День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Смесь специй Norma Адыгейская соль с пряностями 600 г (4820223412147)

• Світлана Лисенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 600 г

Дуже смачна суміш спецій і солі. Користуюся з задоволенням.

Достоинства:
    Norma молодець! Всі продукти, що я купила цієї ТМ якісні, свіжі і смачні. Щиро дякую за Вашу працю!
    Недостатки:
    Жодних.

Шановна пані Світлана. Дуже приємно чути таку високу оцінку нашої якості, нашого досвіду, та нашіх старань. Дякуємо Вам.

• Наталья Ковальська
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 600 г

Сподобалось. Пахуча.
    В банці насипано аж до верху.
    Щільно закрито фольгою та кришкою.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Дякую. Тримаймося

• Оксана Танасійчук
    Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 600 г

Звідки в Україні Адегейська сіль. Це звичайна сіль зі спеціями. Щоб продати подорожче пишуть нісенітниці.

В Україні є все. Навіть Голландський сир та Краківська ковбаса Наш продукт дійсно дуже якісний та дуже смачний. Адигейська сіль має у складі крім солі - часник, перець чорний, паприку солодка та гостра, коріандр, зелень кропу, насіння кропу, чабер, чебрець, майоран, базилік, петрушку, селеру. Пробуйте. Вийде дуже смачно

• Надія Луценко

А празький торт ви купляє у Празі? Я брала адигейську та сванську сіль цієї марки, дуже смачні. Ще гімалайську. Найкращі з усіх. Дуже гарний виробник.