- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Разноцветный. Объем: 330
Чашка дуже гарна , виглядає потрясно . Але вона не 330 мл , а 300 , і то під самий верх.
- А. Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Разноцветный. Объем: 330
Чудова чашка!Залишилася, у повному захваті від неї.
Користуюся, вже близько місяця нею, і можу сказати, що реально приємна у використанні. А за рахунок, матеріалу з якого вона виготовлена, то приємно пити з неї, і не важка у руці.
Ще, хочу похвалити й відмітити якість орнаменту, за рахунок чого, чашка дійсно виглядає презентабельно та гідно. І також, можна побачити, що у всіх дрібних елементів, краї чіткі та не розпливчасті. Ну, і на останок, про колір. Він такий як треба! Не занадто темний, і не занадто яскравий. Тому, пити з такої чашки не набридає і не набридне
І ще, з цієї ж серії, є чашка у червоному красивому кольорі, яка чудово підійде до Дня Св. Валентина, і не тільки- Достоинства:
- 1. Якісний матеріал — порцеляна.
2. Красиве паковання, вона у презентабельний коробці йдеться.
3. Чіткий якісний орнамент.
4. Зручна у використанні.
5. Не важка у руці.
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Разноцветный. Объем: 330
Якісна чашка. Середньої ваги. Не дуже тонка, але й не занадто груба. Не сніжно біла. Така собі звичайна, непогана. Край гарно зроблено, трохи тонший, з рота не виливається. Коробка не знаю до чого. Я б одну таку чашку не дарувала.
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Разноцветный. Объем: 330
У меня есть 2 чашки зеленого и красного цвета. Они любимые!!! Пользуюсь ими с удовольствием! Хочу еще другого цвета в коллекцию. СПАСИБО!!!
- Достоинства:
- Чашка удобная, красивая ,не тяжелая .Пользуюсь с удовольствием. СПАСИБО!
- Недостатки:
- Нет.
- ІванПродавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Разноцветный. Объем: 330
Найкраща кружка з усіх, які в мене є. Користуватися нею дуже зручно, продумана форма, класний дизайн, вона дуже легка, проте об'ємна. Єдиний її мінус - це досить вклика ціна, але він з легкістю компенсується надзвичайно хорошою якістю та надійністю. Я радий, що придбав саме цю чашку, тому і Вам рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, об'єм, зручна, міцна
- Недостатки:
- Дорога