- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже смачна кава. Беру тільки таку.
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Чорна Карта – це вишуканий баланс аромату та смаку. Нам приємно, що ви оцінили її якість. Сподіваємося, що наша кава й надалі приноситиме вам задоволення!
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: SALEasy. Загальна вага: 250
Чудовий продукт. Смак та якість вище ціни, як на мене. Задоволений продавцем. Все чітко та зрозуміло, швидка доставка, гарне та надійне пакування товару.
- Переваги:
- Смак та акційна ціна.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець SALEasy
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи! Ми цінуємо вашу довіру.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 230
Чудова кава
- Переваги:
- Смак
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дякую, хочу купити ще. Напишіть мені коли з'явиться у продажу.
- Переваги:
- Смачна
- Представник п***
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава дуже смачна і якісна! Хочу ще купити, будь ласка повідомте мені коли з'явиться у продажу.
- Віталій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 230
Все ок
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дякую! Якісна і смачна кава, і швидка доставка. Рекомендую!
- Переваги:
- Професійність, швидкість, якість
- Представник п***
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 230
Завжди купую ЧК для чашки, вирішила цю спробувати. Добра, але мені "для чашки " смачніша. Можливо якщо її зварити буде смачніша, я лише заливаю окропом в чашці.
- Переваги:
- Не перепалера, запашна.
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо за вашу оцінку! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат Чорна Карта. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Берём не первый раз, соответствует своей цене, с молоком отлично
- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- Нет за эту цену
- Представник п***
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 230
Купила спробувати через велику кількість хороших відгуків. Спробувала, вдруге не куплю, але цю пачку вже випила (за три тижні по чашці на день, бо п'ю не лише каву).
На свою акційну вартість за 230 г кава мелена Чорна Карта для турки - не найгірша фасована мелена кава. Але смак і запах невиразні, тож задоволення від неї ніякого.- Переваги:
- недорога не найгірша кава
- Недоліки:
- не ароматна, велика витрата кави
Не виражена
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Все ок,не вперше замовляю.Чудова кава
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Все отлично, товар пришел вовремя
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Мені подобається
Гармонійний
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже смачна кава за дуже низькою ціною, ще й дві пачки зі знижкою
- Катерина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Товар отримала швидко. Кава гарної якості. Дякую. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Хороша кава за доступною ціною
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Нормальна кава!
- Переваги:
- Ціна в період подорожчання!
- Недоліки:
- Не зерно, не сам збирав, не сушив, не молов....
- Представник п***
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Нормальна кава підходить до гейзерної кавоварки.
Доброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали каву Чорна Карта! Ваші теплі слова та п’ять зірочок – це найбільша нагорода для нас. Ми раді дарувати вам якість і смак, які приносять справжнє задоволення. Обіцяємо й надалі радувати вас чудовою кавою!
- юрий т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кофе
Доброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали каву Чорна Карта! Ваші п’ять зірочок – це найбільша нагорода для нас. Ми раді дарувати вам якість і смак, які приносять справжнє задоволення. Обіцяємо й надалі радувати вас чудовою кавою!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Норм
- Переваги:
- Недорого
Гармонійний
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Перший раз замовила каву смак сподобався в магазині не така смачна ще дуже в ціні вигідно. Дякую!
- Переваги:
- Смачна кава
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ульянов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Нормальна кава
- Недоліки:
- Поки немає
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
На вкус ніяка...
- Переваги:
- Дешева
- Недоліки:
- Ніяка на вкус
- Галина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава мені подобається
- Переваги:
- 250 гр
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачна кава, вигідна ціна.
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачна кава.
- Черненко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Вже допив...
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Добра кава. Користуюсь давно да з задоволенням.
- Переваги:
- Якість та ціна
- Влад В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Альтернатива для меня. Не плохой кофе.
- Переваги:
- Норм.
- Недоліки:
- Бывает одинс потерей вакуума.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Соответствует описанию
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Вкусна кава. Ціна доступна.
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Норм кава на кожен день
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Добра кава
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Гарна кава
- Переваги:
- Смачна кава, приємний аромат
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дякую
- Филипп К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Хорошее кофе.
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава не сподобалась. Ані аромату, ані смаку...
- Переваги:
- Ціна по акції та й усе.
- Недоліки:
- Зайвий раз впевнилась у прислів'ї : "дешева рибка -дешева юшка"
Не виражена
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.
Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
Якщо у вас не задовольнила кава Чорна Карта для турки за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.