Відгуки покупців про Перфоратор DWT BH15-36 VB BMC
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна збірка, перфоратор не люфтить, потужний. Порадував кейс. Кейс крепкий не вгинається, не люфтить. Бури які йдуть в комплекті, поганої якості, побєдітові напайки припаяні криво, затилки хвостовиків не рівні, але це не так важливо бо для роботи з таким потужним перфоратором я маю і потужні бури добротної якості, все одно необхідно докупляти коронки та іншу якісну оснастку. Долото і піка з комплекту краші, але яж кажу для такого апарату необхідна відповідна брендова оснастка. Взагалі раджу всим.
- Переваги:
- Потужність та пристойний вид напівпрофесійного перфоратора і добротна якість збірки.
- Недоліки:
- Не може заварювати каву.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший перфоратор, муж оценил во время ремонта.
- Переваги:
- Мощный
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Візьмеш в руки - маєш ВЕЩЬ. Купівлею задоволений!!!
- Переваги:
- Потужний, зручний, функціональний. М'який шнур живлення. Три свердла по бетону, дві насадки для довбання. Тюбик мастила для редуктора. Приємний у руках. Не найгірший ящик для зберігання. Рекомендую.
- Недоліки:
- А недоліки є? Це питання до персоналу. Покористуємось довше - напишемо більше!
- Роман С***Продавець: Rozetka
Потужний та надійний інструмент, з бетоном справляється на ура. Присутні декілька режимів роботи, це сверління, сверління з ударом та удар. Як для своєї потужності має компактний вигляд і допустиму вагу інструменту, що збільшує тривалість роботи з інструментом, в порівнянні з більш важчими моделями. Ну і приємний бонус - це кейс, хоча для мене наявність кейсу це основна характеристика після робочих характеристик. Рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Якісний та надійний
- Бондар С***Відгук від покупця. Продавець: ShopСom
Приємно здивований якістю виготовлення. Все гарно, все працює. Гарно сидить в руці. В роботі не перевіряв.
- Переваги:
- Мабуть невисока ціна.
- Недоліки:
- Трішки туго перемикаються режими сверління/довбання, але це не критично.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволі потужний. Важкий. В комплекті все є в наявності. Трохи б довший кабель було б супер. Для домашнього використання буде більш як достатньо, головне не перегрівати та слідкувати за змащуванням механічної частини і він прослужить багато років. Рекомендую. Нажаль не виявив роздрукованого гарантійного талону від "Розетки", видаткова накладна є.
- Переваги:
- Потужний. Якість збірки. 2 роки оф. гарантії. Антивібраційна система. Кейс.
- Недоліки:
- Не виявив
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил в розетке, со скидками за такой перфоратор цена сказочная ! Очень добротный и мощный ! В интернете посмотрел обзоры про него и сам тоже решил проверить как там со смазкой, открутил крышечку а там смазки практически нет, благо тюбик смазки в комплекте, сразу выдавил его туда, думаю будет работать хорошоб как говориться не смажешь-не поедешь :-) Странно то что вроде бы смазку в комплект добавили а в механизме его мало, лучше бы сразу на заводе использовали эту смазку при сборке.
- Переваги:
- Классный перфоратор
- Недоліки:
- мало смазки в механизме
- Артём
Вы смазали редуктор комплектной смазкой для буров, что не есть хорошо. Если конечно я всё правильно понял.
- Никита Г***
Ну возможно, он за верхнюю пробку/окошко которая закрывает шатун
- Виталий Ф***
В комплекте смазка для бура.В редуктор применяется другая.
- Радуан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перфоратор просто шикарный! Наверное лучший из десятка которые приходилось использовать! Кабель длинный и толстый, большая часть и металла, пластик качественный, все смазано и смазка в комплекте, защита от вибрации, хороший жёсткий кейс... Пахнет новой техникой, не смотря на мэйд ин Чайна. Есть запасные щётки. Доволен очень, оказывается есть ещё изделия из того старого DWT
- Переваги:
- Шикарны перф!
- Недоліки:
- Нет, туговат переключатель
- Юлия Т***Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарный перфоратор. Идёт как по маслу. В руках практически не дрожит. Во время работы не такой шумный как те с которыми пришлось работать. При работе с потолком предчувствую что получаюсь.
- Переваги:
- Качество. Мощность
- Недоліки:
- Вес.
- ВолодяПродавець: Rozetka
Частота ударов в минуту 0-4350 а не 4350. приятный бонус регулировки частоты
- Переваги:
- Удобный, мощный
- Недоліки:
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший перфоратор и довольно мощный как для такого типа и ценового сегмента !
- Переваги:
- Отличный перфоратор.сила удара мощная как для такого класса перфораторов.
- Недоліки:
- Пока за время интенсивной работы не обнаружено
- Михаил Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное изделие. Первое же сверление в бетоне показало мощь инструмента (вошёл как в масло). Покупал первый раз, надеюсь,что не ошибся и изделие прослужит долго.
- Переваги:
- Мощность, наличие нескольких режимов, удобно держать инструмент(ручка на патроне, прорезиненная ручка на корпусе)
- Недоліки:
- Отсутствие глубиномера
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перфоратором очень доволен, работает на твердую пятёрочку.Набор буров и пик заменил на более качественные.
- Переваги:
- Мощность, хорошая сборка, смазка в редукторе набито нормально.
- Недоліки:
- Буры и пики не очень качественные больше подходят для демонстрации.
- влад б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Аппарат хорош за такую цену.
- Переваги:
- Бетон диаметр 36
- Недоліки:
- Не нашел
- АЛЕКСАНДРВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
долго шел ко мне
- Переваги:
- мощный мне нравиться
- Недоліки:
- не обнаружил
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
бомба
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мій перший перфоратор, дирки в панелі під полички швидко робить, якийсь тюбик йде в комплекті, так і не зрозумів для чого він.
- Переваги:
- Мощний
- Недоліки:
- Важкуватий
- Воеводин В***
Всі пишуть змазувать біти але в інструкції написано для змазки самого перфоратора.Закладається зверху де відкручується пробка під ключ як на болгарці.Буває що там мало мастила-треба провіряти перед роботою.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре!
- Никита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший перфоратор, советую. Всё хорошо, но переключатель режимов туговат, и разница между 1-3 скоростью не большая, а вот между 3-4 ощущается разница. В целом всё хорошо.(И да это мой первый перфоратор, так-что не судите за не об'ективную критику)
- Переваги:
- Мощный, бочковой и тд.
- Недоліки:
- Туговат переключатель режимов.
- Паша
Туговата прокладка
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Но есть одно НО, после не продолжительного, бережного использования (дня три 6 раз по минут 15) стал пропадать удар. Сначала не предсказуемо появлялся, а в конце концов пропал совсем. Поискав в просторах интернета похожие неисправности на толкнулся на похожую неисправность, причину и способ устранения. Не стал связываться с гарантийным обслуживанием, по причине того что дорого было время. А причина банальна: недостаточно смазки в стволе где ходит боёк, после разборки и смазки удар "появился" и все работает ОК. Пишу для тех кто столкнётся с похожей проблемой, и не плохо бы чтобы менеджеры РОЗЕТКИ, попытались бы довести до сведенья производителя (мне кажется это реально)
- Переваги:
- Перфоратор на вид надёжный, мощный, эргономичный.
- Михаил
Спасибо. У меня такая же проблема в другой модели перфоратора DWT.
- Фаддеев Е***
Смазка и перфортор или отбойник - это нераздельные понятия. Причем смазывать обильно и желательно графитовая смазка. Тогда все будет служить долго.
- Хомин В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довго вагався перед вибором самого перфоратора! Порівнював, аналізував, але вибрав саме його, спокусила ціна і сила удару, оскільки хотілось щось середнє між професійним і побутовим! Після покупки пропрацював 2 год і прапав удар((, думаю от халепа. Прийшлось ремонтувати самому, оскільки до сервіса далекувато і робота не могла зачекати. У відгуках на апарат говорилось про саме мастило (про відсутність), але це не зовсім так !! Мастило вже було в середині, і додавання його серез сервісну кришку не допоможе!! Потрібно розбирати і зі ствола витягнути поршень (він вільно ходить в стволі і не кріпиться нічим!) от туди потрібно додати мастило. І ще б краще замінити мастило на менш вязке (ну точно не на заводське), щоб не залипав бойок. Я так і зробив і о чудо запрацював, удар відновився, і гріється вже менше.
- Переваги:
- Сила удару, регулятор обертів, виконує свою роботу на відмінно.
- Недоліки:
- Не достатньо мастила в самому стволі перфоратора!, Гріється
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сегодня взял перфоратор,хороший надёжный аппарат,проверил все работает,жестковатый переключатель режимов
- Переваги:
- Мощный,в меру тяжёлый, надёжный.
- Недоліки:
- Не выявил
- ГеоргийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перфоратор порадовал мощностью. Все необходимое на первое время есть в комплекте - смазка, зубило и сверла. Использовал для снятия плитки в ванной, да и в других ситуациях при ремонте - с задачами справляется. Есть запас по мощности, в руках держать удобно. Рекомендую к покупке, особенно с учетом скидок магазина)
#мояраспаковка - Фаддеев Е***Продавець: Rozetka
Перфоратор БЫТОВОЙ! 12 отверстий и надо дать остыть. Мощности не хватает для серьезного сверления. Для небольших обьемов и легких работ. Очень хорошая цена. Отработал на подстраховке основного перфоратора нормально.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Не хватает мощи
- Артём
12 отверстий какого диаметра и длины?
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сьогодні забрав...кейс фуфло повне.. дешевий гнущийся китай...сам перфератор може чистий китай....
- Переваги:
- Потужнісьть,сила удару
- Недоліки:
- Кейс
- Володимир П***Продавець: Rozetka
Скоро розбивається патрон
- Недоліки:
- Ребінер подібний прослужив в 2 рази довше
- Роспопа М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перф на пітьорик. 6 джоулів роблять свою справу. Незаповнено гарантійний талон. І мене це бентежить. Хай розетка вирішує дане питання.
- Переваги:
- Комплект, зборка, велика енергія удару.
- Недоліки:
- Незаповнений гарантійний талон.
- Эксперт R***
Добрий день! Згідно з постановою Кабінету Міністрів від 10 травня 2018 № 353 печатка на гарантійному талоні не потрібна.
Для більш детальної інформації про роботу з гарантійним талоном пропонуємо подивитися відео. - Bodya K***
Розетка Розеткою, але нашо ставити 2 зірки самому товару?
- Виктор М***Продавець: Rozetka
Хороший перфоратор всім совітую
- Mukola K***Продавець: Rozetka
Рекомендую до покупки не пожалієте