- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже рекомендую, пізнавально і захопливо. Набір для власних мене надихнув мене подарувати такі ж школі - в навчальному процесі має бути взагалі вдалим!
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: Рекорд
Дуже класний! Всім дітям совітую!!!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктор відмінної якості, задумка - геніальна, дуже цікаво, досить легко складати. Класний подарунок для дітей, як на мене, набагато корисніше і цікавіше, ніж Лего.
- Переваги:
- Дуже якісний, всі деталі працюють, зручна коробка. Легко і надійно фіксуються з'єднання. Схеми з сигналізацією, радіо і диктофоном викликали захват у дитини. Хлопчик 5 років складає сам по схемах.
- Недоліки:
- Погана інструкція, багато помилок. Досить важко розібратись що до чого. Краще б було менше схем, але з детальним поясненням призначення кожної деталі на схемі. У описах не всюди вказані номери схем.
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дітей дуже гарний конструктор-навчальний.Вони зацікавились ним.
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер конструктор
- Переваги:
- Дуже цікавий на 11 років
- Недоліки:
- Можливо трохи завелика ціна
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктор бомба
- Марина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
При отриманні у відділенні виявилось, що товар вскритий, внутрішня захисна плівка порвана, частина деталей повилітали з ячеек. Однієї маленької синьої деталі взагалі немає.
Оператор Розетки свідок.
Сказали звертатись до продавця.
Придбали на подарунок. Дитина його дуже чекає на ДН на днях..
Як можна вирішити питання?
Чи можете прислати на завтра новий не пошкоджений, а цей принесу у відділення на обмін? Дякую!- Переваги:
- Цікавий
- Недоліки:
- Пошкоджене пакування, деталі повилітали, не вистачає однієї.
- Марина Ю***
Дякую, питання вже вирішили.
Постачальник відправив деталі, бо на обмін по терміну не встигають.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зібрали цифровий диктофон. Запис мовлення дуже поганої якості. Мовлення нерозбирливе. Це у всіх так ??? Чи тільки в мене ? Хто купляв такі конструктори, перевірте будь ласка і відпишіться.
Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці проведуть порівняльний аналіз схеми та усунуть проблему у разі її виявлення у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми Ви зможете оцінити конструктор у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Сергей М***
Дякую Сервісному центру. Швидко розібрались в проблемі, безкоштовно замінили мікросхему цифрового диктофону. Тепер все працює нормально.
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий вечір, сьогодні відкрили подарунок, не працює сегмент "В" 7-ми сегментний світло-діодний індикатор. 58 деталь. Чи є можливість її заміни? Фото додаю. Дякую за відповідь
- Переваги:
- Цікавий
- Недоліки:
- Не працює 58 деталь
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити конструктор у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Барчук Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Син 10 років у захваті, все доступно описано легко складається цікаво, а як склав радіо то щастю не було меж. Дуже класна річ!!!
- Переваги:
- Дуже крутий конструктор
- Недоліки:
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- Мор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Окрім чудової якості самого конструктора, чудовий великий буклет, цілий курс електротехніки, з теорією і практикою, з прикладами застосування. Було би в дитини натхнення вчитись...
- Василина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена .Буду тепер завжди у вас замовляти
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: ProGroup
Ребенку на подарок очень понравился, собирает с удовольствием уже месяц, начинал с родителями, сейчас сам.(6 лет)
- Переваги:
- Хороший конструктор, инструкция написана доступно для ребенка, взрослые тоже участвуют.
- ОленаПродавець: Rozetka
Онуку два роки, купили спочатку перший конструктор для початківців, спочатку йому показували як збирати, тепер він сам складає схеми, простий у складанні, дуже швидко розібрався, не набрид. Купили інший складніший, тепер це улюблені іграшки.
- Переваги:
- цікавий, простий у складанні