Отзывы покупателей о Вино Hommage Et Memoire красное сухое 0.75 л 13% (3760010296134_3397859658344)
- AI аналіз відгуків30 відгуків: Позитивні — 53%; Нейтральні — 17%; Негативні — 30%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вадим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне вино, можна брати ще.
- Вадим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий смак
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали на глінтвейн, не підійшло. Шкода(
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино супер, на мій смак. Якщо ви теж не любите важкі і насичені вина із нашаруванням смаків і відтінків, воно саме для вас. Легке, питке з легкими нотками танінів.
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший красный сухарь,на обед самое то!
- Достоинства:
- Вкус,цена.
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну, таке…. Водянисте, хіба що влітку в жару, як кампотик
- Достоинства:
- Недостатки:
- Водянисте
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний смак
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не виражений простий смак, можна пити, але ні чого вартого уваги я тут не знайшов
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- смак не мій
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неожиданно понравилось , цена невысокая , обычно и не жду ничего особенного , но это вино супер вкусное !
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
4 зірки лише за акцію
За таку ціну вино норм. Трохи кислить, але під м'ясо не критично. Навіть апетит розганяє) Як діжестів на посмакувати - ну таке... )) але в такій ціні наврядчи щось з червоного з яскравим смаком і знайдеться) - Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одне із найкращих вин. Не дуже кисле. Терпке- в це чудово! Купуйте. Я додав собі в обрані вина!
- Достоинства:
- Одне із найкращих за цю ціну.
- Недостатки:
- Пробку могли би зробити як у всіх винах нормальних, а не просто як у дешевому коньяку.
- Владимир Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино кислое, даже по запаху. Никаких изюминок французского вина нет.
- Достоинства:
- Французское. Похоже, вино.
- Недостатки:
- Кислое, без изюминок.
- Володимир
Ізюмінки бувають в дорожчих винах мінімум 250-300 гривень і то на Розетці.
Подарували грузинське дороге, сухе вино. Але порівняно з цим ніяке. Пити його не зміг... Не гоніться за ціною, пробуйте і знайдіть своє вино, в своїй ціновій категорії... - Владимир Ю***
Владимиру. Немного испробовал вин, недорогих, конечно. Именно французские чаще были интересными. Потому так и написал. Еще грузинские Ивериули нравятся: Цинандали и Мукузани.
- Володимир
Відповідь Юдіну.
Я люблю вина іспанські. До іспанських, сухих вин пив різні солодкі і напівсолодкі. Після того як попробував іспанські вина із серії резерва, передані безпосередньо з Іспанії, на даний час п'ю лише сухі вина.
Нікому свої смаки не навязую.
У нас є право вибору.
Я за це вино, Ви проти. Ваше право...
Мені подобається, на вечерю і до м'яса супер...
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ярко выраженное каберне.
- Достоинства:
- За эту цену качественное французкое вино. 13 градусов..
- Недостатки:
- Излишне таннинное, но под ростбиф пошло на ура.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не купуйте. Не смачне. Ніяке. Дійсно. Купила довіряючи магазину "Розетці", бо це їх імпорт.
- Достоинства:
- Кимлятина без смаку
- Недостатки:
- Марно витрачені гроші
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зазначених сортів винограду відчувається лише каберне совіньйон з його дуже потужними танідами. Мерло та темпранільо просто в ньому розчинились. Я розумію, що каберне совиньон у складі стоїть на першому місці - отже його найбільшє, але хотілося мікс як і зазначено.
Вино підійде під важке м'ясо. - Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Елегантність і витонченість з потужною структурою, прекрасний баланс і свіжість. Ідеальні 13%, при цьому запах спирту відсутній. Остання крапля вина, що залишилися на дні бокалу перетворюється в згусток, а ніжний аромат ягід і квітів не згасає, що є ознакою якості. Найкраще в лінійці вин компанії PVS що є на Rozetka. Вино ЄС, маркування "Vin de l'Union Europeenne". Справжні гурмани оцінять.
- Достоинства:
- Витончений смак, акційна ціна
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще той кисляк, але що можна очікувати від французького вина за -100грн.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупка була повною авантюрою із завданням знайти більшу кількість відгуків на дешевий продукт із Франції. Дуже раджу повторити цей досвід поціновувачам смакових кросвордів з гарним травленням та почуттям гумору
- Достоинства:
- Чудовий початок шляху до відмови від алкоголю
- Недостатки:
- Смак невідомого напою перебиває ароматизатор смородини ідентичний натуральному
- Квитко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино с приятной терпкостью, не кислое, с сыром и яблоками очень понравилось.
- Достоинства:
- Вкус, цена
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я взагалі люблю все нове. Непогано, як для невідомого для мене вина
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насичений смак чорної смородини і фруктів
- Достоинства:
- Виражений смак
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Читала такі різні відгуки про це вино і вагалась, чи варто брати?! Проте, продегустувавши його, не пошкодувала про вибір. Вино терпке, смак насичений, у зв'язку з тим, що це вино заявлено, як сухе, то відповідно я і не очікувала, що воно буде солодке)), проте, воно і не занадто кисле! Особисто у мене голова після бокалу цього вина за обідом - не боліла, як і у чоловіка! За акційною ціною обов'язково при нагоді візьму ще!
- Достоинства:
- Насичений смак, легка терпкість
- Недостатки:
- не виявила
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно вино до м'ясної вечері. Брали кілька разів.
За акційною ціною можна сказати з кращих серед аналогів- Достоинства:
- Збалансоване, середньої щільності.
- Недостатки:
- Не має
- Иванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відмінно
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив бо етикетка сподобалась, більш не буду, кисле
- Достоинства:
- Красива етикетка
- Недостатки:
- Трохи шмурдяк
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкус не очень, есть кислинка, не тёрпкое.
Не вставляет, но главное - уже через 2 часа начинает болить голова от такого вина.- Недостатки:
- болит голова послек такого, вкус ни о чём, есть кислинка
- Сергей З***
Голова болит от отека а не от вина)
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну... на 100гр, как раз, под мясо или глинтвейн. Дороже не стоит. Ну разве что на стол бутылку поставить, симпатичная.
- Достоинства:
- цена-качество
- Недостатки:
- для этой ценовой категории недостатков нет
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал на будущее. Так что за вкусовые качества не скажу.
- Достоинства:
- Не дорого.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка архішвидка, запаковано надійно.
- Достоинства:
- Приємний смак виноградного вина.
- Третьякова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ни о чем, плоское. столовый незаметный середнячок.
- Достоинства:
- отсутствуют
- Недостатки:
- выраженных нет
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасне насичене вино
- ннОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Простяцкое, танины умеренные, кислотность средняя. О каких-то тонких нотах вкуса говорить не приходится, так как это бюджетное вино
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусно, пьется легко. Вкуса спирта нет. Под телятину отлично
- Достоинства:
- Вкусно
- Володимир М***Продавец: Rozetka
За эти деньги - отличное вино. Полнотелый каберне-совиньон слегка разбавленный более легкими мерло и темпранильо (отсюда та "водянистость", о которой пишут другие комментаторы). Аромат - шикарен (когда открыл бутылку - даже сразу не поверил). Вкус - ответствует заявленным сортам винограда (хоть и не дотягивает по своей глубине до дорогих, выдержанных вин). В общем, хорошее вино, за разумные деньги.
- Достоинства:
- Вкус. Аромат. Цена.
- Недостатки:
- Алколь вреден для здоровья.
- ВолодимирПродавец: Rozetka
Часто купую це вино в магазинах, розетки. Не можу сказати, що надзвичайне щось.
Але вино добре, молоде. Не гірке. Приємне на смак, але пити треба при кімнатній температурі. Пробував з холодильника про 5, смак губиться.. - ВолодимирПродавец: Rozetka
Купував в пунктах видачі розетки в лютому. Брав на угад, бо французьке і не дороге. Але не розчарувався. Приємне,молоде вино.
Не розумію, що людям не так.
Віддаю перевагу іспанським і французьким, португальським винам.
Це вино не найкраще з тих які пив, але пристойне...молоде- Достоинства:
- Смак вина
- Недостатки:
- Не зауважив