- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вже третій раз. Все завжди чудово запаковано, ніяких пошкоджень. Улюблений вермут
- Достоинства:
- Смак, швидкість доставки.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір та відгук! Нам неймовірно приємно, що наш вермут MARENGO став частиною вашого свята. Нехай кожен келих дарує лише гарний настрій. Бажаємо драйвових моментів та чекаємо на ваші нові замовлення!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полюбляю інколи взяти пляшку та смакувати разом з тоніком і оливками
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла три пляшки на поштомат, прийшли швидко, запаковано чудово, все ціле. З усіх Маренго більше всіх подобається саме Мохіто. Пью частіше чистим, іноді змішую з Швепсом. Дуже смачно і ніколи голова після нього не болить.
- Достоинства:
- Смачно, не дорого, голова після не болить
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення прийшло на Укрпошту, 1 пляшка з 2-х була розбита. Відмовився від отримання, посилку відправили назад. Але в особистому кабінеті замовлення вказане як "виконано"... Що далі, як повернути кошти? На сайті не вказано жодного номеру телефону для зв`язку з гарячою лінією...
- Достоинства:
- мабуть смачно
- Недостатки:
- посилка прийшла розбитою
- Александр Г***
Мне тоже разбитая пришла бутылка
- Peter F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
I confess myself guilty: of drinking flavored wines. Correct one flavored with spices: Vermouth. Not alone, of course: With 2 units of gin and a unit Vermouth including olive that will be a gratifying aperitif!
This mix here brings the Moijito taste into the palate-game: An excellent cocktail out of all, with lots of tonic!- Достоинства:
- taste and smell, easy to mix!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Прекрасный коктельный напиток.
- Недостатки:
- Нет.
- And Y***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусный и приятный!!!!
- Достоинства:
- Вкусный и приятный!!!!
- elensvitlychnaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
если добавить лайм и лёд - то пьётся гараздо приятнее!
- Достоинства:
- цена-качество
- Недостатки:
- притарно-сладкий
- Olga G***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый приятный вкус из разнообразия вермутов Маренго. Однозначно рекомендую!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люблю білі вермути Чінзано, Мондоро і Мартіні. Кожен зі своїми особливостями. А Маренго взяв вперше для проби і не розчарувався. Насичений приємний смак, а м'ята відчувається так, як належить Мохіто. Можна вживати і в чистому вигляді з льодом, а можна і в коктейлях. Голова не болить :-). І пляшка симпатична, її не соромно буде виставити перед гостями. Сміливо рекомендую і сам буду брати.
- Достоинства:
- Співвідношення якість/ціна.
- Александр Г***Продавец: Rozetka
При доставке бутылка разбилась. Упаковщик не хороший!!!
Не рекомендую!!!- Достоинства:
- Надія І***Продавец: Rozetka
Нам сподобався. Брали для коктейлів, спробували різні комбінації, дуже смачно, льоду не було, але з ним було б смачніше) однозначно рекомендую, для молодіжної компанії саме те))
- Достоинства:
- Приємний, смакує в коктейлях
- Недостатки:
- Не виявили
- Марина Р***Продавец: Rozetka
Покупала не здесь, но решила написать. Хороший вкус, всем родным понравился.
- Достоинства:
- Дешевый, не болит голова.
- Music M***Продавец: Rozetka
Отличный вариант как культурно выпить
- Достоинства:
- Вкусный, не дорогой
- Нина М***Продавец: Rozetka
Мне не очень понравился, классический намного вкуснее, второй раз не куплю.
- Валентин
Согласен, вкус очень специфический!
- ДаниилПродавец: Rozetka
Самый мерзкий напиток, который невозможно пить не в каком виде.. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Только цена
- Недостатки:
- Мерзкий вкус дешёвого алкоголя..
- Никита П***
интересно, что вы ожидали за такую цену
- Carlo d*** Castello
Про смаки, як відомо, не сперечаються, тож скажу про мій: як на мене, найкращий вермут у лінійці Маренго. Недороге не обов*язково означає неякісне. Рекомендую Marengo Mojito
- АннаПродавец: Rozetka
Очень даже не плохой напиток. Иногда берем с подружками на посиделки. Мне он очень нравится с лимонным соком. Получается очень вкусно