Відгуки покупців про Пахощі Пало Санто (Palo Santo) Peruvian Natural Products - 2-3 брусочки 20 г К200
- AI аналіз відгуків30 відгуків: 67% позитивно, 10% нейтрально, 23% негативноВиберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Хороші палочки ! Надзвичайні , аромат на висоті неба !
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець Shaman HUB
Доброго дня пане Андрію. Дякуємо вам за ваш відгук. Так ці палички були завезені саме з Перу з перших рук, так як наша компанія там має офіс в Лімі. Бажаємо приємного користування.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Пало санто дійсно має чудовий запах. Рекомендую!
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Замовляла найменшу кількість паличок, вийшло 2 штучки. Пахне чудово, доставили швидко. Єдине, я б порадила попередити скільки штук приблизно увійде у позицію, оскільки було трохи неочікувано отримати лише 2 шт :)
- Продавець Shaman HUB
Очень рады что вам понравилось наше палосанто, мы его продаём на вес, так что в 20 граммах обычно 2-3 штуки (поскольку они хоть и не большие но весят прилично из-за смолы которая и даёт им запах), спасибо за ваш отзыв )
- Продавець Shaman HUB
Ещё добавлю) Чем толще брусочек Пало Санто, тем он служит дольше)
- Христина О***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Швидко оформили замовлення — вже наступного дня після оплати забрала його з пошти. Пало санто має приємний ненав‘язливий запах. Задоволена!
- Переваги:
- Швидкість опрацювання замовлення, хороша якість товару
- Shaman H***
Благодарим за отзыв, очень рады что вам понравилось наше благовоние.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Чудове Пало Санто. Приэмно выражений. Гарно горить, аромат неперевершений. Дякую.
- Переваги:
- Чудовий аромат
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Купував вперше. Покупкою задоволений
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Спасибо. Товаром довольна!
Утренняя медитация с палочками прошла просто супер. Аромат на всю квартиру с соответствующей атмосферой.
Посмотрю теперь, как на долго хватит. - Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Пахне як чай з ромашки
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Очень приятный аромат. Натуральные брусочки, красивая отткрытка с инструкцией. Легко поджигать.
- Переваги:
- Приятный натуральный аромат.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Shaman HUB
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Очень приятный аромат
- Переваги:
- Аромат отличный. Настоящий Пало Санто.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
В упаковці було дві палички і опис. Чомусь на російській мові. Деревина загорається відразу, горить швидко, але, дуже коптить, густою чорною кіптявою. Хоча, коли загасити вогонь, навіть невелика кількість диму, наповнює все приміщення досить приємним ароматом.
Рекомендую.- Переваги:
- Якість. Доставка у відділення розетки.
- Недоліки:
- Брошура на російській мові.
- МарианнаВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Приємно пахне, створює атмосферу, затишку, комфорту Унікальність цього дерева в тому, що аромат при спалюванні з'являється не зразу, потрібен деякий час, щоб відчути всі його нотки Хороший засіб для гарного настрою
- Переваги:
- Чудовий запах!
- Продавець Shaman HUB
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Відчувається що оригінальний, має приємний ніжний запах.
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Купила первый раз в жизни и не пожалела!
Палочки весьма необычные. Чувствуется как их дым очищает и расслабляет сознание)))- Переваги:
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Очень хороший товар.
- Алиса Б***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Нереально вежливый продавец)
- Переваги:
- Покупала впервые,аромат очень прятный,немного мне напомнил сандал,понравился больше,чем ароматические палочки)
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Часто беру, как всегда качество на уровне.
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Натуральный естественный аромат. По опыту использования вижу, что хватит на долго этих брусочков. . Спасибо.
- Переваги:
- Натуральный аромат
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Очень понравилось Палосанто. Приятно пахнет. На долго хватит.
- Переваги:
- Отличный. Аромат волшебный.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Приятно и долго пахнет после зажжения. Пришлось гуглить как именно поджигать.
- Переваги:
- Пахнет хорошо
- Недоліки:
- Инструкцию бы
- Продавець Shaman HUB
Благодарим за покупку. Инструкция по применению есть на сайте.
- Ангелина В***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Пахнет отлично! Приехало 2 палочки)
- Продавець Shaman HUB
Благодарим за покупку) ждём еще в нашем магазине)
- Михайлова И***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Брала Пало Санто. Связались быстро, на следующий день посылка у меня. Товар качественный, все надежно. Продавца рекомендую.
- Переваги:
- Быстро, качественно.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Shaman HUB
Благодарим за ваш отзыв, надеемся что вы и дальше будете пользоваться нашими товарами, всех благ )
- Лиза А***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Спасибо:)
- Переваги:
- Очень хорошее качество
- Продавець Shaman HUB
Благодарим Вас за покупку. Ждем в нашем магазине.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Товар сподобався. Упаковка не дуже. Не зрозуміло чому всередині був флаєр з веб- сайтом продавця, на скільки мені відомо це заборонено розеткою.
- Фандикова Т***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Доброго дня. Купувала палички, але вони чомусь не горять і не тліють навіть. Просто зразу ж тухнуть. Вже пробувала різний час підпалу - пару секунд тліє в зразу ж тухне(
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тліє, зразу тухне
- Продавець Shaman HUB
Доброго дня. Шкода, що у вас склалося таке враження, а щодо розпалу, можемо порадити після підпалу, залишити полум"я секунд на 20-30, і після цього загасити його помахом руки. Також можна кілька разів подути на тліючий брусочок і це збільшить час та інтенсивність тління. Пало Санто це шаманське (магічне) дерево, яке також чистить енергетику навколо вас. Не забудьте після підпалу зробити кілька кругових рухів навколо себе, а також загадати бажання :) Маємо надію, що ваш досвід використання Пало Санто буде вдалим та приємним.
- Фандикова Т***
Ваші поради не допомогли.
- Давиденко А***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
палички сухі, але взагалі не димлять. Скільки не пали, декілька секунд тліють і зразу тухнуть.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Не тліють , не димлять взагалі
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Палочки пало санто замовляю вперше, але маю повне розчарування. Судячи з відгуків та опису має бути приємний духмяний аромат, натомість є лише запах паленого дерева і все. При горінні навіть каплі смоли не виділяється.
- Недоліки:
- Немає приємного аромату, здається палички вже пересохли та не містять смол
- Продавець Shaman HUB
Доброго дня.
Зазвичай Пало Санто пахне дуже приємно як саме по собі у вигляді брусочків так і коли його підпалювати, Воно окрім того, що надає приємний аромат, щей очищує енергетику приміщення в якому його підпалюють. Шкода, що цього не відчули при використанні. Зв"яжіться з нами для обговорення цього питання. Дякуємо.
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Просто подделка. Не пахнет вообще пало Санто. Когда поджигаешь, то тупо пахнет костром
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Дуже суха, майже не пахне. Інструкція написана ворожою мовою. Ще був вкладиш з сайтом, щоб купували з сайта, а не з Розетки!
- Максим П***Продавець: Shaman HUB
Как ими пользуются? Поджигают как благовония или они просто лежат и источают аромат?
- Shaman H***
Здравствуйте, Пало Санто просто поджигают с одной стороны, зажигалкой либо от открытого огня, потом надо подождать пока она разгорится, не долго буквально секунд 5, потушить её, она начнёт тлеть и из неё пойдёт дым. Далее можете положить её на подставку чтобы она дотлела. Если потухнет то повторите.
- Шевченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Отримала палички. Вони взагалі не димлять. Скільки не пали, декілька секунд тліють і зразу тухнуть. Я і підсушувала - без змін( дуже шкода
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Не тліють , не димлять взагалі
- ОльгаПродавець: Shaman HUB
Скажите пожалуйста, а это цена за сколько палочек? Это одна палочка весит 20грамм? Или несколько?
- Shaman H***
Здравствуйте, в 20 граммах может быть от 1-й до 4-х палочек, цена указана за упаковку в 20 грамм.