Отзывы покупателей о Картофельные чипсы Pafritas с черным трюфелем 100 г (0.1 кг) (8436004743230)
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусные чипсы есть вкус трюфеля
- Недостатки:
- Немного твердоваты
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусные. Светлые. Нежные. Ароматизатор трюфельный. Но и сам трюфель чёрный есть мелкими кусочками. Картофель отличный.
- Лолита Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні чіпси, але як на мене, ціна трохи завищена.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний смак.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні
Смак специфічний
Дітям дуже сподобався- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
- Дорого
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смак дивний. Пачку не зʼїв.
- Достоинства:
- Дизайн упаковки
- Недостатки:
- Смак
- Феодосій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайні картопляні чіпси, купа підсилювача смаку і аромату. Ціна невиправдана.
- Андрей Г***
Коли на всю зарплату узяв пачку чипсів, а вони виявилися звичайними, а не золотими))
Склад на пачці мабуть не читали, аби ляпнуть про підсилювачі. - Представник постачальника
Доброго дня.
У чіпсах "Pafritas" мінімальна кількість інгредієнтів, з яких на першому місці йде картопля, оливкова олія та морська сіль. Весь список приправ, та добавок можна побачити на фото стікеру та оригінальному маркуванні, на пачці. Також, хочемо відмітити, що на відміну від інших виробників, у чіпсів "Pafritas" загальна кількість інгредієнтів вдвічі менша ніж кількість лише ароматизаторів, підсолоджував, та регуляторів інших виробників.
Тому ми впевнені, що купуючи чіпси від ТМ "Pafritas" Ви гарантовано отримуєте натуральний смак продукту без втручання хімічної промисловості.
- Найдьонов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вкусно.
- Дария Л***Продавец: Rozetka
Абалденные чипсы! Если хочется чего то такого и без вреда для здоровья, то эти чипсы подойдут идеально! Очень люблю их трюфельный вкус. Иногда берем их семьей. Нам очень нравятся.
- Достоинства:
- Вкус, состав
- Дария Л***Продавец: Rozetka
Я брала не здесь, но хочу сказать , что они оочень вкусные! В меру соленые и с приятным трюфельным вкусом. Состав тоже не сравнить с магазинными.
- Достоинства:
- Состав, вкус