Відгуки покупців про Ролету Roll Star 57,5x180 см Червоний (6400)
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Лайм. Розміри (ШхВ): 45 x 180
Самі жалюзі супер. Я в захваті!
Але кріплення це жесть. Усі крестові біти сзюлизав на своєму китайському мультитулі. Ці саморізи такі короткі що ледве тримаються. Коли вже вкрай замудохався, знайшов у себе втричі довші з шляпкою під нормальну викрутку і які гарненько сідають на свої місця. Можна було б такі в компоект додати, най би ці жалюзі від цього на 50 грн дорожче були. Але ставилися б за 5 хвилин.- Переваги:
- Тканина приємна і якісна, ролети ковзають гладко, гарно затемнюють приміщення
- Недоліки:
- В комплекті дуже маленькі гвинти для кріплення з якими вкрай незручно працювати.
- Продавець ФайнаРулєта
Добрий день. Дякуємо,що обрали наш магазин. В комплект до тканинної ролети ми додаємо 4 шт. саморізів більших (для кронштейнів) та 5 шт. саморізів менших (для нижнього кріплення жилки). Можливо, Ви переплутали дані саморізи за їхнім цільовим призначенням. Нам дуже прикро,що склалося таке непорозуміння.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Кава. Розміри (ШхВ): 150 x 180
Замовив, десь через годину зателефонував оператор, яка сказала що замовленя потрібно відправляти не до звичайного відділення а до вантажного - через габарити. Допомогла знайти найближче до мене відділення. Скинула у Телеграм реквізити для оплати і Ютуб-ролик як встановлювати ролети. Дуже чемна і водночас професійна дівчина-оператор, їй треба окремі 5 зірок ставити :)
Ціна суттєво нижча за усі інші магазини бо тут ви купляєте напряму у виробника. Встановив ці ролети на кухню і у дві кімнати - задоволений повністю!- Переваги:
- Просто встановлювати, легко користуватися, круто виглядають!
- РоманПродавець: ФайнаРулєта. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 55 x 180
Докучив старий колір, замовили нові, старим 3 роки, жалко навіть викидати, виглядають як нові хоча стояли на сонячній стороні
Відправили в швидко, все підійшло в розмір!- Переваги:
- Простий і найдійний механізм, простота встановлення, якість
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- АСИАТВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 180
Очень рада что остановила свой выбор именно на этом магазине!
Девушка консультант, очень приятная, подсказала по всем вопросам, убедилась что я сделала замеры правильно, объяснила как лучше заказать с леской или нет, ответила на все мои вопросы, уточнила на счёт доставки, скинула в Вайбере видео по установке, в общем ей отдельное Спасибо!
В целом хорошие рулонные шторы, качество мне нравится, не хлипкие, достаточно плотная ткань. Это конечно не блекаут, но так и было заявлено продавцом, я так и планировала. Заказ отправили очень быстро и скинули накладную.
Рекомендую этот магазин, однозначно!- Переваги:
- Все!
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 105 x 180
Товаром і обслуговуванням повністю задоволена.
- Переваги:
- Відповідає очікуванням
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- ІнгаВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Жовтий. Розміри (ШхВ): 45 x 180
Приємний продавець і хороші ролети.
Працюють вже 2 місяці справно, щодня піднімаємо й опускаємо. Колір як на картинці, після закриття штор в кімнаті затишне тепло жовте освітлення. Край тканини не сатається. Затемнюють світло, як на мене, десь на 60%. Я задоволена.
П.С. прошу продавця зв'язатися зі мною, бо є одне питання (в позитивному ключі), а телефон не зберігся- Переваги:
- Хороший механізм, тканина, приємний колір, великий вибір розмірів
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 40 x 180
Гарний товар з чудовим сервісом!
- Переваги:
- Добротний матеріал та якісні комплектуючі.
- Недоліки:
- Не знайшли.
- Продавець ROLL STAR
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Кава. Розміри (ШхВ): 62.5 x 180
Покупала в прошлом году 04.08.2020, решила подождать не писать отзыв, пока не протестирую. Ролеты три штуки были на большом окне с солнечной стороны с восхода солнца на верхнем этаже, и при том, что это не блекаут, утром в комнате темно и уютно (реально темно!), ребенок не просыпается в 6 утра как раньше с восходом солнышка, спит до тех пор, пока не открою ролеты. Качество на высоте - по истечении 7 месяцев не выгорели, не покашлатились, края в идеальном состоянии. Плюс - при заказе мне нужно было одну ролету сделать на 0,5 см уже, о чем попросила менеджера, мне были высланы ролеты с точностью по моим замерам, так что повесить мне самой не составило труда. Спасибо продавцу.
- Переваги:
- Оперативный ответ, стоимость, индивидуальный подход, качество товара.
- Недоліки:
- не нашла
- Продавець ROLL STAR
Дякую що обрали наш магазин ROLL STAR
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Кава. Розміри (ШхВ): 75 x 180
Ролети хорошої якості. Добре затіняють. Все підійшло.
- Продавець ROLL STAR
Дякуємо, що вибрали наш магазин
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 55 x 180
Дуже якісні і недорогі ролети, замовив дві штуки, відправили того ж дня! Якість супер, ширину підігнали точно по розміру. Тканина супер! Менеджери взагалі на висоті, відповіли на всі питання, допомогли визначити точний розмір! Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, якість
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Taтьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 87.5 x 180
Плотные,затемняют отлично,рекомендую.
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 180
Чудовий підхід, оператор уточнила та пояснила всі деталі, підігнали все під мої розміри, навіть скинули у вайбер лінк на відео в ютубі з гайдом по встановленню, відправили все того ж дня. Ставиться дуже легко, навіть без шуроповерта вийшло (хоча звісно краще було б з ним), тіки шилом трошки намітив дірочки. Компактно і добре виглядає, саме те що було треба.
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Фуксія. Розміри (ШхВ): 152.5 x 180
Рекомендую этот магазин всем кто хочет обновить свой интерьер! Быстрая доставка, подбор размеров, цвета. Здесь работают люди с добрыми сердцами, поэтому вам все помогут подскажут и посоветуют. Качество товара хорошее, Роллеты крепкие, качественные и разнообразие цветов огромное. Мы очень довольны. Спасибо вам огромное.
- Переваги:
- Обслуживание в первую очередь, быстрая доставка, качество товара.
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Дзюбанова В***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Лососевий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 180
Чудова шторка! Все якісно зроблено, ніякі ниточки не стирчать, все чітко! Дякую!
Єдине що повісили на кухні, а там плями неминучі. Думаю є кращі матеріали для кухонь.- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
Тканина для ролет використовується поліестер, якщо з'явиться плямка її можна замити кухонною губкою з засобом для миття посуду,але по можливості тканину не мити і не витирати бо вона пропитана антистатиком( від пороху ). Радості від користування ролетами!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 180
Якісні ролети від українського виробника. Обслуговування також порадувало.
Рекомендую!- Переваги:
- Якість, вигляд, ціна
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Са А***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 150 x 180
Ролета качественная и красивая. Очень гармонично дополнила распределение цветов в комнате. Цвет насыщенный, крепежи на вид крепкие и выполнены из качественного пластика. Висит и радует глаза :)
Спасибо магазину за отдельное решение с вопросом доставки.- Переваги:
- Прикольная текстура, качественное крепление.
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Мокрий асфальт. Розміри (ШхВ): 185 x 180
Справляется со своей задачей- отлично защищает от солнца, так как после обеда в комнате солнечно и невозможно смотреть телевизор.
- Переваги:
- Не сдувает по сторонам при сильном сквозняке
- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 180
Ролети сподобалися, якість, вигляд, упаковка, швидкість відправки, але один нюанс: фіксатор для ланцюжка (що опускає/підіймає ролету) кріпиться на 2 шурупи.. можна ж було зробити так, щоб була можливість поклейки на хороший двосторонній скотч, а не все вікно в отворах, чесно, це засмутило.
- Переваги:
- Гарний колір, класно виглядає на вікні
- Недоліки:
- Занадто багато потрібно робити отворів у вікні для шурупів
- ROLL S***
- ROLL S***
Роз'яснення- виробникикомплектуюючих рекомендуюють кріпити все кріплення на саморізи-це надійно. Притклеювати на двохсторонній скотч кріплення -площа приклеювання мала і під час збільшення температури повітря в приміщенні скотч втачає свої властивості приклеювання-пересихає.
- ROLL S***
Саморізи невеличкого розміру- властивостям вікна не шкодять.
- Пышкин С***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 60 x 180
Получил я рулонные шторы. И я очень сильно благодарен вам за оперативность, качество и за то, что потратили время на то, чтобы об'яснить мне как это всё работает и вешается :)
Я загрузил фото, чтобы остальные могли сравнить старые и новые шторы. Разница между ними - небо и земля. Черные ролеты понастоящему закрывать от солнца, ибо летние лучы были большой проблемой для меня.
Ещё раз спасибо большое :)- Переваги:
- Качество и защита от солнечных лучей. На самом деле их вовсе не сложно цеплять и, в случае чего, вам всё об'яснят подробно, перезвонят - уточнят и в случае чего даже найдут нужные видоролики. Да, и насчёт качевства обслуживания, мне очень приятно, что вы уделили мне время :)
- Недоліки:
- Их нет
- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 140 x 180
Ролета супер. Консультант по телефону предупредила о всех нюансах.
- Переваги:
- В комнате темно в солнечный день.
- Недоліки:
- не выявлено.
- Пышкин С***Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 40 x 180
Добрый день, могу ли я как-то связаться с изготовителем? Возможно, сайт или номер телефона? Хочу уточнить пару вопросов перед заказом :)
- ROLL S***
Добрий день,залишіть свій номер телефону через форму "Запитати про товар", ми з Вами зв'яжемось.
- Святослав Ф***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 180
Швидка доставка, якісний товар. Для збирання бажано мати шуруповерт, щоб закрутити кріплення в пластик вікна..
- Переваги:
- якісний, легко збирається.
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Блакитна лагуна. Розміри (ШхВ): 110 x 180
Красивый цвет, хорошее исполнение. К сожалению, ошиблась с размерами, но легко получилось уменьшить по ширине самостоятельно. Быстрая доставка.
- Переваги:
- Всё хорошо
- Недоліки:
- Нет лески в комплекте, нужно докупить отдельно.
- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: М'ятний. Розміри (ШхВ): 55 x 180
Отличные роллеты и сервис.
- Переваги:
- Цвет, цена, простое крепление, смог повесить подросток.
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 87.5 x 180
Доставка швидка, менеджери дуже привітні (відповідали на мої питання навіть у неділю ввечері), ролета прийшла необхідного розміру. Тканина хороша, виглядає на вікні дуже гарно (на фото ще без кріплення лески), але для нас виявилось затонкою (по фото дуже складно вибрати, та і це моя перша ролета і я не знала як вона буде по факту). Хоча в нас і західна сторона, але я працюю біля вікна і мені хочется більшу щільність полотна (але і не Блэкаут).
- Переваги:
- Якісний товар, індивідуальний підхід
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Eugenia T***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Лимонний. Розміри (ШхВ): 160 x 180
Гарна компанія, все добре зробили, по розміру.
- Переваги:
- Помірна ціна і якість.
- Недоліки:
- Не має.
- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 70 x 180
Не очікуванно, за останній рік, приємно було працювати, я де що у шоці. Люди передзвонили за декілька хвилин , запрпонували підігнати всі розміри, не нав'язували нічого, заморочились з відтінком білого, постійно підтримували дзвінок! Україньське виробницво, дійсно європейської якості, це те що сказав майстер по встановленню, він теж був у шоці. Пишаюсь, дійсно, шо є в нас такі люди!
- Переваги:
- Якість, відповідалність, інформація(відео)по встановленню,комунікація
- Недоліки:
- Не писали відгук одразу, прийшов деякий час( тиждень-два), все чудово, все працює, ще й миється добре. Не знайшли, поки))
- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Салатовий. Розміри (ШхВ): 120 x 180
Только только добрался до распаковки товара.
Сам по себе товар хороший, но упаковка очень сильно подвела. При транспотритовке или сильно ударили, или переехали колесом тележки. Или и то и другое.
Самое смешное, что доставку оплачивал я за свой счет, и обошлось это мне в дополнительные 123 гривны (20% от стоимости товара)
Жаловаться официально уже поздно, трубу и планку я кое-как подрихтовал, поэтому:
Покупателям советую покупателям полностью распаковывать товар при получении.
А продавцу паковать в картонные тубусы, будьте так добры, они на Новой Почте имеются.- Переваги:
- Все хорошо, кроме упаковки
- Недоліки:
- Отвратительная, ненадежная упаковка
- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Марченко Н***Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Блакитна лагуна. Розміри (ШхВ): 165 x 180
Скажите пожалуйста, размеры высоты можно под заказ уменьшить: со 180 до 160?
Повлияет ли это на цену?- ROLL S***
Добрий вечір, змінити можна але на вартість це не вплине.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Темно-синій. Розміри (ШхВ): 47.5 x 180
Очень рекомендую. Качественное обслуживание, компетентные менеджеры. Цвет, размер товара соответствует заявленным.
- Переваги:
- Быстро, качественно, насыщенные цвета ткани
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Лососевий. Розміри (ШхВ): 72.5 x 180
Чудові ролети!
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 130 x 180
Хорошая компания. Перезвонили уточнили, посоветовали. Качество товара просто супер. Вся фурнитура в комплекте и рассортированы под каждую ролету, отрезные элементы с нежадным запасом. Цвет как на картинке. Бонусом, без просьбы сами выслали видео по установке. (Если что, на фото облачная погода)
- Переваги:
- Отношение к клиенту. Хороший товар за вменяемые деньги. Я очень доволен.
- ROLL S***
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Розміри (ШхВ): 125 x 180
Заказывал на 5 окон разных размеров. Шторы отличнейшего качества, разрез ровный, нитки не торчат. Всё выглядит и ощущается очень качественно. Установка лёгкая, но крайне рекомендуется шуруповёрт, без него тоже реально если вы достаточно отчаянный :) Само крепление тоже отличное и простое в сборке.
Продавец связался быстро и также рассказал о цвете который в итоге попадает в комнату через штору. Я брал бледно-бежевые шторы (Гардения) и продавец предупредил что в комнату будет попадать будет молочно-белый свет. Также продавец скинул видеоинструкции по сборке, за что отдельное спасибо- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Блакитна лагуна. Розміри (ШхВ): 72.5 x 180
Хорошие ролеты. Проблем при установке не возникло.
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 180
Доставили быстро, качество хорошее. Все комплектующие на месте.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружили
- ROLL S***
Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: ФайнаРулєта. Колір: Темно-синій. Розміри (ШхВ): 50 x 180
быстрая работа оператора ,все доступно объяснили
цвет красивый ,насыщенный- Переваги:
- отличное качество ,быстрая доставка