Отзывы покупателей о Печенье MonLasa Флорентини шоколадное 120 г (5060140292371)
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Привезли зовсім не те печиво(((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставили інший товар,без шоколаду
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
смачне
- Юлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Боже, як це смачно! Це дивовижне поєднання смаків, які розкриваються поступово в роті. Але там всього 4 шт
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Дуже мало...
- Представник бренду
Шановна Юлана, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам сподобався смак і було мало). Зверніть увагу, що це печиво має вагу 120 грамів, воно упаковано в фольгу та ще додатково всередині кожні 2 штуки в окремих пакетиках, разом 4 пакетики та 8 шт печива. Дякуємо за вибір ТМ Monlasa і що купуєте українське!
- ТЕТЯНА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Безумно вкусное
- Достоинства:
- Ну,очень))
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно.
Недолік рос мова на пакуванні.- Представник бренду
Роман, дякуємо за уважність та зворотню інфо, приємно що Ви постійно купуєте нашу продукцію). Вся основна інформація на пачці написана українською мовою, а додаткове технічне маркування написано на англійський та російський мові і це дозволено законодавством України, але з етичних міркувань ми вже випускаємо продукцію в оновлених пачках без російської мови, тому поступово пакування оновиться і в місцях продажу. Дякуємо за розуміння та терпіння!