Отзывы покупателей о Пектин COOKIT яблочный (4820251840967)
- ДенисПродавец: Rozetka
Якісний. Брав на пробу, сподобався, буду брати ще.
- Достоинства:
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
Смачного, звертайтесь ще!
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для зефира самое то
Представник постачальникаДобрий день, Карина!
Смачного, звертайтесь ще!
- светлана а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо. Всё отлично
Представник постачальникаДобрий день, Світлано!
Звертайтесь ще!
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. ! Прислали якусь речовину, яка не схожа на пектин яблучний , речовина не розчинна, залишаються крупинки у розчині, який дуже темніє від цієї речоаини. Не загущується взагалі! Верніть кошти!
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Це не пектин.
Представник постачальникаДобрий день, Алла Палейкіна! Дякуємо за ваш відгук. Просимо уточнити дату виготовлення пектину — вона зазначена на упаковці. Це допоможе нам детальніше перевірити партію товару. Загалом яблучний пектин є натуральним продуктом у вигляді дрібнодисперсного порошку жовтуватого кольору. Він може містити невеликі частинки, які не повністю розчиняються у холодній воді — це природна особливість натурального пектину без додаткових хімічних добавок. Для досягнення очікуваного ефекту загущення рекомендуємо — спочатку змішати пектин із цукром, потім поступово вводити його у заготовку при температурі 30-40 °C та довести до кипіння і варити 30 секунд – 2 хвилини, дати охолонути, щоб пектин повністю активувався. Потемніння суміші може бути пов'язане з природним окисленням — це нормально для яблучного пектину через вміст заліза у складі.