Отзывы покупателей о Вино игристое Chateau Chizay Carpathian Sekt Черсеги белое брют 0.75 л 11.5% (4820001633795)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Подобається, купую не вперше
- Достоинства:
- Все добре
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Спробувала цей брют в фірмовому ресторані Чізай в Закарпатті, привезла пляшку додому і випили з чоловіком, були у захваті. Замовила на Розетці - а це взагалі не те, що було. Скоріш за все що виробник постачає «резервуарщину» на загал.
1 зірка за стимул їхати в Закарпаття.- Достоинства:
- Пляшка та сама
- Недостатки:
- Смак не той
Представник постачальникаДякуємо за зворотний зв’язок!
Шкода, що вино, яке ви замовили, не виправдало очікувань. Ми гарантуємо якість нашої продукції та не використовуємо жодних “резервуарних” чи інших технологій, які могли б знизити якість.
Можливо, відмінність у сприйнятті пов’язана з умовами зберігання або транспортування, температури подачі ігристого. Продукція, яку ви скуштували в ресторані, і та, що потрапила на маркетплейс, виробляється за однією технологією.
Ми вже передали ваш коментар у відділ якості та перевіримо партію, яка реалізується через Rozetka.
Щиро дякуємо, що звернули увагу — для нас важливий кожен відгук!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Гарне, смачне.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Легке, приємне. Ніжний перляж. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Не знайшов
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Легке, сухе, питке, вме чудово! І це ж наше, українське, починаючі з виноматеріалу
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Може, більш досвідчені знавці і знаходять недоліки. А як на мене, чудове ігристе - не кисле, смак легкий, але і не як компот типу "фраголіно"
- Достоинства:
- Смак /якість /ціна
- Недостатки:
- Не бачу
- Олена О*** ДобреляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Дуже смачненьке ! Беру вже не вперше ! І Вам раджу спробувати !
- Достоинства:
- Смак , післясмак , мммммм!!!!
- Недостатки:
- Замалий об'єм
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Ужас. Похоже на газированную брагу.
Странно, что столько положительных отзывов - возможно, попался откровенный левак, но если это оригинал - то это что угодно, только не брют.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Представник постачальникаВіталій, добрий день.
Наше ігристе Carpathian Sekt не є «канонічним», адже ми створюємо ці вина із ексклюзивних для України сортів винограду, з яких до того не робили ігристе ніде в світі. Вони мають тонкий і своєрідний ароматично-смаковий профіль, який може здатися незвичним.
Ми пишаємося, що наші вина знаходять шанувальників і серед споживачів, і серед експертів. Брют Черсегі має кілька міжнародних нагород і є амбасадором українського виноробства в Центрі культури вина у Бордо.
Водночас впевнені: найкращим вином для конкретної людини є те вино, що смакує саме їй. А ще рекомендуємо дотримуватися порад щодо подачі, зокрема, температури, келиха. Щиро бажаємо, щоби кожна відкоркована вами пляшка вина виправдовувала очікування та дарувала радість. Щасливих свят! Бути добру!
- Василь І***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Недавно попробовал белое игристое вино, и это было настоящее откровение! С первых глотков это вино подарило мне невероятное ощущение свежести и радости. Его лёгкие пузырьки танцуют на языке, создавая игривое настроение.
Аромат сочетает в себе нежные нотки фруктов и цветов, что делает каждую дегустацию уникальной. Я наслаждался им в компании друзей за праздничным столом, и оно стало настоящей звездой вечера!
Рекомендую это вино всем, кто ищет идеальный напиток для особых моментов. Оно прекрасно подходит как для торжеств, так и для уютных вечеров — с белым игристым вином каждый миг становится особенным!- Достоинства:
- Аромат, пузырьки, сочетание нотки фруктов и цветов.
Представник постачальникаВасиль, вітаємо!
Дякуємо Вам за відгук.
Чекаємо Вас у Шато, щоб ще більше поринути у нашу атмосферу!)
- Шухат Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Прекрасное игристое!
Был приятно удивлен!
Хорошая альтернатива итальянским и испанским игристым. - Рамазанов Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Неймовірно смачно, і дуже приємно вражає. Обов'язково пробувати всім, ви не пошкодуєте
(ну а те шо українське -- ще додатково приємніше)) - Жанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Чудове вино! Дуже приємно вразило. Радію з того, що український продукт не гірше відомих іноземних брендів.
- Достоинства:
- Українське виробник, висока якість.
- міла в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Взагалі не дуже, дуже яркий привкус, і наче ароматизований
- Андрей А***
Пейте фраголину, вам понравится, чизай нужно смаковать, это прекрасный брют
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
смачне ігристе!
Як для мене, то найкраще серед наших ігристих вин. Раджу спробувати. - ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Гіркий грейпфрут, лимон, цитрус, яблуко. Сухе, але не кисле.
- Достоинства:
- Співвідношення ціни та якості, низька кислотність
- Недостатки:
- Гіркий смак, Містить діоксид сірки
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
моє улюблене! нещодавно ще й дізналася, що виноградники належать Скрипці)
- Достоинства:
- якість, смак і ціна
- Віктор Б***
То не виноградники Скрипки
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Це найкраще українське шампанське брют. Чудовий після смак яблук, винограду. Легке, не кисле. Чудове смакую охолодженим. Дуже рекомендую. Та дуже чекаю в наявності ️
- Достоинства:
- Смак, українське походження
- Недостатки:
- Немає в наявності
- Іващук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Моє улюблене. Замовляю не перший раз. Ароматне, без кіслинки. Рекомендую
- Достоинства:
- Виробник Україна
- Котляревский С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Первый раз так обжегся на товарах от Розетки
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Это вообще не вино, а бог знает что
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Очень достойное вино, произведенное в Украине. Соотношение цены и качества в пользу качества.
- Достоинства:
- Украинский производитель
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Вещь!!!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Вже давно беремо вина цього виробника і дуже задоволені. Якісне ігристе з приємним смаком!
- Тетяна Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Чудове ігристе за таку ціну, ніякого неприємного післясмаку, тільки виноград і фрукти. Дуже приємне відкриття.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість. Дуже приємне на смак.
- Недостатки:
- Немає в мережевих супермаркетах(
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Учитывая соотношение цены/качества, нашего производителя(приятный сюрприз, что в наших краях бывает так хорошо). Приятный вкус хорошего шампанского
- Достоинства:
- Приятный легкий дрожжевой вкус
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Ігристе вино має приємний та багатий фруктовий смак з легкою виноградною кислинкою. Солодкий аромат.
Виграє в порівнянні з туринськими ігристими, при цьому ціна значно менше.
Дуже приємно що це український виробник. Чекатиму на появу витриманого ігристого, яке зможе скласти конкуренцію шампаським винам.- Достоинства:
- Смак, ціна
- Сергей Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Купил, когда только презентовали на официальном сайте.
Очень порадовал укр производитель. Вино сделано методом шармат.
Во вкусе я почувствовал яблоко, грушу. Жена айву.
Цвет золотистый, игра в бокале долгая.- Достоинства:
- Аромат, вкус
- galucki_viknaПродавец: Rozetka. Объем: 0.75
Відома сомел'є дуже позитивно відгукнулась за це вино. Треба брати)))