Відгуки покупців про Машина-перевертень Champion всюдихід джип 4WD, акумулятор 2400 мАг
Є в наявності
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Машинка Топ рекомендую
- Переваги:
- Більше року користування і ще працює
- Недоліки:
- Потрібна допоміжна батарея, зарядний пристрій (юсб кабель) не міцний
- юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Батарея після ночі на зарядці від сили тримається 10 хв.
Джойстик почав глючити через 3дні(так як проблеми з батареєю поїздили ми разів 4-5)
Гроші викинуті впусту, дитина розчарована (дуже її хотів на НР).- Переваги:
- Гарна з виду машинка
- Недоліки:
- Батарея,джойстик.
- Хвостик М***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Машина працювала рівно 5 хвилин. Машина не погана, але скоріш за все проблема в батареї, написала продавцю про проблему, але відповіді не має поки
- Переваги:
- Непогано зроблена машина
- Недоліки:
- Проблема з батареєю
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Проработала 5 минут нормально. После этого стала постоянно трансформироваться. Или меняйте или деньги возвращайте.
- Валерія Л***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Купили 2 машинки в подарунок
Діти і дорослі задоволені, гарний дизайн, швидко їздить- Недоліки:
- потрібно заряджати часто(15хв їздить )
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Іграшка чудова
Рекомендую)- Переваги:
- Працює)))
- Недоліки:
- З часом побачімо
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Швидка,гарна машинка. Дитині сподобалось
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Товар приехал нерабочий. Пульт светится,а машинка не реагирует. Аккумулятор предварительно ставили на зарядку на 8 часов. Продавец на проблему не реагирует и на связь не выходит
- Недоліки:
- Бракований товар
- Екатерина Б***
Продавец связался с нами. Машинку отправили на диагностику. Прислали новую рабочую взамен. Машинка хорошая :) Спасибо
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Машинка прийшла з браком,не працював акумулятор!Про цю проблему повідомили продавцю,продавець по обіцяв вислати новий акумулятор,але так і не вислав і перестав відповідати! Не рекомендую
- Продавець Vormir
Шановний Сергій,аккамулятор ми Вам відправили,номер накладної прикріплюємо,щоб інші клієнти могли ознайомитись,59000997789113,посилка місяць пролежала на пошті,і Ви за цей час її не забрали,звязок з Вами відсутній,так як Вам телефонували не тільки ми,але і співробітники Нової пошти
- Сергій
Шановні,я не знаю куди ви і що відправляли і на який номер дзвонили,мій телефон постійно на звʼязку!
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Швидко
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Дитині дуже сподобалась, працює добре зар,да вистачає на 20-30 хв.
- Переваги:
- Повний привід, акумулятор.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Нам теж сподобалась
- Переваги:
- Дитині сподобалась
- Недоліки:
- Не виявили
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Машинку було куплено на подарунок, який дуже сподобався дитині! Рекомендую даний магазин!
- Кузьменко Д***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Покупал на день рождения ребёнка. Машинка пришла с браком. Индикатор заряда горит минуту и гаснет. После 4-х часов зарядки машинка работает несколько минут. Сделали возврат. Обменяли на такую же бракованную. Деньги за пересылку возвращать не хотят. Дозвониться не могу, трубку не берут.
- Переваги:
- Недоліки:
- Испортили подарок. Торгуют боаком
- Продавець Vormir
Доброго дня Дмитро,трубку ми беремо і звязок ми підтримуємо завжди,Гроші за пересилку менеджер сказав Вам по телефону,що повернуть.Тому будь ласка не робіть наклеп на наш магазин.Ми працюємо справедливо і хочемо щоб кожний наш клієнт був задоволений.
- Лера Ш***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Машинка супер. Все дуже сподобалось
- Грыша Б***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Машинка крутезна, дитина дуже задоволина
- Переваги:
- Круть
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Спасибо! Машинка супер! Ребенок играет с большим удовольствием! Спасибо за быструю доставку!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Машинка цікава та якісна. Добре їздить та трансформується. Дитина задоволена.
Швидка доставка та хороший сервіс. - Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Супер, племіннику дуже подобається
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Замовляти іграшку для дитини, все отримали дуже швидко, оперативно.Дуже якісна машинка за помірну ціну.Рекомендуємо продавця та магазин
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Быстро разряжается, но в целом ребёнок рад!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Проблему вирішено
Ребенок поиграл машинкой максимум 15 минут и машинку начало глючить.
Бесконечно трансформируется, хотя такой команды не нет. Или это пульт заело или у машины "мозги" полетели.- Недоліки:
- Быстро поломалась
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Машинка не працює. Блимає червона лампочка на пульті і на цьому все...
- Мирослава С***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Все добре. Потужна, цікава. Нюанси - акумулятор швидко сідає, довго заряджається. Режим перетворення до вечора перестав нормально працювати.
- олександрович С***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Салатовий
Машинку придбали на день народження вік 7 років. Після отримання та використання подарунку син сказав, що це його найкращий подарунок. Самам машинка що гравію що на асфалтному покритті рухається дуже гарно та енергійно товар рекомендую, так, як він своїх грошей повністю вартує!!!!!!!
- Недоліки:
- Недостатків немає.
- Сергей С***
Добрий день.
Як машина при тривалій експлуатації себе показала?
Відео можете скинуть?
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Машинку покупала на подарок. Ребенок в восторге.
- ОляВідгук від покупця. Продавець: MAG Group
Машинка якісна,все працює,отримала швидко, гарний сервіс.дякую.
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Заказывала машинку ребенку на День рождения. К сожалению, практически сразу поломался механизм трансформации. При нажатии кнопки трансформации машинку всю трясет, издает при этом громкие неприятные звуки. Не рекомендую.
- Недоліки:
- Быстро поломался механизм трансформации. Выброшенные на ветер деньги
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Чудовий подарунок дитині! Моя племінниця 6 років мріяла про цю машинку, збирала на неї гроші. А в результаті отримала "під ялинку" на Новий Рік! Щастю не було меж. Машинка крута, якісно зроблена, гарно запакована. Рекомендую товар і продавця!
- Переваги:
- Велика, класно їздить, ефектно виглядає
- Недоліки:
- слабкі акуми, треба часто заряджати або замінити на більш якісні
- Продавець Vormir
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Машинка отличная,сегодня забрал,решил попробывать все-таки перед тем,как дарить ребенку,машинка быстрая ,мощная,легка в управлении.По поводу акуумулятора,это нормально,ценовая политика машин которые ездят по несколько часов намного поболее будет,так что всем доволен
- Переваги:
- Цена,качество,красивый внешний вид
- Продавець Vormir
- Степан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Батарея печаль тримає.
- Переваги:
- Прохідність
- Недоліки:
- Дуже малий ресурс акумулятора
- Мария Р***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Машинка супер интересная для детей и взрослых. Быстро перезвонили и отправили. Все работает, мощная, быстрая. Полной зарядки хватает на 20-25 мин
- Переваги:
- Мощная, быстрая, хороший корпус
- Недоліки:
- Хотелось бы помощнее аккумулятор, чтоб на-дольше хватало
- Продавець Vormir
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Всё понравилось , машинка отличная , задачу поднимать настроение исполняет на ура
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Товар прийшов в кращому виді.
- Продавець MAG Group
- Бондаренко М***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Довго відправляють, 3 дні і ще не відправили на нову пошту
- Продавець Vormir
Доброго дня.Марина,Ви замовили товар у понеділок увечері, у вівторок у вас прийняли замовлення, відправка один день. Чекайте на Ваше замовлення!Дякуємо!
- Бондаренко М***
Продавець зв'язався, товар отримала, проблема була в Новій Пошті
- Болгарчук И***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Отличная машинка. Ребёнок остался доволен. Быстро связались и отправили машинку.
- Продавець MAG Group