- Юра З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повірив відгукам і пошкодував. Аромату не відчув, букету не знайшов. задоволення не отримав. Окрім спирту-ректифікату і кислоти (Е) і дешевих штучних ароматизаторів (Е) нічого немає. Висновок: звичайне порошкове вино українського виробництва. Приїхало до нас максимум з Одеси. ПІДРОБКА
- Достоинства:
- Недостатки:
- Порошкове вино
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юра! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням < / a>. Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Владислав М***
Порошкового вина не існує
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За аційною ціною дость непогано. Хоча, як на мій погляд то не вистачає характеру. Сухий варіант однозначно краще.
- Достоинства:
- за свою ціну - пристойне вино
- Недостатки:
- водянисте
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Карменер от этого производителя - вкуснятина. Даже не смотря на малый бюджет. Concha Y Toro - используют вкусные и здоровые сорта во всей линейке, как в бюджетной Frontera, так и в Casilero Del Diablo. Нам попался урожай 2018 - пьется легко и реально раскрывается быстро.
- Достоинства:
- Цвет, аромат, гастрономическое сочетание со всем(мясо/сыры/шоколад).
- Недостатки:
- Нет, реально нет.
- LuckyОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обычно вина с винограда Карменер - не дешевые.
Но это вино исключение - как по вкуску, так и по цене.- Достоинства:
- Вкусное вино
- Недостатки:
- Не обнаружил
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала товар 21 лютого. Посилка була запакована належним чином, тому товар прийшов цілим і неушкодженим. Трохи переживала з приводу передоплати за товар, але з цим все нормально. Але все ж після розпакування товару, мене чекало прикре розчарування. Замість Frontera Carmenere червоне сухе в посилці було Frontera Carmenere червоне напівсухе, Хоча в чеку було вибито сухе. Повернення товару я не зробила, бо це більше мороки. Але хотілося б, щоб у майбутньому таких помилок було менше.
Я є поціновувачем сухих червоних вин. Але, якщо вже так вийшло, то сподіваюся, що Frontera Carmenere червоне напівсухе теж мені сподобається.- Недостатки:
- Товар не повністю відповідає замовленому.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Людмила! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Ігор I***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
я не поціновувач сухих вин, але цей карменер мені подобається (до винних гурманів себе не відношу)
вперше скуштував Frontera Carmenere в Чилі - смак і пляшка та сама.
доречі, на фото неточність, пляшка іде з корком - що є плюсом- Достоинства:
- чилійський недорогий карменер, пляшка з корком
- Артем
Есть фото?
- Ігор
Купив за місяць знову це вино, але тепер вже був не корок, а залізна кришка(
- Горобченко С***Продавец: Rozetka
Невыразительный вкус и невнятный аромат. Мне попался неудачный экземпляр(((
- Достоинства:
- Легко пьется.
- Недостатки:
- Все размыто и невыразительно.
- ГЕОРГИЙ К***Продавец: Rozetka
Нам понравилось
- Достоинства:
- За свою цену отличное вино. У жены беда с желудком так вот после этого вина никаких обострений как от дешевых порошковых вин
- Недостатки:
- Акцию почаще бы)