- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: Reight
Чудовий сервіс, швидке відправлення. Дякую!
- Переваги:
- Відповідає опису
- Brushless
Доброго дня! Вдячні за ваш відгук, звертайтесь ще до нашої компанії.
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Reight
Хороший шурик, качественная сборка, дефектов не обнаружил, в быту справляется со всеми моими задачами. Рекомендую
- Евгений
В быту Китай не справиться?
- Brushless
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Всегда рады помочь в выборе целевого инструмента. Обращайтесь всегда рады!)
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Reight
- Едуар Р***Відгук від покупця. Продавець: Reight
Хорошее качество материалов. Сборка на должном уровне. Очень низкие аккумуляторы, хватает на долго.
- Переваги:
- Качество за нормальную цену.
- Brushless
Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Всегда рады помочь каждому клиенту в выборе инструмента. Обращайтесь!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Reight
Отличный шуруповерт рекомендую.
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Reight
- Переваги:
- Вес, комплект, качество!
- Brushless
Спасибо за Ваш отзыв) Всегда рабы помочь, обращайтесь.
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- АнонімВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топова річ , працює ідеально, все ціленьке , повна комплектація, я і мої рідні річчю задоволені
- Переваги:
- Зручність, компактність ,легкість
- Недоліки:
- Інколи вилітає біта
- АнонімВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив ,чекаю ,давно мріяв про таку річ
- Юрий З***Відгук від покупця. Продавець: InstrumenTool
Шуруповерт, гарної якості
ергономічний
Для середніх навантажень - цілком згодиться.
працював із деревом. нарікань немає.- Переваги:
- Шуруповерт, гарної якості ергономічний
- Недоліки:
- не знайшов
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: InstrumenTool
шуруповерт дуже класний. рекомендую
- Переваги:
- Ергономычний
- Недоліки:
- незнайшов
- Продавець InstrumenTool
Віталій, дуже дякую Вам, що знайшли час для написання відгуку! Бо зазвичай коли у споживачів все добре, то вони нічого не пишуть У нас майже ніколи не виникало проблемних ситуацій, тому позитивних відгуків нам дуже не вистачає))
- Илья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший шуруповерт, что тут еще добавить!
- Переваги:
- Качество сборки, качество компонентов, 2 аккумулятора
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Те що шукав! MAKITA на висоті! Весь інструмент у мене тільки MAKITA, працюю довго з цим виробником все на висоті, інструмент для профі! Шкода що виробник не Японія а Китай, думаю вони їх контролюють! після цунамі у Японії вони перенесли виробництво по усему світу. По якості все як у перших моделях! Рекомендую! Не купляйте підробок, купляйте оригінал!
- Переваги:
- Все
- Юрий В***
Де зареєструватись на додаткову гарантію 24місяці? Дайте посилання на офіційний сайт Makita
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: MTOOLS
Брал его для дома, хотелось взять фирменный инструмент за адекватные деньги и я его нашел. Легкий, компактный, мощный, хорошая комплектация, пока что со всеми задачами справляется. Биений никаких нет. Саморезы в проф трубу 2мм крутит на ура, сверлит тоже. Фонарик сначала показался мне бесполезным но потом я понял что ошибался, короче крутой шуруповерт за такие деньги.
- Переваги:
- 2 АКБ, качественные материалы, цена
- Недоліки:
- Их нет
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: MTOOLS
- Игорь И***Продавець: MTOOLS
Вопрос: биение патрона есть, как у модели 331 ? На 331 все жаловались. А в 333 якобы исправили биение. Но по отзывам вижу, нашелся один, у которого и 333 бьет. Просьба к магазину оценить в живую, есть ли там действительно биение? Заранее спасибо)
- MTOOLS
Добрый день! в 333 нет биения! перед отправкой проверяем в обязательном порядке!
- Святослав Г***Продавець: MTOOLS
Акумулятори мають індикатор заряду??
- MTOOLS
Здравствуйте! да! имеют индикатор!
- Дем'яненко В***Продавець: MTOOLS
Страна-производитель?
- MTOOLS
Китай! 100% оригинал! будет официальный гарантийный талон на 36 мес!
- Хоркавий Р***Продавець: MTOOLS
Є питання хочу докупити до даного шоруповерта батарею 4 амперну , яка підійде порадьте?
- MTOOL
Здравствуйте! подойдет модель MAKITA BL1040B 4AH-1938грн