Отзывы покупателей о Вино Dr. Zenzen Dornfelder красное полусладкое 0.75 л безалкогольное (4008005042021)
- Любов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
чудове вино, куплятиму завжди
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Класне вино! Смачне, не відрізнити від алкогольного
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Муж попробав у меня, пошел проверять сразу этикетку безалко это или нет. Вкус терпкого сухого вина..без вони алкоголя
Понравилось, бу брать. Сделали на нем глинтвейн - огонь. - Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Схоже на вино
- Достоинства:
- Смак схожий на вино
- Недостатки:
- Понижує тиск, біль в судинах голови після випитого наче не алкоголь але реакцію свою дає
Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобалось!
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
По смаку насичене схоже на вино
Дякуємо за відгук!
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Дуже приємне на смак, не приторне, сподобалося навіть тим, хто вживає алкогольні напої) Удачно підходить під суші)
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Для тих хто не вживає алкогольні напої саме те!
- Достоинства:
- Гарний, насичений смак
- Недостатки:
- Не знайшла для себе
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Насичений смак. Сорт винограду Дорнфельдер. Напівсолодке.
Дякуємо за ваш відгук!
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Почитала відгуки, що як справжнє. Але як на мене, то якийсь кислуватий компот або напій. Асоціацій смаку з вином ніяких.
Дякуємо за відгук. Ми шкодуємо, що вино Dr. Zenzen Dornfelder не виправдало ваших сподівань!
Вибір алкоголю завжди індивідуальний. Саме тому, можна зустріти так багато суперечливих відгуків про один і той же продукт. Ми допускаємо, що в силу індивідуальних особливостей і переваг, дане вино може підходити не всім.
Бажаємо вам надалі тільки приємних вражень від покупок!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Чудове вино. Порівняно з іншими має характерний смак, для любителів не солодких вин.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалось)
- Наталья К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Це не вино, це дуже розведений сік, або компот із винограду. Я люблю класичне вино, але іноді обставини змушують пити безалкогольні варіанти. В цьому випадку, краще вже взагалі нічого не пити.
- Дмитро К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Спробув придбав вино, але воно не схоже на вино (звісно розумію, що воно безалкогольне але смак...).
Можливо саме цей сорт винограду такий лайтовий.
Але ні мені ні дружині не сподобалося.- Достоинства:
- Яскравий червоний колір
- Недостатки:
- Дуже не насичений смак.