- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Дякуємо
- вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Моя улюблена
- Достоинства:
- Смачна
Дякуємо
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Смачно.
дякую
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 1200
Не то конечно... Нет того аромата и вкуса
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Так, приправа дуже гарна. Сіль поєднана з якісними спеціями - часник, перець чорний, паприка солодка паприка гостра, коріандр, зелень та насіння кропу, чабер, чебрець, майоран, базилік, петрушка, селера. Тому такий гарній складний смак та фантастичний аромат.
- Натали Н***
Что значит "не та:?
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Дуже подобається. А така ціна - особливо.
Додаткова знижка з карткою Rozetka.- Представник постачальника
Дякуємо. Наш ассортимент можна подивитиссь за посиланням ссылка
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Відрізняється від Сванської солі, але смачно.
Так, теж дуже смачна та духмяна. Склад інший, але суть одна - гарна універсальна приправа для багатьох страв
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 1200
На любителя. Рекомендую сначала купить маленький объём на пробу, чтобы сделать выводы.
Дякуємо. Любителів дуже багато. Наша Адигейська сіль має у складі крім солі - часник, перець чорний, паприка солодка та гостра, коріандр, зелень кропу, насіння кропу, чабер, чебрець, майоран, базилік, петрушка, селера. Дуже смачно. Ароматно. Для любих страв.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 1200
Очень хорошая и удобная для приготовления продуктов смесь специй с солью. Просто надо учитывать, что это прежде всего соль.
Дякую
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 1200
Беру не первый раз, очень довольна!!
- Достоинства:
- Запах, фракции.
- Недостатки:
- Нет.
Щіро дякуємо
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Дуже смачна суміш спецій і солі. Користуюся з задоволенням.
- Достоинства:
- Norma молодець! Всі продукти, що я купила цієї ТМ якісні, свіжі і смачні. Щиро дякую за Вашу працю!
- Недостатки:
- Жодних.
Шановна пані Світлана. Дуже приємно чути таку високу оцінку нашої якості, нашого досвіду, та нашіх старань. Дякуємо Вам.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Сподобалось. Пахуча.
В банці насипано аж до верху.
Щільно закрито фольгою та кришкою.- Достоинства:
Дякую. Тримаймося
- Оксана Т***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 600
Звідки в Україні Адегейська сіль. Це звичайна сіль зі спеціями. Щоб продати подорожче пишуть нісенітниці.
В Україні є все. Навіть Голландський сир та Краківська ковбаса Наш продукт дійсно дуже якісний та дуже смачний. Адигейська сіль має у складі крім солі - часник, перець чорний, паприку солодка та гостра, коріандр, зелень кропу, насіння кропу, чабер, чебрець, майоран, базилік, петрушку, селеру. Пробуйте. Вийде дуже смачно
- Надія Л***
А празький торт ви купляє у Празі? Я брала адигейську та сванську сіль цієї марки, дуже смачні. Ще гімалайську. Найкращі з усіх. Дуже гарний виробник.
- Страцинський І***
коли їсте шашлик, зроблений у вашій місцевості, ви ж не називаєте підробкою, бо не в Грузії зроблений? склад "адигейської солі" відомий, мають дотримуватися традицій... якщо все роблять, як слід, яка різниця, де?