День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Код:  12017811
Оцінка користувачів 4.33/5
  • Артем Мотін
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував на заміну старого пожовклого 841 TP-Link-а. Думав, нова модель буде краще роздавати. Але ні - інтернет постійно вилітає в дальній кімнаті. Купив ще репітер, наче стало краще, але вилятає все одно. Псіханув - "здув пилюку" зі старенького 841-го і зараз не маю проблем з Інтернетом.
    Не знаю в чому біда саме цієї моделі, але факт є факт - старий працює набагато краще.

Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Великий розмір, Відвалюється Інтернет
  • Василь Цибуляк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав маршрутизатор на заміну старого, теж tp-link з двома антенами -відслужив 5 років. Думав візьму потужніший з 3 антенами TL W845N. Помилився, цей маршрутизатор виявився дуже слабеньким : тим пристроям, що в метрі від нього інтернет роздає нормально, а на кухню ( відстань 5 метрів) сигнал не поступає . Прийшлося з старого роутера робити підсилювач. Одним словом, викинув гроші в болото. Не раджу купувати цю марку.

Переваги:
    Не виявив.
    Недоліки:
    На відстані 5 метрів сигнал не поступає
  • Станіслав Маринович
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший роутер. Користуюся цим виробником вже багато років. Проблем не виявив. Рекомендую

• Анастасия Скакун

Все добре працює

• Андрій

Налаштувався сам , КИЇВСТАР,не треба навіть лазити по роутеру ,РS
    Не лазьте в настройках роутера !!!

Переваги:
    Тяне всюди
    • Олег Жигайло

Як це налаштувався сам не смішіть

• Андрій Мащенко

На квартиру 52кв тяне всуде... Рекондую

• Александр Звягинцев
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Админка роутера не работает на украинском или русском языке. Хотел перепрошить, а на официальном сайте указано что европейский товар который к нам поступает не перепрошивается на русский, а украинского не сделали. СТОИТ ОТКАЗАТЬСЯ ОТ ЭТОЙ ФИРМЫ РАЗ И НА ВСЕГДА

Переваги:
    Недоліки:
    Не довели до ума!
  • Олег Ралле

Все нормально

Переваги:
    Якість нормальна, вартий своїх грошей
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Головко Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В опису вказано, що може працювати в режимі мосту, однак по факту функція WDS відсутня((( Роутер купувався на подарунок саме для цієї функції... Лише розпач

Недоліки:
    Wds відсутній
    • Эльнур

Есть там режим WISP в разделе Рабочий режим

• Александр Лесюк

Прежде чем покупать, нужно прочитать.

• Юлия Захаренко

Гарний маршрутизатор. Купила років 6 назад. Працює без нарікань

• Скрипка Снежана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не знаю с чем связано. Но сначала скорости была супер а после стало выбивать при разговоре по вайбер и ватцап. Как то непонятно

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Вылетает
  • Супер

Все супер.

• Влад Андриенко

Доволен, работает.

• Світлана Корецька
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все супер!Підключився без проблем.Якісно працює.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала двічі - собі і родичам. Легкий в обслуговуванні, гарний роутер. Жодних зауважень немає, працює без проблем. Рекомендую для купівлі

• Елена Годун
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар був повернений,так як не працював. Дякую за бистру реакцію колективу

Переваги:
    Не користувалася
    Недоліки:
    Не працював
  • Николай Гаврилов

Всё отлично!!!!

Переваги:
    Всё отлично!!!!
    Недоліки:
    нет.
  • Дмитрий Смирнов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Интернет раздаёт по средством ви фи

• Ростислав Кузьмінський

Працює на ура

Переваги:
    Хороший сигнал Wifi
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Чаба Кун
  • сергей дунаев

• Матвій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовувався як і основна точка, так і розширювач сигналу основного WIFI. Варто відмітити, що сигнал сильний, але в обох випадках використання помітна нестабільна робота

Переваги:
    Сильний сигнал
    Недоліки:
    Нестабільна робота
    • Михайло Верещинський

Нестабільна робота через скачки напруги в електромережі. Йому потрібно або інший блок живлення с стабілізацією, або через додатковий стабілізатор напруги, і не буде з ним проблем!

• Бутенко Наталія

він доволі слабкий.

Переваги:
    Красивий)
    Недоліки:
    він слабкий, навіть для 2 кімнатної квартири
    • Вакуленко Лілія

Слабкий, це точно,у мене такий років 5йому

• Наталья Завсеголова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взял в августе роутер прошло три месяца и начал слетать вайфай часто начал перезагружать. Это плохо раздрожает в другую комнату перестал дохадить сигнал.

Переваги:
    Простой
    Недоліки:
    Начал слетать сигнал
    • Представник бренду

Доброго дня. Рекомендуємо звернутися на лінію сервісного центру TP-Link Ukraine, з детальним описом проблеми. Телефон: +38 0445905177. Графік роботи: ПН-ПТ з 10-00 до 18:00, обід з 13-00 до 14-00. Також, ми можемо бути не на з'вязку під час повітряних тривог та на час відключення світла. Якщо у Вас залишились питання, можете задати їх на нашу пошту [email protected].

• Олег Куракин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь маршрутизатором два роки. Час показав, що він якісний і простий у використанні. Нарікань не маю. Якісна річ за привабливою ціною. Рекомендую всім.

Переваги:
    Зручний у використанні, ціна
    Недоліки:
    не знайшов
  • Алексей Зборовский

Лучший Роутер с wisp режимом

• Артур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приобрел в 17 году. Самый обыкновенный роутер, звезд с неба не хватает, однодиапазонный 2.4, покрытие в многоквартирном доме не лучшее, иногда теряет сигнал и требует перезагрузки. Пользовался год, после пересел двухдиапазонный TOTOLINK.

• Юлиана Пирог

а разности в цене не ощутили?

• Артур

Між чим та чим? Не зрозумів питання. Я дав відгук о користуванні пристроєм.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спустя три месяца постоянно виснет,два раза на день делаю перезагрузку. TL 841 работал гораздо стабильнее,и жалею что снова не взял 841.

Недоліки:
    Хромает стабильность работы!
    • Представник бренду

Доброго дня. Рекомендуємо для діагностики пристрою звернутися в сервісний центр TP-Link Ukraine, з детальним описом проблеми. Телефон: +38 0445905177. Графік роботи: ПН-ЧТ з 10-00 до 18-00, ПТ з 10-00 до 17-00. обід з 13-00 до 14-00.

• Игорь Кутишевский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрый день, подскажите офециальные сервисные центры в г. Одессе, нашол в поиске какието, но я не думаю что целых 6 сервисов, это офециальный представитель.

Переваги:
    3 недели работал нормально
    Недоліки:
    включает и отключает интернет
    • Представник бренду

Вітаємо. Список сервісних центрів є на оф.сайті: посилання

• Андрей Юрьевич
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

После месяца пользования по началу всего три раза пропадал инет. Поставил авто перезагрузку раз в неделю.В общем все работает без проблем,роутером доволен.

Переваги:
    Есть возможность крепления на стену.
  • Ростислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чепуха, а не маршрутизатор. То есть интернет, то нету и такое часто. Может брак, а может помехи, не знаю в чём причина. Старый на 1 антену работал идеально, я его поменял, потому что не во всех комнатах был хороший сигнал. А я блин не досмотрел, хотел менять на 5Ггц роутер, а взял это(.

• Представник бренду

Вітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ЧТ з 9.00 до 22.00, ПТ з 9.00 до 21.00, СБ-НД вихідний.

• Сергей Хакимзянов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спустя два года юзания в домашнем режиме, работает на 4, бывают провалы и исчезания интернета, скорость небольшая, в туалете уже интернета нет) там метров 10 и пару газобетонных перестенок.
    Второй раз я бы брать не стал.
    Но если нет денег и не заморачиваться… типа работает ну и работает, тогда можно.
    Взял асус сейчас за 2400, так пока радуюсь ненарадуюсь)))

Переваги:
    Дешевый
    Работает, лагает редко)
    Популярный
    Хороший дизайн
    Недоліки:
    Все же лагает, перепрошивка и сменапровайдера/тарифа не помогло.(
    • Лагун Андрей

Перепрошивать надо не на другую версию прошивки от Tp-Link, а на прошивку от Padavan. У меня купленный год назад 845-й сначала работал очень даже хорошо, потом появились зависания с периодичностью 1 раз в месяц - не кртично, можно было мириться. Спустя какое-то время зависать начал каждые 3-8 дней. Установил прошивку от Padavan (через TFTP) - и все проблемы исчезли: работает стабильно, без зависаний, уровень сигнала очень хороший.

• Дмитрий

#мояраспаковка

Маршрутизатором доволен. Отличный сервис магазина Розетка.

Полет нормальный.

Переваги:
    Функция ночной режим светодиодов как в более дорогих роутерах. Внешний вид,сигнал.
    Недоліки:
    Иногда бывает срывается сеть.
  • Виктор Цецура
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякую ROZETKA за гарний та якісний товар!

Переваги:
    Якісний, зручний, відповідає ціні. Швидко передає сигнал на всі наявні носії в будинку.
    Недоліки:
    Недоліків не виявлено.
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маршрутизатором задоволений. Відмінний сервіс магазину Розетка.