- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Загальна вага: 50
Дуже смачний чай. Заварювати сожна пару разів.
- Переваги:
- Смак
- Продавець Enjoyment
Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за ваш відгук!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Загальна вага: 50
Купляла чоловікові, йому вгодить ну дуже тяжко, але цей чай зміг️
- Переваги:
- Смачний якісний чай
- Недоліки:
- Взяв і закінчився(
- Продавець Enjoyment
Дякуємо за вашу довіру! Ми завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Хороший чай. Ніжний запах, файний смак.
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Мені цей чай дуже смачний. Беру не вперше і ще буду брати.
- Переваги:
- Просто супер!
- Недоліки:
- Жодних.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Без цукру гіркий , з цукром сподобався, смачний .
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Дуже смачний та ароматний чай.
- Переваги:
- Аромат
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Гарний смак та аромат,крупні листки
- Переваги:
- якісний чай, повністю відповідає опису
- Недоліки:
- У чаю недоліків не помітила, але коли замовляла перший раз, була бракована упаковка
- Зданевич С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
В цілому норм, ароматизатор не їдкий, нормальна ціна, листя чая попадаються як старі(аж чорні) так і молоді. Однозначно буду купувати ще тому що ціна влаштовує
- Переваги:
- Вистачає на 2 заварювання, не поганий зелений чай
- Недоліки:
- Штучний ароматизатор
Чай пахнет молоком, сладковатый аромат. После заваривания аромат все так же с привкусом молока. Не приторный, приятный, нежный.
Искала чай на замену "Basilur Китайская коллекция Молочный улун" (он обычно дороже и редко где можно купить). Замена вышла отличная. Единственное, что немного не понравилось - это размер листьев, есть крупный целый и есть мелкие кусочки. Но тут уже вопрос цены. Буду брать еще, но наверно только по скидке на Розетке или на сайте производителя.- Переваги:
- Приятный аромат
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чай смачний, гарний лист, аромат вершків та м'який смак. Буду брати ще.
- Переваги:
- Ціна-якість добра
- Недоліки:
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Став моїм улюбленим. Тільки закінчується, замовляю знову. Щоб завжди був у наявності.
- Переваги:
- Дуже смачний.
- Недоліки:
- Ніяких.
Мені прийшов чай чудової якості. Листочки великі, чай смачний. Дякую! Буду брати ще.
- Переваги:
- Одні переваги.
- Недоліки:
- Ніяких.
- василь п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Супер рекомендую
- Валентин Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Гарний чай, для різноманітності саме те
- Переваги:
- Гарний смак
- Юля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Пробували з чоловіком різні, але цей нам сподобався найбільше. Ніжний, насичений і дууже смачний :)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Смачний чай за хорошу ціну
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Очень классный чай, мягкий такой вкус, вообще не химозный. Очень довольны, несколько раз заказывали уже.
- Переваги:
- Вкусный чай
- Недоліки:
- Бубало Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Брала три чая одной фирмы, все просто шикарные!!!
- Евгения Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Вкусный чай
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Смачний чай, подобається що не хімозний.
- Переваги:
- Відчувається аромат молока
- Недоліки:
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чай смачний, не гірчить. Буду брати ще.
- Переваги:
- Смачний
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чай чудовий
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Смачний приємний чай. Має легкий запах і присмак пряженого молока.
- Переваги:
- Ціна. Якість.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Вкусный и недорогой чай
- Ирина Т***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
хороший чай
мягкий вкус
приемлемая цена
крупные листья чая - Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Отличный чай на тонкого ценителя.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Приятный запах и вкус топлёного молочка. Не отдаёт химией. Правда о каких 3-5 раз заваривания идёт речь, не понимаю. На один насыщенный раз и всё, как и любой чай. Ах да, хорошая упаковка.
- Переваги:
- Цена-качество, упаковка.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Вперше пробую більш дорогий зелений чай. Зазвичай купую Чайні Традиції. Листки великі, дрібноти мало. Пахне чимось молочним. Упаковка капітальна. Чи краще він на різницю в ціні за ЧТ - ні, але спробувати можна. Тут штучний ароматизатор, не так штирить, як в молочному оолонгу, та все одно, невідомо як та хімія вплине на вас при постійному вживанні.
Пробував заварити декілька разів(виробник зазначає до 5), аромат зберігається, смак менше, але після третього листочки спливають подивитись на того жлоба.
Зелені чаї заварюю заливши окроп в чашку і через декілька хвилин додаю чай.- Переваги:
- Крупні листки
- Недоліки:
- Штучний ароматизатор
- Олександр Д***
додаю ще одну зірку
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Посередній чай. Післясмак штучності напою зіпсував враження.
- Переваги:
- Ціна (брала за акцією)
- Недоліки:
- Присмак домішок у напої
- Дима Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Нормально
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Чай смачний, насичений. Запах просто божественний. Заварюємо по два рази, на третій вже немає смаку молочного, проте можна третій раз просто як зелений чай пити
Але не сподобались самі листочки. Якісь обшматані, не цілі. Молочний олонг давно від різних виробників купуємо, але такі обглодані листочки вперше. - ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чай приємний, навіть, можна сказати, смачний. Сподобався
- Владимир Б***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Чай хороший
- Переваги:
- неплохой чай,присутствует молочный вкус и приятный запах.
- Владимир И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
Легкий приємний чай.
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Занадто ароматизований
- ЄвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Я не знаю, взагалі не смачний, не змогла його пити :(
Молочний - ото кайф. А тут ні молока не відчувається, але і як звичайний зелений чай не п'ється, бо якесь воно таке неприроднє, не знаю :(( Довелося віддати в общем- Переваги:
- Може на поціновувача
- Недоліки:
- Ні молочний, ні зелений