- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Более чем Хорошее вино столовое сухое белое. Нравится сова на этикетке. По поводу аромата и вкуса. Напиши народу ананас и он в ответ - да. Ананаса запах и вкус. Ну это так. Я , в принципе, не разбираюсь. Лёгкое цветочное. Цвет соломенный. Пузырьки то есть. То нет. Это про тихое вино. Разлито в 2025. Но на этикетке - 2023. Судя по всему сбор. И ещё. Чем меньше цена иногда. Тем лучше продукт бывает. А вообще, громадное спасибо кто что-то реально делает в этом мире. Виноград вырастить - не фунт изюма съесть. Умейте хоть посадить. Мне приходилось.
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадила подруга. Раніше не брала до уваги, назва не звична, та й я більше за червоне. Так я вам скажу - вишукане вино! Ось тут я почула фруктові нотки, для мене айва домінує поки (в цьому році я власної стиглої нанюхалась). Смак не плаский, не має кислості, на яку підсвідомо очікуєш (я ж більше за червоне).
Буду регулярно брати, бо це доступний шик!- Достоинства:
- Ціна/якість, приємний смак
Представник постачальникаДякуємо. Це колекція Original, яку ми випустили у 2022 році. Присвячена вона 200-річчю найдавнішому виноробному регіону в Україні - Шабо. Нам дуже важливо було передати в колекції, унікальну історію започаткування на цій землі культури виноробства та виноградарства. А щодо сорту винограду, з якого зроблено вино, що ви куштували, ви вірно відзначили - воно дійсно особливе. Тельті-Курук - унікальний автохтонний сорт. Він вважається візитівкою не лише SHABO, але й України. Адже подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі. Він з’явився у цьому регіоні понад 500 років тому. І саме цей сорт винограду дає змогу скуштувати поціновувачам автентичне вино (яке було до філоксери, що винищила більшість виноградників в Європі в у XIX ст.). В Шабо найбільші насадження Тельті-Курук – понад 40 га. А найстаршим родючим лозам рекордні 50 років.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне вино, чудовий сорт
Представник постачальникаАртеме, дякуємо вам за вибір. Цінуємо ваш відгук.
- Лида Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірне, вишукане вино! Вперше куштую вино, я кому так відчуваються ноти айви. дуже цікаво! Дякую за такий крутий продукт, додала до своїх фаворитів
- Достоинства:
- смак, аромат
- Недостатки:
- не знайшла
Представник постачальникаЛідіє, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобалось наше вино. Це колекція Original, яку ми випустили у 2022 році. Присвячена вона 200-річчю найдавнішому виноробному регіону в Україні - Шабо. Нам дуже важливо було передати в колекції, унікальну історію започаткування на цій землі культури виноробства та виноградарства. А щодо сорту винограду, з якого зроблено вино, що ви куштували, ви вірно відзначили - воно дійсно особливе. Тельті-Курук - унікальний автохтонний сорт. Він вважається візитівкою не лише SHABO, але й України. Адже подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі. Він з’явився у цьому регіоні понад 500 років тому. І саме цей сорт винограду дає змогу скуштувати поціновувачам автентичне вино (яке було до філоксери, що винищила більшість виноградників в Європі в у XIX ст.). В Шабо найбільші насадження Тельті-Курук – понад 40 га. А найстаршим родючим лозам рекордні 50 років.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово смакує з сиром брі та десертами.
- Достоинства:
- Смачне, тендітне вино без зайвої кислотності, з чудовим квітковим ароматом
- Недостатки:
- За таку ціну не має жодного недоліку
Представник постачальникаШановний Андріє, дуже дякуємо за ваш вибір і відгук! Раді, що наше вино вам сподобалось!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Неперевершений сиак, аромат
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не очікував за такі гроші такого вина, сухе, легко пʼється і приємне на смак
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино норм, хіба що трохи вище по кислотності за класичні сухі вина
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки що найкраще вино, яке я пив у Shabo (хоча я ще не пробував ігристе у них)
Представник постачальникаШановний Олександре, щиро раді, що вам сподобалось це вино. Воно дійсно особливе, зокрема через сорт винограду. Тельті-Курук - унікальний автохтон. Подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі, лише в Україні. Вважається, що він з'явився майже пів тисячі років тому, ще за часів турків-османів. Його називають візитівкою не лише SHABO, але й України. І до речі, віримо що вам цікаво буде скуштувати його в різних наших колекціях з відповідною витримкою. А щодо ігристих - теж є що порекомендувати)
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В пляшці виявилося скисле вино (((
Представник постачальникаШановний Дмитре, дякуємо за повідомлення. Нам дуже важливий зворотний зв'язок, як і те, щоб обов'язково розібратись в цій ситуації. Адже якість продукту завжди була фундаментальною у роботі нашої команди SHABO. Ми створюємо нашу продукцію виключно з найкращої сировини під наглядом найкращих спеціалістів. Окрім їхнього контролю кожного етапу виробництва, також маємо сучасну лабораторію контролю якості, яку проходить кожна наша продукція перед тим, як покинути виробництво.
Підкажіть, будь ласка, чи є можливість відправити нам залишки продукту, пляшку та скан чека, щоб ми провели аналіз та дослідження в лабораторії? Дякуємо
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Питань то напою нема , а лише до розетки яка вводить клієнтів в оману зазначаючи в характеристиках роки врожаю які справді були якісними!
- Недостатки:
- Рік врожаю не відповідає заявленому в характеристиках
- Женя
так а який тут рік?