Відгуки покупців про Ролета тканинна INROLL Есо-Mini 90х165 см Akant Білий 2018
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 125 x 165
Одразу хочу сказати, що в мене є ролети, які ставила спеціалізована фірма, тому є з чим порівняти.
Замовляв п'ять ролет, з безкоштовною доставкою в Розетку. Сплатив онлайн.
Одна ролета в мене 165 см, тому доставка виявилась платна, ще й на вантажне відділення Нової пошти.
Продавець зі мною зв'язався, додатково замовив фурнітуру.
Упаковка прийшла не пошкоджена. Дві ролети, з одної сторони брудні (десь стояли вертикально в брудному місці, перед тим як їх запакували).
Інструкція по складанню, це маленький відксерений папірець з розмитою картинкою, зовсім безпорадний.
Тканина ролет намотана несиметрично, нижній край тканини , біля металевої планки, розтягнутий, хвилястий.
Фурнітура біла, саморізи жовті, однакової довжини. Коли монтував дрібні кріплення мотузочка та натяжіння жилки, саморізи не затягувались, тому що починали прокручуватись.
Мотузочок короткий, натягувач мотузочка відсутній (хоч на фото він є, за замовчуванням).
Система натяжіння жилки не практична, жилка триймається металевим винтом, якщо пережмете, жилка рветься . Для винта потрібна дуже тоненька викрутка. Конструкція не передбачає можливості простого натяжіння в подальшому, шляхом повороту викруткою.
Фіксатор для мотузки ролети не практичний, є набагато кращі рішення.- Переваги:
- Ціна, непогана тканина.
- Недоліки:
- Їх немало, дивись вище.
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Гарні ролети, беру вже вдруге. Все подобається
- Переваги:
- Швидкий та простий монтаж, гарний розмір, можливість добрати комплектацію
- Продавець INROLL
Так, все вірно! Дуже ГАРНО на вікні! Раді що Вам сподобалось!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 82.5 x 165
Чудовий продавец
Дякуємо за довіру!!!!!!!!
- Раїса Б***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 45 x 165
Дуже приємні, уважні працівники , Замовлення зробили в зазначений термін.
- Переваги:
- дуже приємні на дотик,світлі, якісний матеріал
- Продавець INROLL
Дуже раді що Вам все сподобалось, чекаємо у нас ще -
Вас і Ваших друзів!
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 110 x 165
Чудові ролети, вже 5 років користуємось, все ок.
- Продавець INROLL
Чудово, але наші ролети можуть служити і декілька десятиліть. Рекомендуємо оновлювати ролети чи тканину, якшо вони вже не мають презентабельний вигляд за ці роки, але якщо все гаразд тоді вдалого користування і далі.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 125 x 165
Чудові ролети за хорошу ціну!
- Переваги:
- Ціна/якість
- Продавець INROLL
Вдячні Вам за рекомендацію нашого магазину. Ми завжди використовуємо лише якісні механізми і тканини!
- Настя Ч***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 165
Якісні ролети
- Продавець INROLL
Дякуємо за відгук. Вдалого користування!
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Венге. Розміри (ШхВ): 120 x 165
- Продавець INROLL
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 130 x 165
Дуже хороші
- Продавець INROLL
Так, це дуже хороша тканина. Звертайтесь ще!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Зелений. Розміри (ШхВ): 85 x 165
Дуже сподобалася
- Переваги:
- Цікавий візерунок, гарно монтується на вікно
- Продавець INROLL
Вдалого користування, Раді що Вам все сподобалось!
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Дуже гарні ролети! Замовляю не перший раз в даного продавця! Швидко відправляють.
- Переваги:
- Легко кріпляться, якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець INROLL
Нам дуже приємно, що Вам сподобалась наша робота! Дякуємо за рекомендації і чекаємо ще!
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Какао. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165
Все влаштовує , хороші ролети
- Продавець INROLL
Дякуємо за рекомендацію нашого магазину. Вдалого користування!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 105 x 165
Дуже сподобалося, якісно і зручно
- Продавець INROLL
Раді що Вам все сподобалось, будемо вдячні за фотозвіт.
- Черкасова Т***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Салатовий. Розміри (ШхВ): 80 x 165
Гарні ролети,якісні і колір чудовий.
- Переваги:
- Все
- Продавець INROLL
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Вдалого користування
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 25 x 165
Дуже задоволена. Якість Дякую вам.
- Продавець INROLL
Раді що Вам сподобалось. Будемо раді Вам ще. Вдалого користування!
- Черкасова Т***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Салатовий. Розміри (ШхВ): 70 x 165
Сьогодні повісили, чудові ролети. Дякую.
- Переваги:
- Якість матеріалу і колір
- Продавець INROLL
Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось. Чекаємо Вас ще.
На вигляд гарні ролети, ніжний колір. Повішу, допишу відгук
- Переваги:
- Гарні
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець INROLL
Вдалого користування!
- Мария Я***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 165
Добрий вечір)Ролети дуже гарні,цупкі.Сподобались.
- Переваги:
- Легко встановити
- Недоліки:
- Саморізи не кращої якості. І ще краще купити одразу натягувач ланцюжка
- Продавець INROLL
Дякуємо за відгук і вдалого користування!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 110 x 165
Всё супер.
- Продавець INROLL
Раді що Вам все сподобалось. Чекаємо Вас ще!
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165
Чудова ролета
Дякуємо! Вдалого користування!
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 42.5 x 165
Чудові ролети.
- Продавець INROLL
Дякуємо за відгук! Вдалого користування!
- Софія О***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Чудові ролети
Дякуємо. Чекаємо Вас ще!
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Венге. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165
Замовляла 3 місяці тому. Ролети супер, подобаються. Продавця рекомендую
- Продавець INROLL
Дуже дякуємо за рекомендації і чекаємо Вас ще!
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 42.5 x 165
Ціна - якість
- Переваги:
- Захищає від сонця
- Продавець INROLL
Дякуємо за відгук і чекаємо Вас ще!
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165
Ціна-якість
- Переваги:
- Захищає від сонця
- Продавець INROLL
Дякуємо за відгук і чекаємо Вас ще!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Венге. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165
Нарешті повісила ролети, тканина гарна, виглядають супер.
Єдине не влаштувало кріплення для лески воно ламається .
Мусила клеети..- Переваги:
- Ролети супер. Буду замовляти ще.
- Недоліки:
- Кріплення для лески не якісне
- Продавець INROLL
Раді що Вам сподобались! це не кріплення, а колечко, воно у вас вперлось в планку і тому зламали. Добре що все вирішили. Вдалого користування!!
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 80 x 165
Продавець швидко зв'язався. Ролети якісні , колір співпадає з фото. Дуже задоволена що замовила у вас. Встановили по інструкції дуже швидко ,буду замовляти ще
- Переваги:
- Ціна , якість
- Продавець INROLL
Дякуємо за детальний відгук і чекаємо Вас з друзями ще у нас за покупками.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Кремово-рожевий. Розміри (ШхВ): 65 x 165
По кольору можливо не так уявляла,але то без притензій до виробника,адже кольор по екрану не дуже визначних. Строки виготовлення і доставки мене повністю влаштовували,навіть отримали швидше ніж гадали, дякую. Тканина якісна, гарна, все правельно прийшло підготовлено.Додатково продавець багато чого рекомендує,можна докомплектувати все що бажаєте
- Переваги:
- Швидко, якісно, легко встановити , купа різних розмірів
- Недоліки:
- Наразі не бачу
- Продавець INROLL
Дякуємо за відгук з фото. Вдалого користування!
- Григорій М***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Какао. Розміри (ШхВ): 70 x 165
Всё отлично
Супер! Вдалого користування!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165
Штори гарні прості при встановленні,ціна приємна.
Продавець компетентний швидко виходить на контакт.
Доставка швидка.
Рекомендую.- Переваги:
Якість
Продавець - Недоліки:
- Продавець INROLL
Дякуємо за похвалу. Вдалого користування і чекаємо Вас ще!
- Неля К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Салатовий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165
постачальник швидко звязався, уточнили розміри і дуже швидко все прийшло. Замовляла в дитячу, син у захваті від кольору)) Дуже вдячна за оперативність та якість)))
- Переваги:
- дуже класні ролети
- Продавець INROLL
Дуже приємно що Вам сподобалась наша робота. Чекаємо Вас ще і дякуємо за рекомендації!
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 60 x 165
Тканина добротна, а ось визначити розміри та самому встановити з першого разу проблематично, прийшлось обрізати, та скло в склопакеті лопнуло - бо не там свердлив. Краще замовляйте майстра який на цьому розуміється
- Переваги:
- Тільки що тканина добротна
- Недоліки:
- Самому з першого разу неможливо визначити розміри та як встановлювати
- Продавець INROLL
Ми надаємо консультації при потребі, щоб все добре відміряли. При потребі звертайтесь.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 65 x 165
Якість пречудова!!! Ролети виявились і цупкими, і м'якими одночасно. Божественний та ненав'язливий декор, який справляє враження оксамитового, елегантний відтінок
І відносно продавця - це супер! Зв'язались, визначились по всім додатковим питанням, швиденько зробили і ролети у відмінній якості з м'якеньким механізмом тішать мене своєю красою!- Переваги:
- Все!
- Недоліки:
- Немає!
- Продавець INROLL
Дякуємо що рекомендуєте нас і раді що Вам сподобалось. Чекаємо Вас ще із друзями, знайомими.
- LinaLevВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 130 x 165
якість ніяка навіть для такої ціни
- Переваги:
- не помічено
- Недоліки:
- відразу відклеїлась від трубки тканина. немає планки кріпленння, ролета важка-сумнівне кріплення.
- Продавець INROLL
Ви порушили правила експлуатації І вимотали всю тканину разом з технічною намоткою. Ваша оцінка безпідставна, механізми розраховані на такі розміри. Радимо дотримуватись правил експлуатації і не вимотувати понад 165 см у вашому випадку і більше не відклеється.
- Софія О***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 90 x 165
Дякую, все супер.І колір і якість.
- Продавець INROLL
Дякуємо Вам і чекаємо ще!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 45 x 165
Дякую за гарний сервіс. Ролети супер!
- Переваги:
- Все добре
- Продавець INROLL
Дякуємо за оцінку нашої роботи! Чекаємо Вас із друзями у нас ще!