Отзывы покупателей о Печенье MonLasa Флорентини соленая карамель 120 г (5060140292388)
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Печиво дуже сподобалось! Поєднання солодкого меду і кислих цукатів робить смак незвичайним і цікавим. А ще мигдаль, родзинки, журавлина... це взагалі вибух смакових рецепторів)
- Достоинства:
- Фантастичне поєднання натуральних продуктів
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це наймсмачніше з усіх печив :все в ньому дуже смачно.Дякую за якість та склад.
- Достоинства:
- Все дуже чудово
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оригінальний смак. Свіжість цукатів, горішки. З солодко - солоним відтінком. Дуже поживне та корисне печиво. Беру на перекус, це зручно, бо запаковане додатково по 2 шт. Варто спробувати, хоч і недешево.
- Достоинства:
- Поживне та смачне
- Недостатки:
- Для мене немає
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соленая карамель - это нечто! Я пробовал разные вкусы этого печенья, но соленая карамель - прям ванлав! Съел пару штук с кофе. Ушел. Вернулся и доел всю пачку под фильмец. Прям оч круто!
- Достоинства:
- Вкус. Оно очень вкусное. Кстати, упаковка позволяет закрыть начатую пачку и взять ее с собой (но это не про меня))))
- Недостатки:
- Лично для меня - не хватает буквально 2-3 штуки в пачке. Но другим возможно норм
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачно.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упакованы по 2 штуки в пакетик, вкусные, но будьте готовы, что маслянистые
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Смачно
- НАТАЛЬЯОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікавий смак з кислинкою, текстура більш схожа на цукати, десерт, а не печиво, незвично. Гарно запаковано додатково ще по дві штучки всередині. Дуже сподобалося.
- Достоинства:
- Смачне, натуральне, більш десерт ніж печиво
- Валерий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо у вас непереносимість глютену, варто або утриматись, або перевірити малою дозою.
Купував мамі (у неї целіакія), і була реакція. Можливо на конвеєрі шось глютенове було до цього, але як є.- Достоинства:
- Печива смачні
- Недостатки:
- Була реакція на глютен :(
Шановний Валерій, нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Ми виготовляємо печиво з безглютенових продуктів, які зберігаються окремо. Саме це печиво виготовляється вручну, тому через обладнання або зберігання сировини глютен точно не міг попасти в продукцію, але сліди глютену можуть бути від природи навіть в гречці, яка вважається безглютеновим продуктом, тому ми повернемо Вам гроші за це печиво, зв'яжіться з нами будь-ласка. А на сайті додамо що продукт може містити сліди глютену. Дякуємо!