Відгуки покупців про Магнітна щітка Glass Wiper Original для миття вікон з двох сторін (id30)

Код:  120087097
Оцінка користувачів 2.39/5
на основі 52 відгуки
  • Відгуки про товар продавця UBrand
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand

Китайская некачественная подделка .

Переваги:
    Ни одного
    Недоліки:
    Бракованный некачественный продукт
    • Продавець  UBrand

Добрый день! Спасибо Вам за отзыв, не смотря на то, что он полностью не компетентный... Что значит "Китайская некачественная подделка"? По каким критериям Вы это определили? "Бракованный некачественный продукт" - какой брак у этого товара? Какие аргументы? Какие характеристики не соответствуют?

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Online shopping

Жах.
    Лохотрон.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Нічого вона не миє.
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Пробували мити вікна пластикові, магніт не тримається падає, чи можна зробити повернення?

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: NiceTv

Взагалі не працює, магніти не тримають,гроші на вітер!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Взагалі непотріб
  • Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Stylish car house

Жахливий товар . Магніт зовсім не тримає зовсім . Непотріб жахливий не купляйте цього . Товар зовсім не відповідає якості .

Переваги:
    Немає жодних
    Недоліки:
    Повний недолік
  • Лина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: B Group

Прийшла щітка але вона не відповідає опису!

• Лівак І***
    Відгук від покупця. Продавець: HavenJoy

Нещодавно замовила цю щітку, після замовлення мені зателефонував магазин і запропонував дорожчий варіант на 150 грн запевнивши що в цьому варіанті сильніший магніт і вона точно добре буде триматися навіть на товстішому склі. Результат: щітка абсолютно не тримається на вікні, якщо прикріпити її до тонкого скла в між кімнатних дверях і почати рухати щоб помити вікно то при русі вона одразу відпадає з іншої сторони

• Регелюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: iCler

Поки нормальна - ніяких пошкоджень не виявили. Побачимо, як себе покаже... Важка. Магніт сильний - ледь роз'єднала половинки... Шнурок не дуже довгий...

Переваги:
    Ще не знаю, але сподіваюсь, що буде гарною помічницею... Головне щоб магніт через скло міг втримати другу половину. Є додаткові накладки
    Недоліки:
    Важка, але розумію, що це необхідно бо магніт не маленький...
  • Козіброда С***
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM

Через пластиковий двохкамерний пакет не магнітиться

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Не тримається
    • Продавець  JAST-TIM

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, візьмемо до уваги ваше зауваження. Оглянемо даний товар ще раз на складі

• Павел М***
    Відгук від покупця. Продавець: S M A R T

Это "чудо" на окне не держится, слабый магнит. Не покупайте, деньги на ветер.

Переваги:
    Никаких
    Недоліки:
    На окне не держится
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Online shopping

Дарма витрачені гроші. На слопакеті не працює взагалі!!!

• Продавець  Online shopping

Данний товар працює на звичайному склі

• Микитенко С***

Абсолютно безкорисна річ. Зовсім не тримається. Даремно витрачені кошти

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Не працює двійний скло пакет не тримають магніти взагалі , навіть на одинарному не тримають.

Переваги:
    Недоліки:
    Всі
  • Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome

Незадоволена покупкою. На пластикові вікна не годиться. Для звичайних да.

Недоліки:
    Для пластикових вікон не підходить.
  • Павло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: S M A R T

Двокамерний склопакет не бере

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Повна фігня! Взагалі не підходить до наших пластикових вікон! Не рекомендую!(((

Переваги:
    Недоліки:
    Безліч
  • Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Не магнититься к двойному стеклопакету !(

• Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Не подходит для двойных пластиковых окон.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Только для одинарных окон
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Зовсім не тримає,навіщо таке продавати? Розвод!!! Не ведіться на те ,що воно буде триматись на вікні

Переваги:
    Недоліки:
    Не тримається на вікні
  • Світлана К***

Не тримається (((

• Александра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Дуже сподобався товар! Окрім того що миє з даух сторін. Так ще краплі миючего вистачає щоб все повність вікно вимить. Розпріділяє та ніяких розводів по склу, я приємно здивована! Обслуговування на вищому рівні, відправка швидка

Переваги:
    Дуже сподобалось
  • Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Karat

Прийшло не те що замовляла,магніт не держе...дозвонитися не можна,, обмеження...

Переваги:
    Не має переваг....
    Недоліки:
    Зовсім не хватає магніт... через скло...зв'язатися не можливо...шахраї???
  • Анатолий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Italiande

Товар взагалі неякісний, магніти не тримають(

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Магніти не тримають
  • Марченко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Абсолютно непотрібна річ. Для миття вікон з подвійним склопакетом не підходить

Переваги:
    Недоліки:
    Не тримається на вікнах з подвійним склопакетом
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Я не знаю, звідки взялись гарні відгуки.
    Це однозначно найгірша моя покупка.

Переваги:
    Недоліки:
    Все
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Вчора забрала та вже спробувала. Фантастика! Дуже полегшує миття вікон та економить час. Я дуже задоволена, рекомендую!

Переваги:
    Якісне, швидке та безпечне миття вікон!
  • Зоя Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Продавець виявився непорядний. Замовляла щітку по акційній ціні 99 грн, надіслали з величезним запізненням після звертання до Розетки за ціною 274 грн, причому не попередили про це. У переписці пояснили, щоб я чекала, гроші повернуться. Склалося враження, що це шахраї.

• Артур М***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Прекрасная щётка, мыть окна стало гараздо быстрее, спасибо большое за хороший товар

Переваги:
    Лёгкая в использовании и не дорогая
  • Вікторія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Сьогодні забрала і відразу спробувала . Це нереально полегшує миття вікон тай в принципі скляних перегородок економить час . В мене панорамні вікна 1 повер і під вікнами дах підвалу добратися не реально було, щоб помити , але тепер це не проблема . Я дуже задоволена , рекомендую !

Переваги:
    Швидке , якісне миття вікон !
  • Алексей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Отличный прибор для поддержания чистоты в доме. В хозяйстве - незаменимая вещь. Сборка надёжная. В комплекте идёт две сменные насадки. Простота в использовании, разберётся даже ребёнок. В общем, с чистой совестью, рекомендую.

Переваги:
    Просто. Надёжно. Удобно. Долговечно.
    Недоліки:
    Не выявлено.
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Дуже потужний магніт , добре тримає половинки між собою, плюс є мотузка для підстраховки і спонжики для миття. Загалом мити вікна цим девайсом зручно і легко. А головне - безпечно. Рекомендую товар! Дякую продавцю!

Переваги:
    Потужний магніт
  • Мар'яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Megatrega

Дуже потрібна і корисна річ для дому, для господині. Дуже зручне і головне безпечне миття вікон, особливо коли ти на високому поверсі і треба помити вікно, а довжини рук не вистачає для миття важко доступних місць. В такому разі дана магнітна щітка дуже виручає і допомагає.
    РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    Нагагато краща за щітку для миття вікон.
  • Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ILI

Задоволена, змогла нарешті помити скляні вікна зі звичайним склом в 2 міліметра, стоять решітки які не давали даже руці протиснуться, з магнітною щіткою змогли дістатись там де не могли раніше. Края скла по 5 мм біля рами не вимити. ВАЖЛИВО не підійде для склопакетів де два скла.

Переваги:
    Можливість помити вікна з решітками там де рука не пролазить, продумана конструкція з гумовою полоскою та фетровою тряпочку.
    Недоліки:
    Важко помити скло по краям, інколи відпадає друга половинка, потрібно бути обережним, щоб нічого не побити при її падінні.
  • Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmileSHOPPING

Задумка цікава. Але через подвійне скло магніт не тягне....

• Продавець  SmileSHOPPING

Розумієм ваше розчарування. Але ж назва товару миття скла. А не подвійних потрійних склопакетів. Відстань між ними може буть завелика

• Наталия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: NandK

Магнит очень слабый, губка не магнитистся сквозь стекло

• Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Optimum Shop

Рідкосний жах

Переваги:
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  Optimum Shop

Доброго дня. Нам шкода, що у Вас виникли якісь проблеми з даним товаром. Менеджер зв*яжеться з Вами стосовно вирішення Всі Ваших Запитань.