Відгуки покупців про Багаторазові водяні розмальовки. Лічба (9789669870834)
Є в наявності
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сину дуже зайшла ця розмальовка. Лиш би встигало висихати)
Рекомендую!- Переваги:
- Не потрібно фарб
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікаві і якісні розмальовки, трохи довго висихають, але можна користуватися на наступний день чи через 5-6 год знову. Для дитини 2-х років цікаво.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні віршиики та якість
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший подарунок, і розмальовка, і віршики. Супер.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Коломиец И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обожнюємо подібні розмальовки. Це вже третя даного виробника. Дві попередні за два роки трішки зносилися, але загалом ще придатні для малювання. На мою думку, такі розмальовки повинні бути у кожної дитини. Цікаво було і в 1,5 роки і в 3,5 донечка із задоволенням розмальовує.
- Переваги:
- Якісне виконання, яскраві веселі малюнки, цікаві віршики.
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це перша розкраска,яку ми купили. Купляли в іншому місці. Дуже задоволена. Не розумію за який запах говорять. Я його не відчула. Якщо акуратно користуватись,то вистачить надовго. В нас вже є пошкрябані сторінки в деяких місцях,але це тому,що дитина дуже натискала на кісточку і кінцем поцарапало сторінки. Це не суттєво. Тому точно раджу) вартує своїх грошей.
- Переваги:
- Ціна-якість
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Большая книжка раскраска, с 4артинками и стишками, дочке понравилась, любит такого рода раскраски.
- Переваги:
- Большая, яркая, качественная
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як тільки вода потрапляє на папір, в радіусі приблизно 50 см відчувається запах, найбільше схожий на клей для взуття. Можливо було б списати явище на конкретний екземпляр, але я замовив дві різних розмальовки. Обидві, вибачте, смердять. Нажаль, ще не бачив жодного продукта в цій категорії, щоб коштував менше 200 гривень, але був якісним. Але давати дитині дихати цим страхіттям я не готовий. Якби не це, можна було б назвати продукт ідеальним.
- Переваги:
- Товстий папір
Симпатичні малюнки
Невелика ціна - Недоліки:
- Жахливий запах під час розмальовування
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна книжечка. Цікаві яскраві малюнки. Гарні віршики. Цікаво малювати водичкою. Багаторазові. Але трошки царапається білий шар як і у всіх книжечках такого типу.
- А.КВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первая разукрашка такого типа. Дочери (1,10) очень понравилась. Используем смоченную губку. С одной стороны стишки про цифры, а с другой - картинка для разукрашивания. Страницы со стишками «ламинированы», и если попадает вода на них-то не страшно. После высыхания снова как новая. Картинки яркие иинтересные. На первом фото справа уже хорошо смоченная готовая картинка, на втором фото - в процессе.
К покупке рекомендую, отличное соотношение цена/качество, еще и сделано в Украине.- Переваги:
- Качественная
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Оксана П***Продавець: Rozetka
Всё хорошо
- Переваги:
- Всё хорошо
- Ізотов Д***Продавець: Rozetka
Бумага хорошей плотности. Удобное расположение рисунков. От соприкосновения с мокрой кисточкой рисунки легко "оживают" и становятся цветными.