Відгуки покупців про Напій на основі чаю маття Удзі Ujicha Yanoen Грін-Ти 100 г (K004B)

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталія Н***
    • Загальне враження

Майте на увазі що це напій, а не матча, він не збивається взгалі, а просто розчиняється у воді. Тут моя помилка, бо не розпиталась про склад, а думала що це просто гіршої якості матча класу А чи АА. Також мені здається що у складі є цукрова пудра, бо смак надто солодкий як для матчи (але складу напою немає написаного ніде).

Недоліки:
    Не матча, а розчинний напій. Більш за все є цукор в складі
    • Продавець  Original Japan

Наталія, так це напій на основі чаю маття,бренду Уджі. Все це написано в описі товару.,також і те що там є в складі цукор. Для того щоб чай маття збивався в пінку рекомендуємо звернути увагу тільки на церемоніальні сорти чаю маття, у них зазвичай є у кожного своя,індивідуальна назва,наприклад Удзі-но -цукі, Міябі- но-сіро, Удзі-но - сіро і т.п.Чим вища якість, тим вища ціна.

• Тарас Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Original Japan

Смак чудовий, не схожий на ніщо інше, освіжаючий.

• Продавець  Original Japan

Тарас, дякуємо за зворотній зв"язок . Нам дуже важлива Ваше враження по продукції.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Original Japan

Это ооочень вкусно! Бодрит, но не резко как кофе. Отдельных слов заслуживает сервис, он просто шикарный! Менеджер позвонила и объяснила, как пользоваться всеми приобретёнными позициями, не говоря уже о мгновенной отправке. Огромное спасибо, успехов вам!

• Продавець  Original Japan

Спасибо ,за такие приятные слова, в адрес нашей продукции и обслуживания.Нам очень важно Ваше мнение!

• Снежана
    Відгук від покупця. Продавець: Original Japan

Вкусненько , упаковка целая пришла) менеджер связалась со мной и в тот же день отправили заказ )
    Даже рассказали рецепт как вкусно заварить чай

Переваги:
    Хорош товар и приятное обслуживание
    • Продавець  Original Japan

Снежана, спасибо Вам за отзыв.

• Дмитрий Т***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

пил матчу первый раз, мне понравилось. мягкая и сладкая по вкусу, хотя я привык к терпкому крепкому зелёному чаю, иногда можно и погурманить. зато матча сильнее бодрит.

Переваги:
    вкусный
    Недоліки:
    ніт
    • Продавець  Original Japan

Тарас, спавибо Вам за отзыв.

• Даша Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Original Japan

Спасибо большое магазину за быструю отправку!рекомендую Очень вкусно

• Продавець  Original Japan

Даша, спасибо Вам за отзыв.

• Карина
    Відгук від покупця. Продавець: Original Japan

Хороший чай. Если использовать растительное молоко без подсластителей-ооочень вкусно

Переваги:
    Невероятно оперативное выполнение заказа. Качественный продукт
  • Nataliia K***
    Відгук від покупця. Продавець: Original Japan

Неймовірний сервіс онлайн магазину. Менеджер Світлана зв’язалась зі мною одразу, як я оформила замовлення, розповіла про чай, звідки він (з Японії), як доставлений в Україну (літаком). Чесно я просто в захваті від такої любові до своєї справи!
    Замовлення відправили швидко.
    Я вже спробувала чай - смак шикарний, яскраво виражений, інтенсивний. Взагалі не відчувається гірчинки.
    Я задоволена!
    В наявності є безліч видів матті, інших чаїв, харчових добавок та різних японських смакот!

Переваги:
    Смачний чай, з яскравим інтенсивним смаком.
    • Original J***

Спасибо, Наталья за столь приятные слова в наш адрес. Мы очень рады, что Вам все понравилось.

• Сергей Ш***
    Продавець: Original Japan

Во что упакован этот чай, баночка, бумажная коробка? Он запечатан в фирменную коробку или это развесной продукт?

• Original J***

Здравствуйте, Сергей. Товар о котором Вы спрашиваете развесной, упаковывается в специальную бумажную упаковку, с алюминиевым покрытием производства Япония. Такой же товар есть и в заводской упаковке - Напиток на основе чая Удзи Ujicha Yanoen Грин-Ти 200 г (K003) цена 312 грн.