Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Вино Shabo Reserve Тельти-Курук сухое белое 0.75 л 10-14% (4820070405590)

Оценка пользователей 4.31/5
  • Мирослав С***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Чудове вино. Біле не дуже люблю, але це смачне.

Дякуємо за відгук!
      Раді, що Shabo Reserve Тельті-Курук вам сподобався.
      Цей сорт є справжньою винною особливістю Шабо — він походить із нашого регіону та має власний впізнаваний характер: свіжий, делікатний і дуже гастрономічний. Бажаємо ще багато приємних винних відкриттів разом із нами!

• Дмитро В***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Питань то напою нема , а лише до розетки яка вводить клієнтів в оману зазначаючи в характеристиках роки врожаю які справді були якісними!

Недостатки:
    Рік врожаю не відповідає заявленому в характеристиках
  • Олексій П***

Сорт винограду - перлина українського виноробства
    Можна і треба брати

Достоинства:
    Ціна, якість, оригінальність смаку
    Недостатки:
    Майже немає
  • Д.В.
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Шабо - один з найкращих виробників вина в Україні!

Достоинства:
    Чудовий смак, гарний аромат, приємний післясмак
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олексій Б***

Оцінка з врахуванням акції, ціна до 200 :)
    Цікаве. Акацію не відчув, айва - можливо. Але якщо заздалегідь прочитати ) Трохи кислить, ну так, айва. В цілому, доволі насичене столове вино, під форель дійсно класно заходить

• Борис

Приємне,легке вино

Достоинства:
    Смак та аромат
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Борисе!
      Дякуємо за відгук і за вибір!
      Виноград Тельті-Курук є автохтонним для України і зростає на наших виноградниках протягом вже кількох століть. Раді, що вино прийшлося Вам до смаку.

• Ирина Ж***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

и вот 2023. Только из уважения перед людьми, которые делают вино. В не человеческих условиях. Я вообще снимаю все мои шляпы. И очень жду когда вино станет классикой, а не выживанием. Как ни странно, это лучше, чем при моём прошлом отзыве. совсем капелька игристости. И ради Вашего нового Ледяного вина.

• Олександр
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Можна пити, схоже що з винограду. На відміну від дешевих вин Шабо- їх не раджу нікому!!!!!

Достоинства:
    Схоже на вино
    Недостатки:
    Ціна зависока

Шановний Олександре, дякуємо вам за відгук!
      Можемо вас запевнити, все наше вино виготовляється виключно з винограду. Проте нам дуже важливо дізнатися, що саме вам не сподобалось, будь ласка, розкажіть нам детальніше про це.

• Олена
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Цікаве вино незвичне. Купила перший раз з цікавості. Смак легкий, післясмак трохи терпкий, айвовий. Запах приємний. До білої риби відмінно смакує.
    Рекомендую

Достоинства:
    чудовий смак і аромат
  • Мамай К***
    • Общее впечатление

Нажаль розчарований, ціна не відповідає якості. Очикував чогось оригінального від унікального сорту винограду. Цілком посередній смак, нібито дешеве шампанське без бульбашок.

• Юлія
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Отримала купаж 2022 року. На жаль, на смак вино як і сам рік. Можливо, інші роки краще, дам шанс вину, спробую інші.

Достоинства:
    Українське

Пані Юліє, дякуємо за вибір та підтримку українського виробника. Та дозвольте дізнатись, що саме засмутило вас у врожаї 2022 року?

Переконані, що ви знаєте, що для розкриття смакових властивостей продукту важливо багато нюансів: його умови зберігання, дотримання правил подачі та фудпейрінг. Аби підкреслити цю зустріч з продуктом вдячні будемо, якщо скористаєтесь порадою експертів: перед вживанням вино обов'язково потрібно охолодити, а, коли наллєте в келих - дайте трохи вину подихати. Буквально 5-7 хвилин допоможуть вину збагатитися киснем та розкрити для вас увесь букет, що подарувала природа та майстерність наших виноробів.

Не останнє місце займає і настрій та смакові уподобання при вживанні напою, адже це на пряму впливає на сприйняття вами того чи іншого продукту.

Тельті-Курук - дійсно особливе вино, адже подібного кореневласного сорту нема більше ніде у світі, лише в Україні. Оригінальне та неповторне. Також серед наших колекцій є і десятки інших варіантів вин - на будь-який смак з більш класичних сортів: Каберне, Шардоне, Піно Грі тощо. Ще за часів заснування компанії SHABO ми відібрали та привезли сорти виноградів з найкращих розплідників Франції, Італії та Грузії. Згідно з аналізом ґрунтів нашого теруару Шабо висадили сорти винограду на відповідних ділянках. Все здаля того, щоб отримувати відповідний найкращий врожай.
      І створювати особливі вина унікальної української землі.

Наша команда вірить, що українському вину є чим здивувати. І за нагодою зможемо підібрати вам вино за вашими вподобаннями.

• Галина А***

Оригінальне. Справді цікавий смак. Складно описати, бо не схоже ні на яке інше біле.

Шановна Галино, дякуємо за вибір та такий відгук. Раді, що оцінили особливість вина з автохтона Тельті-Курук.

• Светлана Л***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Замовляю вже втретє на подарунок своїм друзям з закордону. Відправляю як презент "чогось справді українського та унікального". Кожен раз всі пишуть "що ніколи не бачили та не куштували", бо свої Шардоне, Сов Блан чи Піно Гріджіо майже в кожній країні, а цей сорт - дуже рідко зустрічається.

Шановна Світлано, вдячні вам за ваш вибір та оцінку. Для нашої команди SHABO за честь, що обираєте це вино як подарунок з України. Вино Тельті-Курук дійсно має оригінальний смак, і не схоже на інші. Саме за цю ексклюзивність його обирають і ресторани Мішлен Лондона та Парижа. Цей сорт вназивають визитівкою не лише нашої компанії, але й країни. Адже Тельті-Курук - українский автохтон. Вважається, що він з'явився понад 500 років тому на наших землях. Подібного кореневласного немає ніде більше у світі. І для команди SHABO вже давно як соціальна місія - збереження та примноження цього сорту. Ми займаємось реконструкцією Тельті-Курук з материнських лоз, вік яких понад 50 років.

• Нікіта А***

Легке і приємне вино, зроблене з українського автохтонного сорту винограду. Сподобався і смак, і аромат.

Микито, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобався Тельті-Курук із колекції Reserve

• Николай Л***

Слабое. Не выразительное. Играет в бокале в апреле. Куча пороков.

Достоинства:
    Автозтонное
    Недостатки:
    Нет качества
    • Юлия М***

Замечательное вино. Не заметила, ничего такого. У меня все играет уже который год)

• Николай Л***

Оно как раз не должно играть). Попробуйте тот же Тельти Курук в Гранд резерве. Там все отлично.

• Ірина З***

Что вы несете? Отличное вино. Мы его пробовали на экскурсии в Центре культуры вина. Такое вино хорошим людям на подарок - очень кстати.

• Артур

Вино посредственное и не более!

• Марго

Як на мене вино дуже добре, часто беру його. Хороший і насичений смак, а до риби взагалі ідеальне.

Шановна Марго, дякуємо вам з ваш вибір та відгук. Раді, що Тельті-Курук у вашому листі частих покупок. Дійсно, біле вино вважають ідеальним до риби, нам же наші покупці часто відзначають, що дуже полюбляють смакувати його з жюльєном із білих грибів. Ніжність страви підкреслює округлий та збалансований смак вина, його тонкий квітковий аромат айви та акації.

• Андрей
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Понравилось. Вкус весьма оригинальный. Брал в Шабо. Ещё брал телти курук в частной винодельне - вкус похож, но интереснее.

Шановний Андрію, вдячні вам за ваш вибір та оцінку. Дійсно, Тельті-Курук ексклюзивний сорт винограду, його називають автохтоном України, адже подібного кореневласного немає ніде більше в світі. В SHABO займаються реконструкцією цього сорту з 1972 року, тут ростуть найстарші виноградники. Оригінальність та неповторність смаку вина саме з Тельті-Курук дали можливість українському вину увійти до листу деяких ресторанів Мішлен.

• Николай Л***

Я люблю этот продукт, но сам не пойму почему качество гуляет от "очень плохо" до "великолепно".

Миколаю, нам дуже важливий зворотній зв'язок від поціновувачів. Підкажіть, будь ласка, як саме ви визначаєте, що "якість видрізняється"? Якою методикою, дослідженнями користуєтесь ? Будь ласка, ми залюбки можемо провести дослідження в нашій спец лабораторії саме тих пляшок продукту нашого виробництва, в яких ви бачите різницю у якості. Нам дуже важливо розібратись у цьому питанні, адже за якість продукту, який виходить з нашого виробництва ми ручаємося. І надважливим в нашій роботі залишається досвід споживача, щоб йому продукція прийшлася до смаку.

• Анастасия Г***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

На сайте было указано вино 2018 года, винтаж, при получении оказалось, что это вино 2019 года. Почувствуйте разницу! Соответственно впечатление было испорчено из-за несоответсивия заявленного товар и купленного

• Гость

написано 2019, наверное, исправили

• Дмитрий

На самом деле чем моложе - тем лучше, - меньше вероятности вторичного брожения и скисания, соответственно.

• Ирина Ж***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Винтажное 2018 сухое вино бродит как игристое в 2021. Это даже не смешно. Ради Тельти-Курука поставлю две звёздочки. Шабо, став под Европу потеряло себя. Лучше Гранд. Но тоже бурлит как вулкан.

Ірино, абсолютно уся продукція SHABO виготовляється за міжнародними стандартами. Ми продаємо в Україні та експортуємо у світі однаково якісне вино.

Нажаль, ми не можемо перевірити саме вашу пляшку, проте ми вибірковим методом зробили перевірку Тельті-Курук Reserve з різних партій розливу. Технологи компанії не виявили жодних відхилень від норми.

Звертаємо вашу увагу, вино після транспортування має "відпочити", а перед відкриттям рекомендуємо охолоджувати його до зазначеної на контректикетці температури.

• Григорий М***

Не купляйте його багато, будь ласка. Ми знжку чекаємо

• Шевчук О***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

шикарное вино ! абсолютно не уступает хорошим импортным винам .

Достоинства:
    легкое, ароматное

Шановно Ольго, вдячні вам за таку високу оцінку цього вина. Тельті-Курук, взагалі для нас, компанії SHABO, та цілої України - одна з головних визитівок. Подібного кореневласного сорту винограду немає ніде більше в світі, лише в Україні. Він бере свій початок з турко-османського періоду, пережив філоксеру, що винищила майже всі виноградники в Європі в 19 сторіччі. Нам вдалось Тельті-Курук не лише зберегти, але й зайнятись його розведенням. Зараз на Одещині в теруарі SHABO росте 40 га цього унікального сорту, а деяким плодоносним лозам в 2022 році вже виповнюється рекордні 50 років! І саме вина Тельті-Курук обирають ресторани Мішлен, як український ексклюзив. І для нас за честь та як одна серед наших місій займатись цим сортом виноградників і далі, і далі створювати такі ексклюзивні вина.

• Николай Л***

По текущей цене со скидкой уже уступает многим импортным винам, к сожалению.

• Ігор Р***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вино легко п`ється. Смак та аромат хороший, не примітивний, але чомусь була легка ігристість. В тихому, витриманому вині її не повинно бути.

Достоинства:
    Хороший смак та аромат.
    Недостатки:
    Легка ігристість.
  • Ольга К***
    • Общее впечатление

Понравилось.

Достоинства:
    Перепробовала Все "Шабо".Это вино понравилось.Легкое ,приятное,но главное пропорция с водой.Еще понравилось Шабо "Шардоне"..
      Представитель поставщика

Ольго, нам надзвичайно приємно, що ви так високо оцінили вино з автохтонного сорту винограду Тельті-Курук, Що зростає фактично лише в Шабо! Дякуємо за ваш вибір.

• Максим Л***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Спочатку не зрозумів, напевно охолодив більш потрібного, але з другого бокалу воно відкрилося! Легке, ароматне, смачне! Приємно здивований, не очікував такого від Українського виробника. Звичайно, є кращі, але це заслуговує на увагу.
    Купив майже всю лінійку резерв, буду пробувати і інші.

Достоинства:
    Ціна, якість, смак
    Недостатки:
    Не помітив

Максиме, дякуємо!

Основна місія компанії SHABO - довести українському споживачу, що вони мають право пишатися власним вином.

Сподіваємось, що вам сподобаються і інші наші вина. Бажаємо приємних дегустацій!

Шановний Максиме, дякуємо за вибір та таку оцінку. Дуже раді, що вам сподобався наш Тельті-Курук. Це дійсно особливе вино з автохтонного сорту винограду Тельті-Курук. Подібного кореневласного немає більше ніде в світі. Цей сорт дає можливість шанувальникам скуштувати справжнє ексклюзивне автентичне вино.

• Ли Л***

Отличное вино, легкий приятный аромат, легко пьется, прекрасно сочетается с морепродуктами, сыром, курочкой :) Очень понравилось!!!

Достоинства:
    Вкусное, легкое, приятное
      Представитель поставщика

Щасливі, що нам вдалось вразити вас унікальним українським автохтонним сортом Тельті-Курук! Дякуємо за ваш вибір!

Дякуємо за ваш вибір. Раді, що сподобався вино з цього унікального автохтонного сорту винограду Тельті-Курук. Це дійсно не лише візитівка SHABO, але й України, адже подібний кореневласний сорт росте лише тут, на українській землі.

• Людмила

Новый сорт, взяли на пробу, понравился и вкус и буке.

Понравилось
    Недостатки:
    не заметили

Шановна Людмила, дякуємо за ваш вибір та відгук.

• Любаша
    • Общее впечатление

Вино натуральне з легким приємним смаком, дуже смакувало до рибної страви

Достоинства:
    Приємний аромат, оригінальний смак
    Недостатки:
    не помітила
      Представитель поставщика

Любо, щасливі, що вам прийшлось до смаку вино Тельті-Курук Reserve.

Тельті-Курук - це унікальний автохтонний сорт винограду, що розте фактично лише в Шабо і залишився нам у спадок від турків-османів. Збереження цього сорту - соціальна місія нашої компанії.

Рекомендуємо також спробувати витримане вино Тельті-Курук з колекції Grande Reserve.

• Кузнецов А***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Впервые приобрел Шабо подороже ста гривен. И данное вино весьма порадовало, пусть и не очень насыщенное, но приятное, не кислое, под куриное филе отлично зашло.

Достоинства:
    Вкус
      Представитель поставщика

Олександр, дякуємо що обрали SHABO.

В нас широка лінійка витриманих та колекційних вин. Впевнені, вони прийдуться вам до смаку.

Шановний Олександре, дякуємо вам за ваш вибір. Раді, що вам прийшлось до смаку це вино. Дійсно, воно славиться своєю мінеральністю, округлістю у смаку та тонким квітковим ароматом айви та акації.

• Виктория
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Насыщенный цветочный аромат, сбалансированный вкус. Вино из уникального украинского автохтонного сорта винограда Тельти Курук от одного из лучших производителей Украины.

Достоинства:
    Прекрасное украинское вино!
      Представитель поставщика

Дуже приємно, що з кожним днем поціновувачів справжнього українського вина стає все більше!

Вікторіє, дякуємо, що обрали SHABO!

• Кристина О***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Достойный продукт сделаный в Украине. Горжусь и с удовольствием наслаждаюсь вкусом и ароматом.

Достоинства:
    Приятный аромат, оригинальный вкус.
      Представитель поставщика

Дякуємо, що обираєте справжнє українське автохтоннне вино!

• Микола Т***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вже більше року, як це вино - серед улюблених. Приємне на смак та запах, присмак цього вина не переплутаєш з іншими через свою неповторність. Тельті - Курук і Савіньон Блан є для нас найкращими винами всієї лінійки у виноробні Шабо.

Представитель поставщика

Миколо, щиро дякуємо вам за вашу високу оцінку вина SHABO з автохтонного сорту виногрдау Тельті-Курук.

Оцінка наших споживачів - для нас найвища винагорода!

• Сергій Б***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Чудове вино!
    Приємно, що в Україні є якісні вина, дякую виробнику за лінійку reserve (хоч і не всі вина, з тих що пробував, мені сподобались, але всі впевнено називаю вином, а не шмурдом).
    Якщо комусь важливо - отримав сьогодні (18.11) дві пляшки - на обох дата виготовлення 03.11.2020, тобто свіжачок.

Достоинства:
    Чудове вино, по акції відмінне співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Не маю претензій
      Представитель поставщика

Сергію, дякуємо за те, що обираєте SHABO!

Запрошуємо вас до нашого Центру культури вина SHABO, де ми детально показуємо усі етапи виробництва вин та міцних напоїв.

• Мороз Т***

Як на мене гарне вино, але без якихось особливостей...

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Чекала більшого
      Представитель поставщика

Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Рекомендуємо спробувати більш витримане вино Тельті-Курук Grande Reserve. Сподіваємось, у ньому ви розкриєте усі ноти смаку та аромату.

• Антоненко И***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Очень необычный вкус, вино порадовало своей свежестью . выпили с удовольствием

Достоинства:
    Сбалансированное вино с приятным послевкусием
      Представитель поставщика

Ірино, дякуємо за ваш відгук! Щасливі, що вам сподобалось вино з автохтонного сорту винограду Тельті-Курук.

• milaniagold
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

ШИКОООООС

Достоинства:
    Качество, автохтонность...
      Представитель поставщика

Вдаячні за ваш відгук! Сподіваємось, вам смакувало вино з нашого автохтонного сорту винограду Тельті-Курук.

• Денис

Чудовий "автохтон". Під тушеного кроля - ідеально)) Обов'язково варто спробувати.

Достоинства:
    Унікальне українське вино
      Представитель поставщика

Ідеальне гастропоєднання! Дякуємо за рекомендацію.