Третє дихання

Отзывы покупателей о Коньяк Tavria XO 7 лет выдержки 0.5 л 40% (4823093700512)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Петашев Владислав

Напій спортився, спирт барвник та вкусова добавка, так жалко

Достоинства:
    Недостатки:
    Шмурдяк
    • Богдан

Нажаль так. Це вже не херсонська Таврія. Бренд зберегли, виробництво десь в одеській чи Миколаївській області але що за спирти невідомо. Все з Нової Каховки асвабадітелі вкрали, а що не вкрали те поламали.

• Андрій Коломоєць

Добавте грошей и купить щось другое ,там де стоїть 2024 ,то вже ні то

Достоинства:
    Недостатки:
    Спирт краска
  • Леляков Игорь
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Купил 25 ноября 2024г. на Розетке ящик ( 9 бутылок) этого напитка . Оказалась зловонная жидкость с омерзительным вкусом, которого я не встречал даже у самых дешевых искусственных бренди. Так меня еще никто не разводил-чуть не бросил пить вообще. Могу предложить бесплатную дегустацию этого ПОЙЛА потенциальным покупателям. В наличии 8 целых бутылок.

• АЛЕКСЕЙ згодько

Розетка в этом специалисты, очень опасно брать алкоголь в розетке

• Богдан

• Василь Ярмак
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вибачте, але на Розетці продається суцільна «бурда».
    Провів детальне дослідження: купив аналогічний коньяк в магазині. Порівняв: це «небо і земля»!
    Дослідив походження: підробка проглядається вже в упаковці і написах, що стосуються замовників і виробничих потужностей. Розумію, що знайти винних і бандитів маю «нуль» шансів, тому хочеться прийти на Розетку і вилити цей шмурдяк на підлогу.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    Суцільні

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Богдан Иванчук

Не схожий на оригінал

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.

• Пономаренко Евген

Не схожий на оригінал,бо виробництво Таврії з 22 року в окупації. Але дійсно цікаво, де вони взяли ці спірти середнього віку 7 років.

• Дмитро Мирошников
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Той рідкісний випадок коли вітчизняний бренді приємно здивував, тут є все: багатий аромат, приємний смак і післясмак, належне оформлення теж тут в актив рахую, адже, на відміну від багатьох вітчизняних бренді які роблять в подарунковому пакуванні, цей не соромно подарувати. - Гарний приклад для українських виробників, - можуть якщо стараються. По акційній ціні він цілком доступний. Планую брати ще.

Достоинства:
    якість
  • Вячеслав Жеребцов

Напишу так, отличается от других, вкусовые качества у каждого свои, мне нравятся. Но... Розетка заверяет, что продаёт только оригинал и я согласен с этим вопросом, скорее всего не соблюдение регламента на заводе. Читал здесь один отзыв, что напиток, скажем мягко, человеку не зашёл, и это может быть. Знакомый купил после того как попробовал у меня, и все за столом поняли - ерунда. Я открыл другую, купленную другой датой, всё отлично. Думаю, что негативный отзыв был именно по этому поводу, не соответствие на заводе

Достоинства:
    Имеет особый аромат
    Недостатки:
    Попадается не соответствие норме
  • Олександр

Ви знаєте, я взяв цей коньяк вперше і востаннє… це точно Не коньяк і навіть не бренді, нажаль… це якийсь міцний коктейль і точно не на коньяку… він пахне смачно, але на смак це якийсь алкогольний напій з вираженим вишнево-солодким смаком… я спеціально взяв одразу декілька на пробу і цей мене розчарував як і інші таврії ((( нажаль це не Таврія, це дуже погана підробка

Достоинства:
    Сприймайте як хочете, але жоден поціновувач справжнього коньяку, зрозуміє мене - це НЕ коньяк
  • Андрей Самойлов

Шикарний коньяк, на свої гроші

Достоинства:
    Приємно п'єтся
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Михайло Обущак
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Це щось розбавлене у спирті.
    До початку війни Таврія 9 XO був моїм улюбленим коньяком.
    Замовив це з надією, що хай хоч і буде не такий гарний, але вже ж Таврія і принаймні коньяк. Але чуда не сталося.

Достоинства:
    Недостатки:
    Це не коньяк
    • Олександр

Це мабуть попали на підробку, взагалі коняк супер 10 із 10!!!

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Виктория Хураскина

Справа в тому, що оригінальний смак був на оригінальному заводі в Новій Каховці. 2,5 роки окупації, продукція напевне виробляється на інших виробничих потужностях. Але не це головне. Виноградники також в окупації. А вирощений в іншому місці виноград навряд чи дасть такий самий смак. Навіть, якщо того самого сорту. Так що поки що оригінали для нас втрачені.

• Андрій Самойлов

Коньяк сподобався. Приємний смак і куму теж.

Достоинства:
    Український, голова не боліла, смак достойний, буду ще брати.
    Недостатки:
    За таку ціну не знайшов
  • Петашев Владислав

Напій сподобався, пробував багато коньяків і бренді середнього цінового сегменту в тому числі і цей довоєнного розливу, як не дивно мені більше сподобався іменно цей сучасний присмак аніж той що був раніше, і також в порівнянні з конкурентами в аналогічній ціновій категорії, мій вибір іменно цей напій, дякую виробникам за цікавий присмак

Достоинства:
    Цікавий приємний вкус
    Недостатки:
    Ціна трохи кусається
  • Лёня Голубков

Вкус супер - шоколадно-кофейный, без спирта. Думаю, надо брать, пока он в статусе "Новинка")
    Потом будет, ну, как обычно бывает.

Достоинства:
    Вкус, послевкусие
    Недостатки:
    Цирроз
  • Олександр
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

Сподобався. Пється легко. Вранці добре почуття.

Достоинства:
    Аромат, смак, приємно пʼється.
  • Андрій Романченко
    Продавец: Rozetka

Це не коньяк і біля коньяків навіть не стояло, від Таврії 7 залишилась лише назва, дешевий спирт з дешевими добавками, не рекомендую

Достоинства:
    Перевагою буде не спробувати це
    Недостатки:
    Сам коньяк є недоліком
  • Євгеній
    Продавец: Rozetka

Дуже непоганий варіант як для сімки за таку ціну.легко пьеться.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Сергій
    Продавец: Rozetka

Чудовий коньяк. Купував не тут.

• Ірина Романенко
    Продавец: Rozetka

Напій "Буратіно", виготовлений за старими одеськими традиціями дяді Моні: спирт та смакові есенції. Нічого спільного із коньяком "Таврія" не має. Реальна ціна - 2.5 $ за літр. Придатний для кулінарних виробів.

Достоинства:
    Зовсім не має
    • Ігор

Нажаль так, був найкращим українським коньяком як на мене. Нова Каховка робила гарний напій за свої кошти. Чи де він там робився до війни

• Валерий
    Продавец: Rozetka

"Новый" коньяк не пробовал, но регион Николаевская область настораживает. Уж не Коблевские ли мощности? Как Артёмовское игристое сделанное в Таирово. Хотелось бы узнать где эту Таврию делают.

• Александр Резниченко

Это вообще не та "Таврия". Я сначала подумал, что паленка. А потом посмотрел, где производится и все стало понятно.

• Валерий

Главный вопрос где они берут 7-и летние спирты и кто вообще это производит под маркой Таврии.