Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Вино игристое Shabo Classic полусладкое белое 0.75 л 10.5-13.5% (4820070401752)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Хорошее игристое. Но кислотность в нём довольно заметная.
    Пробовали на новый год, к новогодней еде подходит. Отдельно с сыром или другой лёгкой закуской мне оно не сильно понравилось.
    В любом случае это шампанское гораздо вкуснее грузинских, которые есть на нашем рынке.

Дякуємо, що так детально поділилися своїми враженнями. Нам приємно, що ігристе вино гармонійно підійшло до святкового столу. Ваші зауваження щодо поєднання з закусками для нас дуже цінні — дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до SHABO

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Дуже добре шампанське, на Новий рік спробували. Після нього відкрили більш дорогу серію , але напівсухе іншої марки Canva, але перше набагато краще) рекомендуємо

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що наше ігристе вам сподобалося та стало вдалим вибором для святкування.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

хорошее молодое игристое вино

Достоинства:
    цена - качество
    Недостатки:
    за эту цену нет
  • Ткач В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Пить можно. Но есть и получше в эту цену.

Достоинства:
    Хорошая качественная бутылка
    Недостатки:
    цена для него великовата.
  • Світлана К***

Сама не пила

Достоинства:
    Гостям сподобалось
    Недостатки:
    Не знаю
  • Алла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

однозначно рекомендую

Достоинства:
    відмінна якість
  • Колесниченко Л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Досить смачне. Як на мене - яблуко, його аромат. Це справжнє шампанське. Дріжджі є. Але вони в моєму бокалі були в одному місці 1х1 см і з нього і виходили брильки.

• Ганна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Шикарне,не приторне,гарний післясмак.Пишаюсь,що наше -це дуже гарна якість ,і що суттєво - не за всі гроші світу!мій фаворит))

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Если вы хотите выпить шампанское,а не алкоголь с пузырьками,то вы на правильном пути.Вкусно,не приторно и очень приятно,что не импорт.Шабо!Браво!

Достоинства:
    Наше вино!!!не импорт

Шановна Вікторіє, дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Юлія Ш***

Очень понравилось, советую

Достоинства:
    Приятный вкус
    Недостатки:

Шановна Юліє, дякуємо за ваш вибір і відгук!

• Король І***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Сьгодні купили в мцсті хуст в розетці ганьба продавцям шампанське просрочине дуже противне на вкус

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Просрочка ганьба
    • Михайло К***

Так навіщо ти купив. Я б не брав.

Іване, вітаю!
      Дата виготовлення ігристого 13.06.2023, його гарантійний термін зберігання 36 місяців від цієї дати. 2021 рік - це дата закладки, тобто продукт близько двох років був на витримці. Завдяки цьому вино краще відкриває свої ароматичні і смакові властивості.
      Хочемо зауважити, що дуже важливі для розкриття смакових властивостей продукту: його умови зберігання, дотримання правил подачі та фудпейринг. Не останнє місце займає і настрій при вживанні напою, адже це на пряму впливає на сприйняття вами того чи іншого продукту. Проте нам дуже важливо дізнатися, що саме вам не сподобалось, будь ласка, розкажіть нам детальніше про це

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Одне з найсмачніших ігристих вин, витримане, має гармонійний смак! Просто чудове!!!

Достоинства:
    Смак, ціна
  • Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Не видали товар в точці видачі, я сам інвалід, попросив друга забрати, замовив батькам на Новий рік, бо завтра вже відправляю посилку, після 19.00 сказали не видають. Це по яким таким законам своїм видуманим я не знаю, оскільки в інфо вказано отримання до 20.00. Краще вже замовляти в іншому місці. Дуже розчарувала мене розетка, є давнім клієнтом з самого заснування.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Дуже погана робота з клієнтами
    • Лариска С***

Згідно пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»
      І на це сайт вказує в омент оформлення замовлення на алкогольні вироби

• Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Гарне шампанське. Дуже сподобалось.

Достоинства:
    Якістю задоволений! Саме те, що хотів, те й отримав.
    Недостатки:
    Не знайшов.

Артеме, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що ви залишились задоволені нашим ігристим

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Шампанское пью в основном летом, зимой только на Новый год и Рождество. Но эту бутылочку заказал уже после Новогодних праздников, уж очень хотела любимая жена игристого на нашу годовщину, жаль, не юбилейную. Прекрасное шампанское. Нежная натуральная сладость. Выпили бутылочку с удовольствием на двоих. Отлично сочетается с хорошим французским сыром и не менее иностранными турецкими фруктами

Достоинства:
    Хорошее праздничное шампанское

Павле, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що наше ігристе прийшлось вам до смаку

• Марта Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Купували ігристе напівсолодке Шабо для святкування сімейної події. Приємний солодкуватий смак з нотками апельсину і лимону одночасно. П'янить швидко, бо це ж ігристе! Форма пляшки чомусь нагадала про часи аристократичних балів з живою музикою. Всім задоволені

Марто, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобалось наше ігристе вино

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Першокласне ігристе і дуже чудовий вінтажний стиль пляшки. В смаку відчувається щільність і мінеральність - що ще очікувати від хорошого ігристого вина. Ставлю п'ять з п'яти технологам Шабо, дайте їм премію за напівсолодке задоволення

Наталіє, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що ви залишились задоволені нашим ігристим, що виготовляється за класичним методом шампанізації в пляшці

• Євген В***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Ігристе вино з хороши насиченим смаком. В одній пляшці залишилися залишки на ранок, я спробувала без бульбашок, я вам скажу, що якісне вино навіть без бульбашок, смак не різкий, вино ніби само всмоктується прамо в ньобо і не треба ковтати

Достоинства:
    Приємні насичені бульбашки

Євгене, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше ігристе

• Лариска С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Что может быть вкуснее в Новый год, чем пару бокалов белого полусладкого игристого? Три года мой праздничный стол возглавляет Shabo Classic. Отличный мягкий вкус, ненавязчивая сладость и шикарный аромат. Я в восторге!

Достоинства:
    Вкус, аромат, доставляемое удовольствие
    Недостатки:
    не наблюдаются

Ларисо, дякуємо за Ваш відгук. Безмежно раді, що ви залишились задоволені нашим ігристим та обираєте SHABO для ваших незабутніх моментів

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Лучшее игристое вино, из того что приходилось пробовать! После открыли бутылку игристого от другого производителя - еле допили! Рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Натуральность, вкус, тонкий аромат.
    Недостатки:
    Не обнаружено, быстро заканчивается.

Олександре, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше ігристе, що виготовлено за класичною технологією шампанізації

• Лідія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Купила, ориентируясь на отзывы. Ожидала нечто вкусное, лёгкое. На деле невозможно было выпить даже пару глотков. Ужасный вкус, чересчур алкогольное послевкусие. Не понравилось. Выпила один бокал, наполовину разбавив водой, чтобы новый год встретить. Остальное - вылила, так как разболелась голова, решила, что рисковать не стоит.

Достоинства:
    Не знаю даже какие
    Недостатки:
    Для меня оказалось, что невозможно это пить вообще
    • Олена І***

А Вы не думаете, что причиной головной боли может быть метеозависимость? С погодой творится непонятно что. А вино тут самый последний вариант. Я к примеру ни разу еще не сталкивалась с такой проблемой, хотя раз в месяц с подружками с удовольствием выпиваем бутылочку игристого от Шабо

Лідіє, нам важлива думка всіх поціновувачів ігристого. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Хочемо підкреслити, що ігристе SHABO Classic виготовляється за класичною технологією шампанізацію у пляшках та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Крім цього, контроль якості здійснюють найкращі світові експерти SARL Derenoncourt (Франція) та Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань). Ігристе із лінійки Classic витримується на тонкому дріждожовому осаді протягом 18 місяців, що робить це ігристе одним із найкращих ігристих, яке виготовляється за класичною технологією в Україні. Також хочемо зауважити, що дуже важливі для розкриття смакових властивостей продукту: його умови зберігання, дотримання правил подачі та фудпейринг. Не останнє місце займає і настрій при вживанні напою, адже це на пряму впливає на сприйняття вами того чи іншого продукту. Проте нам в край важливо розібратися в чому справа, тому питаємо вас - чи є можливість відправити нам залишки продукту, пляшку та скан чеку, щоб ми провели аналіз та дослідження в лабораторії і залюбки поділимось з вами результатами.

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Не советую брать!!!! От двух бокалов жене было плохо пол дня, либо не соблюдены условия хранения, либо оно такое и есть. Вообщем не вино. Не знаю, кто оставлял предыдущие отзывы, тупо повёлся...

Достоинства:
    Недостатки:
    Выщывает рвотный рефлекс

Дмитре, нам дуже прикро, що ви зіштовхнулись з такою ситуацію. Хочемо відмітити, що наша продукція проходить контроль якості на всіх етапах виробництва та лише після цього відправляється на полиці магазинів. Ви маєте рацію, що умови зберігання відіграють важливу роль в якості продукту. Для нас дуже важливо розібратися в цьому питанні, тому хотіли б попросити вас надіслати нам фото чеку, пляшку та залишки придбаного вами продукту до нас на завод, де є спеціальна сучасна лабораторія. Саме тут перевіряють усю продукцію, яку ми виготовляємо. Якість та її контроль - фундаментальна та невід'ємна складова нашої роботи. У випадку, який ви описали, це було б доречним - провести аналіз. Для нас дуже важливо, щоб наші клієнти вживали лише якісну продукцію.

• Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

Чомусь на етикетці помилка "Напівсолодке бИле". На сайті Shabo так само. Також нижче "витримане брют рожеве".
    Ну і непогано було б перевіряти перед серію, бо якось несолідно.

• Яніна

Очіпятка))

Руслане, дякуємо за вашу небайдужість та увагу до деталей. Передали інформацію відповідальній особі

Шановна Яніно, вдячні Вам за пильність. Нам правда важливий зворотній зв'язок та Ваша увага. Дійсно, таке непорозуміння з етикеткою було, але ми його одразу виправили. З нюансів - були затримки з оновленням інформації на сайті. Ще раз вдячні Вам за Вашу увагу.

• Валерий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Хорошее недорогое вино для приятной компании или романтической встречи. Под настроение.

Шановний Валерію, дякуємо за зворотній зв'язок. Дякуємо за ваш вибір. Нам дуже приємно бути частиною ваших теплих та світлих моментів, зустрічей з друзями.

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

На мій смак найкраще ігристе в Україні. Сподобається усім хто полюбляє "Советское Шампанское", напівсолодке. Хто шукає щось Европейське, спробуйте інше Шабо - Брют цієї ж серії.

Достоинства:
    Якісний продукт
  • Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

рекомендую

Достоинства:
    очень вкусное вино
    Недостатки:
    не обнаружил
  • Lesya K***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Тот случай, когда ты не можешь назвать игристое шампанским, но очень хочется! Потому что это правда самое настоящее шампанское!!!! Были на заводе в Шабо с посещением Дома игристых вин и у нас открылись глаза на украинского производителя. Оказывается у нас тоже делают игристые по классике, как настоящее французское шампанское в бутылках. Я любитель полусладких вин, поэтому это в особом фаворите!

Достоинства:
    все супер!

Шановна Lesya, дякуємо вам за ваш вибір та те, що стали гостем нашого виробництва і амбасадором українського. Так, це витримане ігристе створено за класичним методом шампанізації. За цією технологією ігристі вина в Шабо створюють з XIX ст. – за часів швейцарських переселенців. Такий спосіб шампанізації включає довгу витримку ігристого вина безпосередньо в пляшці на тонкому дріжджовому осаді не менше 9 місяців.

Ми робимо наші вина лише з власного винограду теруару Шабо. Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих ділянках теруару. Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг. Виноград збирають вручну в ящики. Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють на виробництво, обладнання якого одне з кращих в Європі. Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

Колекція SHABO CLASSIC створена в унікальному комплексі "Будинок ігристих вин SHABO ". Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань).

• Sergey
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Шампанское хорошего качества. Мягкое послевкусие, насыщенный фруктовый и медовый аромат. В описании допущена ошибка! В составе рислинг, шардоне и пино блан. Время выдержки на этикетке указано от 1.5 лет. Приятная цена и скидки порадовали.

Достоинства:
    Цена, вкус
    Недостатки:
    Ярлычок для открывания спрятан под акцизной маркой.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Сергей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Достоинства:
    Достойнй продукт.
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Норм шампусик

Достоинства:
    Норм шампусик