Відгуки покупців про Кава Чорна Карта Еспресо зерно 900 г (52954)
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добра
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Чорна Карта – це вишуканий баланс аромату та смаку. Нам приємно, що ви оцінили її якість. Сподіваємося, що наша кава й надалі приноситиме вам задоволення!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Сподобався
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо за вашу оцінку! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат Чорна Карта. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава приємно здивувала. Зерна цілі, рівномірного обсмаження, без зайвого сміття в упаковці. Смак насичений, з характерною гірчинкою справжнього еспресо, але без кислоти. Для тих, хто любить міцну каву зранку — ідеальний варіант. В кавомашині пінка виходить густа та стійка. Доставка від Rozetka швидка, все приїхало вчасно.
- Переваги:
- Насичений аромат, міцний смак без кислинки, цілі зерна та доступна ціна.
- ЛюбовьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 900
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Раньше было похоже на неплохой кофе. Сейчас это какая то горелая субстанция и близко с кофе не стояло. Розетка на своем уровне.
- Переваги:
- Отсутствуют
- Недоліки:
- Сплошной негатив
- Представник п***
Доброго дня! Ми цінуємо кожен відгук, навіть якщо він негативний. Чорна Карта – це кава з багатим смаком та насиченим ароматом. Якщо смак видався надто гірким або пересмаженим, рекомендуємо звернути увагу на інші варіанти нашого асортименту, які мають м’якший профіль. У Чорна Карта представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за ваш коментар!
- Дмитриевич О***
Раньше и цены были человеческие...
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Те що треба!Клас!Швидка доставка
- Переваги:
- Ціна,вкусові характеристики.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Швидке відправлення, гарна по якості та смаку кава .
- Недоліки:
- Не має
- Представник п***
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Класс
- Переваги:
- Вкус,запах,цена
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добриво для вазонів.
Пересмажена.- Недоліки:
- Чорний попіл
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.
Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
Якщо вас не задовольнила кава Чорна Карта Espresso за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Чорна Карта Classic.
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Супер Кава.
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Норм
- Щербина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава просто жахлива. Її не можливо пити вона ніби мильний розчин. Жахливішої кави я ще не пила. Хоча колись пила розчину каву чорна карта то вона була смачна, в зернах мене розчарувала . Пити не можливо надіюсь це просто якийсь фальсифікат. Але гроші заплачені а кави 1 кг зерен просто викинеться. При цьому це не моя субʼєктивна точка зору, куштували і гості, чоловік 8 всі однієї думки. Просто викинуті кошти на вітер
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Вся кава один недолік
Незбалансований
Інтенсивна
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Якщо у вас не задовольнила кава Чорна Карта Espresso за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.
- Нинуля К***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Рекомендую. Особливо для тих хто любить саме міцну каву.
- Переваги:
- Смачна кава за дуже помірною ціною по акції, так як багато де без акції вона майже вдвічі дорожче. Беремо на офіс дуже давно, задоволені. Зупинились саме на Еспрессо через її збалансований смак з кислинкою.
Інтенсивна
- Дмитриевич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Цена максимум 300 грн ей
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Якщо у вас не задовольнила кава Ambassador Чорна Карта Espresso за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороший кофе за свои деньги. Без какого либо мусора, не пережареный.
- Переваги:
- Цена, качество
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Обычный кофе с приятным вкусом,по акционной цене.
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
хто любить гіркуватий смак кави, тому сподобається
- Сергей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Качественный товар за умеренные деньги.рекомендую на каждый день
- Переваги:
- Насыщенный вкус,цена
- Недоліки:
- Не нашел
- ХххВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все ок
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вже більше року беремо цю каву, раніше питань не було, все подобалося. Але цього разу привезли не каву а сміття, зерна дуже мілкі, і велика кількість сміття і лушпиння. Більше замовляти не будемо.
- Переваги:
- Вже немає
- Недоліки:
- Сміття а не кава
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Якщо у вас є нарікання до Чорна Карта Espresso, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Чорна Карта Арабіка.
- Мазуренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нормальный кофе за такую цену
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добра кава, завжди її беру
- Вера К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Купувала перший раз, по відгукам. Кава НЕ СМАЧНА, дуже гірка, кисла, навіть з молоком, не рекомендую.
- Недоліки:
- Гірка дуже, не смачно
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Якщо у вас є нарікання до Чорна Карта Espresso, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Чорна Карта Classic.
- Надежда Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Полюбляє цей бренд
- Переваги:
- Зерно і вага
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Обслуживание клиентов на высшем уровне , заказ отправлен согласно заявки .
Вкус кофе соответсвует цене , заваривать и пить можно . Рекомендую.- Переваги:
Не виражена
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Доволі непогана кава за помірну ціну, брали декілька разів вже. Зерна крупні, рівномірно обсмажені . Смак без кислинки, як я люблю) Варимо в турці, добре з вершками і без.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Nice
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все понравилось,доставка быстрая!
- Переваги:
- Цена-качество.
- Твмара Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
- Переваги:
- Смачно
- юрий п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кофе хороший,пью с удовольствием
- Катерина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
За свої гроші супер, кава сподобалася, насичений смак. Для кавомашини підійшла, буду покупати ще
- Борис Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Погана якість
- Переваги:
- В зернах
- Недоліки:
- Багато сміття
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Good
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава мілка і велика кількість горілих зерен. Можливо комусь така подобається, але нажаль не мені.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Велику кількість горілих зерен відібрала і викинула у сміття.
- Представник п***
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смаку немає
- Переваги:
- Недоліки:
- Дорого і зовсім без смаку. На 150г чашку треба сипати 6 ложок щоб був смак
- Представник п***
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
ще раз не буду купувати навіть за акційною ціною
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- пересмажена
Не виражена