Отзывы покупателей о Вино Shabo Limited Edition Шардоне по-кахетински сухое белое 0.75 л 13.9% (4820070406726)
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Неочікуваний смак. Точно відрізняється від звичайного та звичного Шардоне. Але саме тому і купив - бо мені радили, що то буде щось новеньке.
- Достоинства:
- Цікаве відкриття
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобалось наше Шардоне, яке виготовлене за унікальною кахетинською технологією, що налічує близько 8 тисяч років
- Лариска С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Таке вино раджу брати тим, хто дійсно шанувальник чогось оригінального. Бо має свою відповідну особливість у смаку - неочікувану для білого вина терпкість та танінність. І так повинно бути, саме через технологію створення вина - у спеціальних амфорах. Ті, хто люблять Оранж вайн - точно оцінять.
- Достоинства:
- шикарно
- Недостатки:
- ні
Представник постачальникаДякуємо вам за таку оцінку та рекомендацію. Технологія orange-wine дійсно унікальна. І щоб створювати ці вина наша команда SHABO привезла з Грузії до України 15 автентичних квеврі. Зробили їх спеціально за нашим замовленням одна з відомих династій ремісників Кбілашвілі (що мешкають у Телавському районі). Чесно зізнаємось, привезти величезні глиняні "амфори" цілими та неушкодженими за стільки км - це ще та була задача, та й на їхнє виготовлення ми чекали рік (бо до таких майстрів ще у чергу потрапити за честь). Та ми знали для чого всі ці зусилля, адже дуже хотіли зробити та порадувати шанувальників саме справжніми винами квеврі.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Нормальне вино за таку ціну.
- Достоинства:
- Колір, смак цікавий.
- Недостатки:
- Запах слабий
Представник постачальникаІгоре, дякуємо за ваш відгук. Раді, що вас зацікавив смак нашого вина виготовленого за класичною кахетинською технологією
- Забігай А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Резкий запах травы, а также немного ацетона, лакокрасочных изделий. Вкус тоже резкий, терпкий. Наверно мне попалась испорченная бутылка. Но больше экспериментировать не буду.
- Недостатки:
- неприятный вкус, запах
Представитель поставщикаДоброго дня, Андрій!
Дякуємо за ваш відгук. Для нас вкрай важлива думка наших споживачів.
Скажіть, будь ласка, чи у вас залишилась придбана пляшка? Або, можливо, є фото. Якщо так, зв'яжіться з нами через нашу офіційну сторінку у Facebook, аби ми могли зрозуміти проблематику..
- Канев Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Ну, во-первых, это оранжевое или янтарное вино, а не белое, как в заголовке. Интересное, стоящее внимания вино. Нужно обязательно пить при правильной температуре и из правильных бокалов - вообще за такие деньги нормально. Небольшая выпирающая кислотность, но зато много плюсов, таких как аромат, насыщенность и .д.
- Недостатки:
- Несбалансированность
- Євгеній Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Посереднє вино. Дві зірочки виробнику тільки за те, що старався. Потребує тривалої декантаціі. Аромат спиртовий. Перше враження теж. Трохи згодом щось біль-менш схоже на вино, але навряд чи в когось виникне бажання чекати за столом. Для бажаючих сп'яніти ввечері без ранкового головного болю цілком годиться.
- Павенская И***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Довго не думайте! Затарюйтесь Українським оранжем! Це бімба) Іноземців здивуєте на раз, це вам не Одеський чорний))) Шардоне тут відкривається абсолютно інакше і на відмінно від бейкуш тут оригінальна кахетія і в дуб його не пхають, ще й на 24 місяці омг. Це шардоне здивує навіть тих іноземців, яких вже й Шаблі не здивуєш. Бімба та Тельті-курук краще, шануйте Українське!
- Достоинства:
- Ідеальний орандж!
- Недостатки:
- Ціна)
- МихаилПродавец: Rozetka. Объем: 0.75
Освежающее легкое вино. Вкус изюма основной в букете Шардоне от Шабо. Видно технологии у производителя современные аромат и вкус винограда сохранен отлично
Представник постачальникаМихайле, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше вино та ви залишились задоволеним
- Олена К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Ароматное белое вино - нотки трав и ягодные нотки. Цвет превосходный - солнце в бокале. Вообще Шардоне - это сложное вино и не с первого раза можно его понять. При правильной температуре - 9-12 *С свежее и питкое, легкое и нежное
- Достоинства:
- Нотки трав
Представник постачальникаОлено, дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам прийшлось до смаку наше Shabo Reserve Шардоне по-кахетинськи
- Роман К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Коли бачиш щось нове і незвичайне відразу хочеться спробувати. Оранжеве вино спробував вперше. Звичайно, завдяки технології шардоне розкривається абсолютно по-іншому ніж зазвичай. Дуже приємний цитрусовий аромат. Загалом, вино сподобалося, куплятиму ще.
- Сергій П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Вино 2017 року врожаю дуже гарне. Цікавий аромат сухофруктів, смак округлий і довгий. Смаку і аромату спирту немає взагалі. Вино потрапляє в список улюблених під номером два після Шабо Резерв "Тільки Курук"
- Достоинства:
- Округлий повний смакб цікавий аромат.
- Недостатки:
Представитель поставщикаСергію, дякуємо Вам за такий приємний відгук!
Щасливі, що ви оцінили смак Шардоне по-кахетинські та працю команди наших технологів.