Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Палочки для суши еды набор палочек многоразовые японские китайские для роллов лапши рамена пельменей спагетти 5 пар стекловолокно стекловолоконные термостойкие нескользящие матовые эргономичные с закруглёнными кончиками посудомоечные разноцветные

Код :  557920845
  • Білостенна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Прийшов кольоровий набір - все як на фото. В посудомийці не мила. Не слизькі. Трішки незвично після дерев'яних паличок для пальців - через рельєфний декор, але в цілому можна звикнути.
    Може непогано зайти як подарунок для людей, які вже вміють користуватися паличками. Для новачків і дітей я б шукала рішення з додатковим фіксатором, бо до цих паличок стандартні фіксатори не підходять через їхню форму.

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Палички дуже зручні та якісні. Рекомендую

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Хороший набір паличок.Дуже зручний, і легко навчитись користуватись ними

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Гарні палочки для суші, приїхали швидко

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Якісні палоки, з дітьми задоволені ) дякую менеджеру за швидкі відповіді на мої питання

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Палочками задоволена на всі 100 . Обслуговування гарне , швидко обробили та відправили замовлення

Достоинства:
    хороша якість
    • Продавец  AKSEL

Вдячні Вам за відгук!

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Вітаю. Палички гарної якості, але не дуже сподобалось обслуговування. Замовляла саме кольорові палички, а прийшли всі чорного кольору ( додаю фото). Це, на жаль зіпсувало враження. :(

Достоинства:
    Швидка доставка. Гарна якість.
    Недостатки:
    Замовляла кольорові палички, а надіслали всі чорного кольору.
    • Продавец  AKSEL

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Швидка доставка, гарні палочки, задоволений на всі 100)

Якість - топ

• Продавец  AKSEL

Дякуємо! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували замовлення максимально швидко. Приємно, що це помітили.