Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Вино Murviedro Cepas Viejas Bobal красное сухое 0.75 л 13% (8410388007027)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Нікіта А***

Щоб розкритися цьому вину треба дати трохи постояти. В ароматі відчуваються дуб, ваніль, квіти, з часом з'являються червоні фрукти (особливо вишня чи черешня та слива). В смаку також відчувається дуб, ваніль, але з'являється чорнослив, прянощі (особливо кориця), можливо, навіть, табак.
    Кислотність та танніність помірні, солодкість низька, присутня легка гірчинка. П'ється вино легко. Пасуватиме до м'ясних страв, особливо приготовлених на вогні

• Максим
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

було цікаво спробувати мабуть справжній варіант вина з батьківщини сорту Бобаль. Район Utiel-Requena. Що тут сказати? це не моє вино. зовсім. повнотільність десь 4 з 5. Аромат сподобався. Смак - не мій. таніни, в'яже, кислить і все це залишається надовго і в післясмаку ...який довгий доволі. просто мені хочеться його аромат відчувати, а от пити зовсім ні. оцінку ставив від своїх уподобань. може саме вино і типове для цього сорту і претензії такі не доречні. я вживаю вино тілько окремо від їжі. може з їжею деякою все інакше

Достоинства:
    прикольний аромат. смак , гадаю, на цінителя
    Недостатки:
    смак має особливості і я гадаю ці особливості не роблять його універсальним.
  • Андрей Б***

Отличное вино за эту цену! Буду пробовать другие этой винодельни

• Микола
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Хотів спробувати якийсь новий для себе сорт винограду, тут сорт Бобаль. Трохи якісь дивні присмаки були, спиртовий присмак. Ніби дав трохи часу вину "подихати" та все одно...

Достоинства:
    Акційна ціна на той час
    Недостатки:
    Крихкий корок, трохи який дивний присмак
  • Забігай А***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

простое вино, хоть и выдержанное в хорошей бочке. в аромате основной тон - бочка. сортовой аромат практически отсутствует. вкус сбалансированный, но с неприятной горечью в послевкусии. ситуацию немного спасает приятный аромат и вкус бочковой выдержки. своих денег вино не стоит, даже по акции

• Александр Ф***

Не очень

Достоинства:
    Пить можно
    Недостатки:
    Не особо вкусное
  • Сергей С***
    Продавец: Rozetka

Подскажите год урожая?