Хорошо
Доброго дня!
Дякуємо за відгук
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
опис товару відповідає на 100%. терпкувате, приємне, містить в складі СО2, тому троооошки газоване, зовсім трішечки. ніякого поганого впливу на організм не було, жодних наслідків. я не люблю червоні вина та ще й солодкі й напівсолодкі, але це зачепило. однозначно буду брати час від часу, щоб насолодити рецептори.
- Достоинства:
- не болить голова, ціна
- Недостатки:
- не знайшли
Антоніна, доброго дня!
Дуже приємно чути що Вам сподобалось це вино.
Також, приємно чути що Ви відкриваєте для себе нові вина.
Нехай смакує!
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну ДУЖЕ СМАЧНЕ вино! Такого смачного я ще не куштувала! Тепер лише таке купуватиму. А ціна по акції радує. Вино додатково йде в картинній упаковці, так що можна сміливо замовляти на подарунок
- Достоинства:
- Смак
Анна, дякуємо за такий гарний відгук!
Нехай смакує)
Дуже добре обслуговування.
- Достоинства:
- Ввічливі продавці.
без акцизной марки.
- Достоинства:
- Вино
- Недостатки:
- без акцизной марки.
Так, воно 11%
Моє улюблене!
- Достоинства:
- Смачне
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В меру сладкое терпковатое натуральное
- Достоинства:
- Вкус натуральность
Ірина, доброго дня!
Дякуємо за відгук, нехай наша продукція завжди буде асоційовуватись у Вас з гарними враженнями.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класне вино за адекватні гроші (по акції). Пляшка Кінзмараулі ніколи не буде зайвою у хаті)
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не почувствовал разницы между этим и Vardiani Алазанская Долина за 89 грн. Можно сказать что отдал 200 грн за коробку. Разочарован.
- Достоинства:
- Коробка
- Недостатки:
- Такое же, как и дешевое полусладкое.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємне вино. Легке, з особливим букетом і післясмаком
- Достоинства:
- Приємний смак
- Недостатки:
- Не має
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На фото зображена пляшка із картонною подарунковою коробкою, але постачається лише пляшка.
- Недостатки:
- Інформація про товар не відповідає дійсності.
я купляла в коробці
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Вино замечательное. К вину претензий нет. Претензии к магазину Розетка. Прислали вино без коробок, на бутылках нет акцизных марок. Розетка продает "левое" вино?
- Недостатки:
- Прислали вино без коробок, на бутылках нет акцизных марок.
На 11% не треба акциз. Почитайте закони України.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Киндзмараули для любителей полусладкого с лёгкой терпкостью, люблю этот сорт
- Достоинства:
- Вкус, терпкость
- Недостатки:
- Пришло без коробки! А заказывали на подарок
сорт? який саме сорт ви любите?
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как по мне, есть лучше, цена завышена, кисловатый, есть вина с таким сортом не так кислит. Красятся губы после вина
- Достоинства:
- Есть вина лучше
- Недостатки:
- Цена, красятся губы
Кіндзмараулі кислить? Може Ви плутаєте вино? Цей Кіндзмараулі кращий з тих що я пробував.
"Красятся губы" Face With Tears ... Спробуйте Сапераві, точно сподобається як він "красіт губі"брехня. не фарбує ні губи, ні язик. ціна.. враховуючи, що зараз війна, то товар доставляється не літаком з Сакартвело, тому маємо, що маємо. а щодо сорту... у мене склалось враження, що ви у винах не розбираєтесь, бо саме це вино напівсолодке. воно апріорі не може кислити.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробував Кіндзмараулі 3-х виробників: Meomari, Iveriulli і це. Це вино найдорожче. Але при цьому сподобалось меньше інших. Коли купував перший раз - думав не розпробував. Ось заказав ще раз, думав, може на цей раз розпробую. Але ні. Серед цих трьох Картулі-Вазі саме неяскраве, смак простіший, ніж у інших
- Достоинства:
- поважний виробник, гарна упаковка, доставка за кілька годин (напевне, вже було таке у відділенні)
- Недостатки:
- дуже завишена ціна
Попробуйте обязательно Kindzmarauli завода Khareba. Здесь также иногда появляется в продаже. Киндзмараули именно этого производителя - фантастика! Был у них на заводе в Грузии, знаю что говорю. Очень рекомендую!
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як завжди на висоті
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло вино в коробке, сразу же на следующий день.
- Достоинства:
- Коробка
перевага вина це коробка?!
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень качественное вино, пробовал разные сорта и производителей, но это понравилось больше всего.
- Достоинства:
- Вкус, цвет, качество
Доброго дня!
Дякуємо за відгук.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Акциз кривой. Год урожая - 2020. Хотя заявлено по покупке - 2019.
Обман покупателя.на фото в Розетке такой самый год урожая как и у вас на фотке
Выдали без коробки ((
- Недостатки:
- Без коробки
А де вказано що вона має бути?
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарне вино, одне з моїх улюблених.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фото не соответствует действительности. Ибо вино получил без коробки.. Коробка на есть на фото, а значит - должна быть в реальности. Но её нету. Если покупать для себя, то вообще не суть важна. А вот если на подарок....надеешься на одно, а получаешь не всё
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
... и моё сообщение, постом ниже..., разберитесь, что в Броварах на выдаче происходит ! Куда дели коробки ?!..
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино продали без коробки.
Сказал "розеточник", что идёт без коробки. - Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино дуже смачне))
- Недостатки:
- Корок при відкритті розсипається
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусное вино. Беру его часто. Очень порадовала акционная цена. Спасибо
- Достоинства:
- упаковка, вкус, качество
- Недостатки:
- их нет
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру это вино часто. Рекомендую. Сейчас особенно порадовала скидка. Спасибо Розетке
- Достоинства:
- Вкусовые качества, послевкусие. Упаковка.
- Недостатки:
- Для меня отсутствуют
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Искала напиток, густое насыщенное ароматное вино. Это же водичка с порошковым вкусом. Буду искать дальше.
- Достоинства:
- Красивое оформление.
- Недостатки:
- Вкус очень химозный. Наверно 1 в 1 как как а-ля вино в паках. НЕ советую.
После канистры палёнки я думаю не стоит писать подобные отзывы о товаре, который вы явно не покупали.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це ж вино, що я купував в інших місцях, мало багатий букет. Це не те.
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- Таке враження, що п"єш Коблево Бастардо
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такое же вино брал в другом месте было намного вкуснее...
Не знаю, почему... В данном случае - немного разочарован.- Достоинства:
- В общем - хорошее вино
- Недостатки:
- Ощущения слабоваты
Я очень хорошо знаю вкус этого вина и очень люблю... Спасибо, что предупредили. Брать не буду здесь... А жаль...
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надеюсь, что дорогое вино Киндзмараури будет тем, что я люблю-- мягким, с приятным ароматом, с волшебным послевкусием. Это вино любит Пугачева, но уверена, что не этого производителя..
- Достоинства:
- На любителя,терпкое
- Недостатки:
- не нашла приятного послевкусия
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее вино.
Вкусное вино
- Достоинства:
- Отличное вино
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее сочетание цена качество, вкусное вино, лучше только Хванчкара.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше спробували в ресторані рік тому. Неповторний смак. Замовляв на Новий Рік. Надалі, якщо і купувати вино, то тільки це.
- Достоинства:
- Варте заявленої ціни
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное вино, цена - качество.
- Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
на подарок - самое то
- Достоинства:
- цена, брали по акции