4 интересных вкуса ( даже лук с чесноком)т: расход небольшой, а вкус блюд каждый раз разный. Особенно понравилась с пармезаном.
Дякую. Все якісно і швидко.
Прекрасна сіль, дуже смачна,додає стравам витонченний смак, буду ще брати.
Чудовий мікс. Дуже подобається. Як приправа супер. Рекомендую!!!
Ця сіль це любов.
Чудова добавка до різних страв
Соль просто огнь!
Вкус насыщенный.
Рекомендую.
Ок
Прикольная соль, вкусная! А главное экономно. Добавляю везде где можно)
Обожнюю цю сіль.
Буду і далі купувати
Поки що спробували тільки з копченою паприкою. Дійсно смачна!
Доставка супер,смак супер ,важко закривати,але навіть так не вівітрюється аромат.
Ще не спробувала, та візуально мені подобається
Супер. Різні і цікаві смаки.
Дуже гарна сіль на всі смаки,беру не одноразово,купувала також і мамі,і сестрі,і дітям,всім сподобалась.
Набір досить гарний,на всі випадки.Поки користувалась тільки копченою сіллю.Запах насичений. Приправами можна і не користуватися, навіщо - є сіль.
Сіль смачна, буду купувати ще.
Сіль не погана, але має трохи різкий аромат завдяки додаванням спецій. Їжу солить не сильно, середній рівень солоності. Використовую сіль в процесі готування так і для готових страв. Найбільше сподобалась сіль з додаванням паприки та копчена .
Сіль смачна, разам брати вигідніше
Дуже смачна
Спеції топ. Упаковка погана
Покупала уже несколько раз, очень вкусная соль, на каждый продукт свой вкус, прикольно
Доставка працює швидко для мене дуже зручно.Сіль смачна якщо правильно поєднувати з продуктами.
Отличный товар
сподобалась
Дуже смакує до страв, неймовірні присмаки. Задоволена.
Соль попробувал, закажу ещё вкус просто бомбезный.для первых,вторых блюд салатов для сала это Находка для хозяйки.рекомендую продавца не пожалеете.
Отличная соль вкусная, для первого второго блюда,маринада.я ещё буду заказывать мне очень понравилась.Спасибо Rezetke за быструю доставку.
Самая вкусная соль которую я пробовала. Очень вкусные блюда получаются.
Вітаю, Вікторія! Дякую за відгук!
Смак і запах чудовий
Це повноцінна приправа, яка додається чи до вже приготованої їжі, чи до салатів та подібного. Дуже дрібна, як піщинки, тож на зубах хрустіти не буде. Запах дуже сильний, тож буде пахнути вся шафа. Я куштувала поки тільки 2, це копчену сіль та з пармезаном і розмарином. На смак перше, як приправа до сухарів, а друге, як приправа до мівіни. Чесно кажучи, хімозна штука, як на мене, але буде спасінням для людей, які худнуть, щоб, наприклад, куряча грудка була різноманітна)
Вітаю! Дуже дякую за Ваш відгук. Смачні сіль виготовлена тільки із натуральних прянощів. Дуже шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Можливо інші види Смачної солі будуть вам до смаку - з копченою паприкою або з часником та луком.
добре, що з'явився такий набір. гарні аромати. якщо це добре, то нічого і додати).
Наталя, дякую за Ваш відгук! Для нас важлива Ваша думка.
Класмная и ароматная соль. Разные вкусы, для разного типа мяса.
Сплошные ароматизаторы, причем такие что при открытой пачке воняет вся кухня