Картка Rozetka

Відгуки покупців про Механічна щітка віник швабра для збирання підлоги Hurricane Spin Broom

Код:  194036158
Оцінка користувачів 2.88/5
  • Наталія М***

Фігня, дарма купувала
    Викинула через пару користувань

• Продавець  MIRON

Шкода, що товар вам не сподобався! Данного товару було продано велику кількість та отримували зворотній зв'язок, що товар хорошої якості, зручний в використанні та компактний

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Ручка складна розвалюється, сам механізм не завжди добре працює у зв'язку з чим не дуже добре прибирає. Неякісно прибирає на ковроліні а також на звичайній рівній поверхні. Пропускає і залишає як дрібне так і більше сміття.

Переваги:
    Суттєвих немає,хіба що ціна
    Недоліки:
    Суцільні.
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Враження від щітки суперечливі. Хотілося не заморачуватись з віником та совком, щоб "два в одному". З одного боку, принцип дії бокових щіточок, як в роботі пилососі, вони згрібають сміття всередину, де ще один валік "передає" його в контейнер. І це добре, бо ці щіточки достають до таких місць, де віником не дуже зручно. Але, треба йти в одному напрямку, по намальованих стрілках, тобто - від себе, та трішки придавлювати щітку до підлоги. І тут вже є мінус, бо ручка, яка збирається з 3 частин не дуже прочна і кріплення разхитуються. Це дратує і не дає можливості нажати сильніше. Але може це тільки мені так "повезло" з ручкою. В цілому, враження непогані.

Переваги:
    Не треба совок та віник, два в одному.
    Недоліки:
    Не міцна ручка.
    • Елена Б***

А може замiсть цiй ручки збiрноi,вкрутити стандартну ручку.Вона длинна та йде до швабр усiх. Окремо присутня в продажу в супермаркетах та господарських магазинах...Чому пишу(??) теж хочу купить щiтку цю

• Оксана К***

Не єфективна

• Продавець  MIRON

Нам шкода, що ви зіткнулися із такою проблемою. Данного товару продали дуже багато, клієнти які замовляли данний товар залишали позитивні відгуки.

• Оксана К***

Виправдала мої очікування

• Нахтман О***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Річ доволі нормально справляється з своєю задачею при прибиранні ламінарії та плитки

Переваги:
    Легка,маневрова
  • Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Ерунда, щетки редко крутятся, ничего особо не заметает. Жаль, что потратилась. Не покупайте.

Переваги:
    Не заметила
    Недоліки:
    Не выполняет своих функций
  • Любовь
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

В принципе, я покупкой довольна.
    На гладкой поверхности сметает все быстро и чисто.
    И внучке интересно мне помогать.