- Катя С***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
За таку ціну доволі непоганий. Дитина задоволена. Продавець спрацював мегашвидко.
- Продавець You Smart
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: You Smart
Мікроскоп сподобався і дорослим і дитині. Гарна якість, легкий у користуванні. Дитина дуже задоволена, з радістю досліджує світ.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець You Smart
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: You Smart
Купили дитині в подарунок на Миколая. На жаль, дійсність не виправдала моїх очікувань. Сам мікроскоп дуже легкий, проте гвинти регулювання тугі, так що без допомоги дорослого дитина навряд чи впорається. Підсвітка працює, але збільшення на 100 та 400 нічим не відрізняється а на 1200 збільшує приблизно вдвічі. Якість зображення погана, лінзи пластикові, ну, такє - китайська бюджетна іграшка за незовсім бюджетні гроші. Співвідношення ціна-якість невдале. Можливо раніше, коли цей мікроскоп коштував 200-400 гривень, можна було вважати таку покупку вдалою а зараз, гадаю, ціна суттєво завишена. Шкодую про свій вибір, та ще й продавець якийсь дуже нервовий, кожного дня мені дзвонили та надсилали повідомлення з вимогами якнайшвидше забрати посилку з пошти. Наше відділення працює всього два дні на тиждень, та ніхто не чув моїх пояснень, мабуть, їм хотілося скоріше отримати гроші. Загалом мої враження від покупки на трієчку. У стільки і оцінюю.
- Переваги:
- Гарне пакування, сподіваюсь дитині буде цікаво
- Недоліки:
- Ціна завишена, заявленого збільшення не виконує, на вигляд бюджетна китайська іграшка, ще й лінзи пластикові
- Продавець You Smart
Доброго дня. Шкодуємо про Ваш негативний досвід, очікуйте, з Вами зв'яжеться менеджер
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Все добре
- Продавець You Smart
Дякуємо за відгук! Ваша думка для нас дуже важлива!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Все сподобалось, дитина у захваті. Рекомендую данний магазин до покупок
- Заяць І***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Все добре! Купляв на подарунок 2шт. Також докупив ще 2 набори додаткових зразків, оскільки з мікроскопом йде всього декілька,підказав менеджер при підтвердженні замовлення
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Замовляла на подарунок. Доставили вчасно. Якість гарна. Скарг та зауважень немає Дякую)
- Банникова А***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Быстро доставили, успели к НГ. Прикольная познавательная игрушка для детей для этих денег.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Жаль что нельзя поставить 0 или минус 5 звезд.
Цена товара 200 грн в другом магазине. Так что даже цена 400 с промокодом - это переплата.
Увеличение не соответствует заявленному. Реально - 100-200-400х Так что ничего крупнее клеток лука (которые и так хорошо видно под обычной лупой) вы не увидите.
Линзы - мутный пластик, и тот со сколами. В окулярах мусор.
Штатив кривой и неустойчивый, большой люфт между элементами оптической системы, поэтому изображение постоянно дёргается и скачет.- Переваги:
- Ребенок был рад подарку
- Недоліки:
- Не соответствует описанию товара. Качество низкое. Брак. Цена завышена
- Продавець You Smart
З клієнтом зв'язався менеджер, для уточнення детальнішої інформації. Було запропоновано повернення товару, протягом 14-ти днів.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Отличная игрушка. Дочка залипла, да и я потом рассматривал самые разные предметы
- Продавець You Smart
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Мікроскоп жахливої якості!!!! Своїх грошей не коштує. Підножка для зразків була надломана, і коли дитина вставила зразок то він одразу відламався. Дуже шкода що дитина залишилася розчарована.
На рахунок самого мікроскопу - узагалі нічого не видно. Що не пробували класти під мікроскоп, взагалі нічого не видно!!!!
Однозначно не рекомендую цей товар для покупки!!!!- Недоліки:
- Не відповідає опису. Якісь спосто ЖАХЛИВА!!!!
- Продавець You Smart
Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволеною. Кожен з мікроскопів ми перевіряємо перед відправкою. З вами звяжеться менеджер в робочий час і спробує вам допомогти) проте потрібно враховувати - Це не лабораторний мікроскоп. Це іграшка для дітей від 4 років)
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Чудовий мікроскоп. Сподіваюсь, внуку сподобається. Обслуговування на високому рівні, все швидко і з толком, за цукерку дякую.
- Переваги:
- Легенький, маленький, з вбудованим освітленням. На подив не дуже велике розсіювання світла на границях.
- Недоліки:
- Мабуть трохи туго крутяться вінти. Але то Китай!
- Продавець You Smart
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Микроскоп хороший - компактный и лёгкий. Ребенку понравился.
- Переваги:
- Низкая цена. Легко настраивать.
- Недоліки:
- Детали в основном пластиковые, что делает его хрупким, но отсюда и низкая цена.
- Продавець You Smart
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Брали ребёнку на подарок мальчику , очень понравилось . Был в восторге . Качественно сделан товар , и цена приемлемая. Цена соответствует качеству
- Переваги:
- Цена , качество
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Покупали на подарок. Именинник остался довольный.
- Переваги:
- Быстрая отправка!
- Продавець DIGITAL LION
- Iryna S***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Отличный подарок как для ребенк 4 лет, так и для 10.
Увеличение достойное.- Переваги:
- Лёгкий, простой в настройках и использовании
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Чудовий мікроскоп як для його ціни.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець DIGITAL LION
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Даже для ребенка 4-х лет очень годный))
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Очень понравился микроскоп, хорошо все видно есть подсветка, 3 размера увеличения, ребенок счастлив!
Отдельное спасибо за конфетку!- Переваги:
- отличный детский микроскоп
- Недоліки:
- не нашел
- Продавець DIGITAL LION
Дякуємо за відгук) Раді, що все сподобалося)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: You Smart
Замовлення виконано оперативно. По мікроскопу зауважень немає, свої гроші він оправдав.
Не очікуйте, що дитина буде займатися з ним часто. Тут потрібен інтерес. Запасайтесь зразками підготовленими самостійно або купуйте готові набори препаратів, тоді процес буде більш ефективним. Перші тижні ми розглядали краплини крові, брудну воду, плівку цибулини, волосинки - те що було під руками. Найбільше захоплення викликали частинки пилу)) зараз інтерес спав, але все залежить від дитини.- Переваги:
- Дозволяє дитині зрозуміти принцип дії мікроскопу
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Подарували сину, 7 років, від Миколайчика. Син задоволений, цікавий апарат, брали ще додаткові скельця, то супер, без них було б нудно і не цікаво. Як на таку ціну чудовий апарат, який знайомить з цікавим світом біології та хімії!
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Игрушка стоимостью до 100 грн. Микроскопом тяжело назвать, скорее подобие. Качество изображения низкое, даже сомневаюсь, что оно не будет портить детское зрение. 100х и 400х кратные увеличения показывают одинаково, а 1200х примерно в 2 раза больше. О покупке сожалею.
- Переваги:
- не заметил
- Недоліки:
- есть
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Замовлення виконано швидко. Купували на подарунок. Дитині сподобалось. Також брали додатковий набір скелець з екземплярами.
- DIGITAL L***
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Замволення виконано вчасно. Купували на подарунок. Для дитини цікаво. Але для нього бажано брати додатковий набір скелець з екземплярами, а це додаткові витрати. Бо як самі пробували щось класти, то результат не дуже. Але іграшка є іграшка, то ж не справжній мікроскоп.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук. Раді, що все влаштувало)
- Мария О***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Заказ пришёл быстро. На фото выглядит лучше чем в жизни. Пластик на окуляре скрипит и хлипкий. Но увеличивает на удивление не плохо. Думаю ребенку понравится
- Недоліки:
- Каждый день звонили и писали операторы магазина что бы забрала посылку с почты.Спасибо,Я ВКУРСЕ что посылка пришла и знаю до какого числа она находится в отделении.Ни с одного магазина так не донимали
- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук! Врахуємо цю інформацію в подальшому!
- Мария О***
Где же вы учли? После заказа прошло больше месяца, мне снова звонили. Я же ясно дала понять,что эти звонки лишние. Извините,но нет больше никакого желания делать заказы у Вас. Или мне ещё через пол года ожидать звонка?
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Дитина задоволена!
- Переваги:
- Реалістична іграшка, швидке обслуговування
- DIGITAL L***
- София П***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Доставка быстро. Ребенок доволен.
- Переваги:
- Хорошо увеличивает. Не подделка. За такие деньги усидчивому ребёнку супер!
- Недоліки:
- Попасть под сам объектив микроскопа сложновато, но если с родителями все просто.
- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук, раді що все сподобалося)
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: You Smart
Хороший микроскоп за свои деньги, для 5-летней дочки вполне подошёл как подарок. Уже рассматривали листья и луковицу.
Сервис и доставка на 5+. Очень быстро и оперативно. Продавца рекомендую.- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук. Раді що все сподобалося)
- Храмцова Е***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Хороший детский микроскоп. Ребенок доволен.
- Переваги:
- цена
Дякуємо за відгук.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Отличный детский микроскоп!
Дочка довольна!- DIGITAL L***
Спасибо за отзыв! Хорошо что все понравилось.
- Наталия Ю***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Интересная игрушка для детей. И для взрослых тоже
- Переваги:
- Хорошая игрушка
Дякуємо за відгук
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Дитині мікроскоп дуже сподобався, самому цікаво було
- Переваги:
- Ціна, якість
- lenabondar03Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Микроскоп хороший, ребёнку нравится
- Переваги:
- Хорошее увеличение
- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук, раді що все сподобалося
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: You Smart
Очень хороший