- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Надовго його не хватає. Не рекомендую.
- ФедірВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гіршої якості ще не зустрічав, такої конструкції і такого зовнішнього вигляду купував раніше - все було ОК. Вистачало на 3-4 сезони - але купував новий бо приємніше новим користуватись.
А це - перша яблуня в смітник. Да яка там перша, я може пару гілок зрізав!- Переваги:
- Гострий
- Недоліки:
- Одноразовий
Доброго дня !
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що секатор не виправдав ваших очікувань. Ми розуміємо, як важливо мати надійний інструмент. Якщо у вас виникли проблеми з якістю, зв’яжіться з нами – ми постараємося допомогти та знайти рішення
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Секатор працює відмінно. Купую вдруге. Попередній прожив 5 років. За цей час ніразу не підвів. Маю садок 40 дерев. На фото новий секатор та "попереднік". Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна. Надійність.
- Недоліки:
- Малий строк служби.
- Фірсова И***
не схоже, що один виробник. Різні шильдики.
Доброго дня
Дякуємо за відгук
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не задоволений. Після зрізаня не товстих гілок на лезо почалося гнутися та з'явилося зазубрини, а потім скол.
Переваги: Храповий механізм
Недоліки: Не якісне лезо- Переваги:
- Храповий механізм
- Недоліки:
- Не якісне лезо
- НиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Секаторы отличные. Такого типа у меня проработал около 15 лет но лопнула пружина от времени. Купил новый секатор а пружину со временем найду. Рекомендую садоводам.
- Переваги:
- Качественный
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Секатор отличный,проверен в работе
- Переваги:
- Цена,качество
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хиленький
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Много лет пользовался аналогичным секатором, но другой фирмы. Поэтому как правильно использовать и его возможности знаю хорошо. К сожалению мой секатор остался в Мариуполе. Решил купить этот. Разочарован. После срезания нескольких не толстых веток на лезвии появились зазубрины, а затем и скол. В общем деньги на ветер. Категорически не рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Храмовый механизм
- Недоліки:
- Некачественное лезвие
- РОКПродавець: Rozetka
Секатор потребує вдосконалення.
- Переваги:
- ціна, швидкість доставки, тактильність матеріалів.
- Недоліки:
- недосконалість конструкції, а саме замикач секатору з пластику; штир вибору сили різу випадає, бо руйнуються стопорні кільця які тримають штир.
- Сергей Ш***Продавець: Rozetka
Режут хорошо материал лезвия нержавеющая сталь, рукоятки скользкие не очень удобные. Имеют фиксатор для хранения в закрытом положении.
- MrПродавець: Rozetka
Хороший за свои деньги самое то
- Игорь М***Продавець: Rozetka
Покупал для любимой. Она просто в восторге от качества и работы секатора.
Удобен в руке. Даже не ожидал насколько легко просто режет самые толстые ветки. Храповый механизм - конечно заслуживает внимания.
Секатор СУПЕР. Рекомендую.