Отзывы покупателей о Вино Leleka Wines Holubok 2024 красное сухое 0.75 л (4820004386407)
- Мирослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Смачне
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Смачно
- Достоинства:
- Смачно
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Leleka Wines один з найкращих виробників вин в Україні. Дуже подобається якість їх вин. Holubok не став виключенням.
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Вино приємно здивувало. Серед українських виробників такого ще треба пошукати. Дуже цікаво поступово розкривається в бокалі змінюючись від насичено танінних нот до густих ягідних.
Голубок зустрічаю вперше і мені не вдалося з'ясувати його походження та зарактеристики, інформації майже нема.
Стилістично близьке до австралійського ширазу та до GSM блендів долини Рони.- Достоинства:
- Дуже цікаве вино з власним характером.
- Недостатки:
- Маловідоме.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Брав по акції, поточна ціна, як на мене, трохи завищена. Вино дуже сподобалось: в міру танінне, насичене, з низькою кислотністю. Чудово пасує до червоного м'яса. Чув, що це лімітована серія з винограду, який більше не буде вирощуватися, так що якщо сподобалось, то варто запастися.
- Достоинства:
- смачне вино з вираженим насиченим смаком
- Недостатки:
- ціна
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Ужасный и странный вкус ...
- Константин М***
Лелека як для мене один з кращіх виноробів в країні. Голубок новий сорт, має м.який вкус з відтінком черносливу і що мені більше сподобалось - мало кіслинкі.
- Владислав М***
Зіпсована пляшка могла попастися, таке іноді трапляється з будь-яким вином, хоч нашим, хоч імпортним