Постоянно покупаю эту соль, очень нравится.
Дякую Сіль чудова
Все супер.
Дякуємо
Отличная соль. Качество достойное, цена привлекательная.
Так. Дуже вдала приправа. Ще можна попробувати. Адигейську сіль код на сайті 485311349 або 485311399. Адигейська сіль теж дуже гарна приправа - в неї головні акценти смаку – солоний, пряний, гострий, а у післясмаку ніжні та чарівні ноти чебрецю, базиліку та майорану. Дякую
Отличный товар. Быстрая доставка, лучшая цена.
Дякуємо за кращій вибір
Це не сванська сіль,а просто сіль з додаванням не великої кількості спецій.
Дякую. Так, сванська сіль - це сіль зі спеціями. Вона смачна та духмяна. Підходить для майже всіх страв. Дуже рекомендую.
Улюблена спеція
Для всього.
Відмовився від замовлення! Вперше. Забираю в розетці , щось нове + 35 , забрати товар ще + 12 . Розчарування !!!!
Сіль супер. Мабуть роблять свани)))
Дякую, Дмитро. Так - дійсно, це справжня фантастика - смак, аромат, яскравий та гармонійний смак блюд. Цю сіль зробив не меньш стародавній та героїчний народ -українці. Аутентичний склад, свіжа дорога сировина, дуже гарний уцхо сунелі (гуньба блакитна), дуже вдала рецептура - то маємо результат. Є щє кілька секретів. Дякую Вам.
Не дуже ароматна.
Можна додати ще більше, наприклад, часнику, але рецептура класична, розрахована на велику аудиторію. Наша дегустаційна комісія мала завдання виявити найкращю рецептуру, щоб наша сіль була самою смачною та ароматною. Також була ціль щоб при найкращих параметрах смаку, ми мали продукт за самою кращою ціною. Дивимось на гарні відгуки. Але ваш відгук для нас теж дуже важливий. Дякуємо
Отличная соль, по цвету думали не очень, оказалась самая настоящая
Надзвичайний смак, найкраща з усіх сванських солей різних фірм. Любить навіть дитина. Додаю в усе, що можна.
Дякую, пані Юлія. Намагаємось робити кращі приправи.
Смак гарний, але замало солі)
Дякую. Це не ароматична сіль. А сваньська сіль. Крім солі повинна бути певна кількість гарних та ароматних прянощів. Ми виробники. З 1996 року. Точно знаємо, що не варто здешевшувати та спрощувати оригінальні рецептури. Розбавити сіллю можна в домашніх умовах. Дякую за відгук. А з якого Ви регіону? (статистика)
Супер!
Свіжі інгридієнти, Оригінальна "без екномій" рецептура. То буде супер. Дякую.
Це найсмачнiша сiль з усiх.Спецii вдало пiдiбранi. Солили рiзнi страви.Смак i аромат цiei солi неперевершений.Дякуемо.
Надійшло вчасно та якісно
Подобається, додаю скрізь, де можна.
Не сильно гостра. Для мене «все в балансі».
Соль отличная, одна из самый лучших и ароматных из тех, что я пробовала
Дякуємо за відгук. Дякуємо, що знаєтесь на цьому.
Сподобалась
Смак їжі став набато цікавіше.
Зазначена сіль радше смакова приправа, ніж сіль, хоча і смачна. Водночас, для тих хто притримується помірного просолу, такий продукт просто ідеальний, зокрема для мене. Для інших членів сім'ї така сіль виявилася абсолютним недосолом, а отже використовують як приправу.
Сванська сіль, як і аджика є не просто сіллю, а приправою. Дуже дивно що ви намагалися замінити звичайну сіль сванською...
Ні, я не намагалася замінити звичайну сіль вказаним продуктом, оскільки це сіль з приправою, а не приправа із сіллю, різниця все таки є. Якщо я використовую сванську сіль, то більше страву не підсолюю.
Так, якщо доля солі не 100%, то вона буде меньш солоною, але смачнішою.
Хороший запах
Хорошая соль,быстро доставил.
Непогано
Неплохо
Все хорошо.
Регулярно вживаю її в їжу(в себе в місті беру, але дорожче) Ця ж сіль абсолютно не схожа на ту, якою вона повинна бути. Жінка читаючи перед покупкою склад відразу сказала, що тут не хватає трьох чи чотирьох інгрідієнтів. Але я не послухав. Купив в ітогі кілограм солі за 200 грн(дві банки). Дуже не задоволений.
Склад такий же як і у всіх. Вікіпедії такий же вміст. Які це ще 4 інгредієнти? Складова частка з 7 компонентів тут все є.
Мне нравиться,буду покупать ищё.
Робив ниніше сам. Те, що потрібно!
Отличный бюджетный вариант, но, конечно, этой соли далеко до той, что мы покупали в Грузии на базаре.
Обожнюю сванську сіль, додаю ії майже до всього. Можу рекомендувати цей досить бюджетний варіант.
прошу звернути увагу виробника на кількіть помилок на етикетці