Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Смесь специй Norma Адыгейская соль с пряностями 600 г (4820223412147)

Оценка пользователей 4.45/5
  • Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600

Дякуємо

• вера К***

Моя улюблена

Достоинства:
    Смачна

Дякуємо

• Дмитрий Г***

Смачно.

дякую

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 1200

Не то конечно... Нет того аромата и вкуса

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество

Так, приправа дуже гарна. Сіль поєднана з якісними спеціями - часник, перець чорний, паприка солодка паприка гостра, коріандр, зелень та насіння кропу, чабер, чебрець, майоран, базилік, петрушка, селера. Тому такий гарній складний смак та фантастичний аромат.

• Натали Н***

Что значит "не та:?

• Мирослава К***

Дуже подобається. А така ціна - особливо.
    Додаткова знижка з карткою Rozetka.

Дякуємо. Наш ассортимент можна подивитиссь за посиланням ссылка

• Галина П***

Відрізняється від Сванської солі, але смачно.

Так, теж дуже смачна та духмяна. Склад інший, але суть одна - гарна універсальна приправа для багатьох страв

• Наталя

На любителя. Рекомендую сначала купить маленький объём на пробу, чтобы сделать выводы.

Дякуємо. Любителів дуже багато. Наша Адигейська сіль має у складі крім солі - часник, перець чорний, паприка солодка та гостра, коріандр, зелень кропу, насіння кропу, чабер, чебрець, майоран, базилік, петрушка, селера. Дуже смачно. Ароматно. Для любих страв.

• Ольга

Очень хорошая и удобная для приготовления продуктов смесь специй с солью. Просто надо учитывать, что это прежде всего соль.

Дякую

• Виктория Т***

Беру не первый раз, очень довольна!!

Достоинства:
    Запах, фракции.
    Недостатки:
    Нет.

Щіро дякуємо

• Світлана Л***

Дуже смачна суміш спецій і солі. Користуюся з задоволенням.

Достоинства:
    Norma молодець! Всі продукти, що я купила цієї ТМ якісні, свіжі і смачні. Щиро дякую за Вашу працю!
    Недостатки:
    Жодних.

Шановна пані Світлана. Дуже приємно чути таку високу оцінку нашої якості, нашого досвіду, та нашіх старань. Дякуємо Вам.

• Наталья К***

Сподобалось. Пахуча.
    В банці насипано аж до верху.
    Щільно закрито фольгою та кришкою.

Достоинства:
    Якість

Дякую. Тримаймося

• Оксана Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600

Звідки в Україні Адегейська сіль. Це звичайна сіль зі спеціями. Щоб продати подорожче пишуть нісенітниці.

В Україні є все. Навіть Голландський сир та Краківська ковбаса Наш продукт дійсно дуже якісний та дуже смачний. Адигейська сіль має у складі крім солі - часник, перець чорний, паприку солодка та гостра, коріандр, зелень кропу, насіння кропу, чабер, чебрець, майоран, базилік, петрушку, селеру. Пробуйте. Вийде дуже смачно

• Надія Л***

А празький торт ви купляє у Празі? Я брала адигейську та сванську сіль цієї марки, дуже смачні. Ще гімалайську. Найкращі з усіх. Дуже гарний виробник.

• Страцинський І***

коли їсте шашлик, зроблений у вашій місцевості, ви ж не називаєте підробкою, бо не в Грузії зроблений? склад "адигейської солі" відомий, мають дотримуватися традицій... якщо все роблять, як слід, яка різниця, де?