- Женя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Прекрасний напій. M'який як і належить ірландскому віскі. Думаю він вартий своїх грошей.
- ЮрійПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже крутий ірландський віскі! Рекомендую.
- EvgeniyПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Это реально один из лучших ирландских виски !
Очень классный, очень приятный.
Живу в Ирландии, много чего перепробовал, естественно в оригинале.
От этого прямо кайфанул, особенно сидя перед камином в пятницу вечером..
Рекомендую однозначно .- Достоинства:
- Один из лучших ирландских виски
- Недостатки:
- Возможно цена
- Антон Д***
Один вопрос, зачем заказывать на розетке если живешь в Ирландии?)
- Богдан Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Певно найкращих ірландців в цій категорії. Тонкий аромат, солодко-пряно-кислуватий смак, в якому переплітаються Бурбонів і Хересні нотки, а також іноді виринає чорна смородина!
- Достоинства:
- Легкість, аромат, вишуканість
- Андрій Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Взяв спробувати цього ірландця .
Залишусь на своєму , більш подобаються шотландські, але смак цікавий - сподобався .
Раджу спробувати - брав по акції . Без акціі - занадто дорого . - Юра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Все супер
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший виски
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже м’який, насичений, з характерними хересними нотами.
- БогданПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Best................
- Достоинства:
- Вкус спирта приходит через 30-40 сек
- Юрий
дайте ему немного постоять и продышаться- не пейте сразу ) он раскрывается при температуре 18- 20 градусов- не больше
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Давно хотів спробувати цього снігура, тому придбав і скуштував. Дегустував чистий охолоджений, із льодом, із колою, із апельсиново-яблучним соком та у складі коктейлю Old Fashioned.
Враховуючи що відповідно до опису це ірландський "насичений і складний" віскі еквівалентний витримці 12 років у реальних дубових бочках, ну принаймні так стверджує етикетка, було багато очікувань.
Після дегустації залишились дещо неоднозначні враження. На смак віскі досить м'який, що є типовим для багатьох ірландських рецептів, зокрема через потрійну дистиляцію. Також ціна за всього лише 0.7 л також натякала шо це має бути шось цікаве та особливе. Однак, на смак цей сорт виявився досить специфічним, я б сказав що смак нагадує якийсь висушений та кислий дуб, оскільки смак дуже специфічний, і дерева тут набагато більше ніж всього іншого, прянощі, фрукти (не ясно які) та херес чи хоча б його ноти, ледь помітні, у той час як доволі специфічного дуба просто забагато.
Звісно що як для будь-якого віскі чи бурбону, аерація - то є все, бо інакше не зрозумієте смак та аромат. Саме тому куштував у кілька підходів протягом кількох днів. На кожен наступний день, після першого смак розкривався краще, але в цілому цей віскі мене не вразив. За таку ціну можна придбати більший об'єм більш смачного та дешевшого ірландського віскі, тому за системою
1. Навіщо я це купив
2. Спробував і досить
3. Дайте ще пляшку
4. Візьму по акції ящик
тут однозначно 2. Хотів скуштувати цей сорт, розширив свої гастрономічні горизонти в Ірландії, але на цьому і все. Тому рекомендую спробувати якщо ви можете дозволити таку ціну та хочете скуштувати шось нове для вас, але на подарунок чи на свято не рекомендую.- Достоинства:
- Ірланський віскі
- Недостатки:
- Невиправдано висока ціна
- Микола
Нажаль це "пальонка". В минулому році куштував (брав не в цьому магазині) - дуже насичений смак і аромат. Прям смак каберне-совіньйон, який вдалося передати віскі. В цьому році подарували - погоджуюсь, крім смаку дубової бочки нічого.... Ще й спиртуозний дуже. І головне на ранок в бокалі не лишається жодного аромату.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
Дякуємо за звернення.- Дмитро
Це не снігур, це вільшанка.
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Типичный ирландский виски. Ничего примечательного или интересного в нём нет. Хотя, возможно, я слишком придирчив из-за своей любви к насыщенному шотландцу Dalmore 15.
- Достоинства:
- Неплохой виски, сливочный.
- Недостатки:
- Слишком простой, очищенный и дорогой.
- Антон Д***
Хахахахаа далмор хаахахаха, тут навіть сперечатися немає про що, хто знає той знає;)