Отзывы покупателей о Печенье La Sofi Орешки со сгущенкой в коробке 12 шт (4820175571718)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Олексій Л***

Смачно і компактно, до кави згодилося

• Олександра

Супер, свежее и вкусное

Дякуємо вам за такий теплий відгук!

Нам дуже приємно чути, що печиво сподобалося і ви оцінили його свіжість та смак. Ми й надалі будемо старатися, щоб кожна покупка приносила вам задоволення.

Будемо раді бачити вас знову!

• Микола М***

Гарно

Достоинства:
    Плюс
    Недостатки:
    Немае

Доброго дня, Миколо. Дякуємо вам за відгук і за те, що обрали продукцію La Sofi. Нам приємно, що печиво «Горішки» залишило позитивне враження.
      Рекомендуємо також звернути увагу на інші продукти нашого виробництва (продавець РОЗЕТКА):
      - шоколадно-горіхові пасти та солону карамель ТМ Family Choc і GOOD ENERGY,
      - горішки зі згущеним молоком, фруктовим желе та горіховими пастами ТМ La Sofi
      - желейний мармелад ТМ JellyJuice
      - дитячі та дорослі желейні вітамінні комплекси ТМVita PharmX.
      Ми й надалі працюємо над тим, щоб зберігати стабільну якість і смак, який подобається нашим покупцям. Дякуємо за довіру.

• Геннадій Л***

Гарно, смачно.

Достоинства:
    Смачно.
    Недостатки:

Геннадію, дякуємо вам за відгук!
      Раді, що «Горішки» припали до смаку — ми готуємо їх невеликими партіями, щоб зберегти ніжність тіста та м’який смак згущеного молока в кожній коробочці.

Будемо раді тішити вас La Sofi й надалі!

• Ольга П***

Смачне печиво, горішки повністю наповнені начинкою.Швидка доставка,відповідно заявленому товару,але коли забирала,то не повірила,що за така мала коробочка 9.5*17.5,вага 285 гр, раніше купувала 12 горішків,то коробочка була більшою і вага 480гр.яЯк розпакували все сходиться з замовленням.

Достоинства:
    Смачне печиво
    Недостатки:
    Мала вага,на сайті не вказана вага

Ольго, щиро дякуємо за ваш детальний відгук!
      Раді чути, що «Горішки» вам сподобалися й що начинка у кожному — саме така, як і має бути: повна та ніжна. Нам надзвичайно приємно, що ви відзначили смак і відповідність замовленню.

Дякуємо, що вибрали La Sofi та знайшли час поділитися своїм досвідом.
      Будемо раді тішити вас і надалі!

• Інна Х***

Горішки дуже маленькі, згущене молоком не смачне однозначно не рекомендую

Недостатки:
    Купа

Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам щиро прикро, що горішки La Sofi не виправдали Ваших очікувань
      Ми обов’язково передамо Ваш відгук на виробництво – для нас це важливо, адже ми постійно працюємо над покращенням рецептури й якості.
      Наші "Наші горішки з горіховими пастами та згущеним молоком" — це сучасна інтерпретація улюбленого класичного десерту, що знаходить своїх прихильників саме завдяки ніжному тісту та густій начинки з вареним згущеним молоком.

Ми розуміємо, що смаки у всіх різні — тому щиро запрошуємо інших покупців спробувати й скласти власне враження

З повагою,
      Команда La Sofi

• Елена

Мені не сподобались. Горішки маленькі.

Доброго дня, дякуємо за вашу увагу до нашого печива La Sofi "Гоорішки зі згущеним молоком"!
      Ми впевнені, що наш продукт заслуговує на любов поціновувачів справжнього смаку. Вони мають класичний розмір знайомих всім з дитинства горішків зі згущеним молоком, такі ж як робили раніше в домашніх умовах.
      Хрустке тісто, ніжна начинка та ідеальний баланс солодкості – ось що робить наші "Гоорішки" улюбленими серед покупців! Виготовлені за класичним рецептом з якісних інгредієнтів, вони нагадують той самий смак дитинства.
      Перевірена якість – наша продукція відповідає найвищим стандартам, а численні позитивні відгуки від реальних покупців це підтверджують.
      La Sofi! - справжня насолода – в кожному печиві!
      Дякуюмо за Ваш відгук

• Олександр К***

Смачні. Дуже охайно виглядають. Акуратно запаковані. Рекомендую.

Доброго дня, вкрай приємно)
      Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - печива горішки з горіховими пастами, горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.

• Ніна Я***

Замовляю вже вдруге. Ну, дуже смачно!

Доброго дня, вкрай приємно)
      Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.

• Аліна Л***

Обожнюю горішки зі згущеним молоком.
    Забрала свої: на смак такі як повинні бути і саме головне,що свіжі.

Достоинства:
    Свіжа продукція

• Чехун Т***

Відчуття не першої свіжості, мала кількість вийшла, як для такої ціни, навіть із знижкою.
    Трохи розчаровані, так як в магазині на вагу брали смачшіші і свіжіші

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Вийшло недешево

Відгуки Розетка
      Доброго дня, нам дуже прикро, що Вам не смакує наш товар, адже по складу та технології наші горішки і начинки виготовлені тільки за ДСТУ.
      Зазвичай в магазинах на вагу йде не варене згущене молоко за ДСТУ а молоковмісний продукт "Карамелька", тому вони не є корисними ні для дорослих ні для дітей, хоч і дешевші за рахунок замінників.
      Ми дуже прагнемо до досконалості продукту і сподіваємося, що Вам будуть до смаку інші продукти нашої компанії. А для того, щоб Клієнти могли спробувати більше наших товарів ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка. Дякую за Ваш відгук. Гарного дня.

• Виталий Б***

Самый вкусный десерт к чаю или кофе, не успела сфотографировать упаковку как уже разобрали

Достоинства:
    Цена,вкус

• Дмитрий К***

Стандартні горішки з карамелізованим згущеним молоком. Що очікував те і отримав.
    Упаковка добра, можна подарувати поціновувачам такого печива.

Доброго дня, вкрай приємно, що Вам смакує)
      Маю зробити маленьке уточнення - ми використовуємо тільки натуральне варене згущене молоко виготовлене за ДСТУ і принципово проти "Іриски" чи карамелі у горішках.

• Діана

Дуже смачні , тісто особливе , згущене молоко натуральне ,
    буду ще замовляти

Достоинства:
    Тісто дуже смачне
    Недостатки:
    Не знайшла

Доброго дня, вкрай приємно, що Вам смакує)
      Ми провели велику роботу, щоб наша якість відповідала високим вимогам наших споживачів. Адже здорове харчування може і повинно бути смачним.

• Алла Б***
    Продавец: Rozetka

Дуже смачні горішки ,рекомендую до чаю

Достоинства:
    Свіжі
    Недостатки:

Алло, дякуємо вам за відгук!

Раді, що горішки сподобались і стали гарним доповненням до чаю
      Окремо приємно чути, що ви відзначили свіжість — для нас це один із ключових пріоритетів.

Дякуємо за рекомендацію!