Відгуки покупців про Напій Асканія Імбир та Лемонграс 50 г
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
Хороший чай.
В составе имбирь, мед, лимонник.
С 1 пакета можно сделать 0.5л чая, или 0.33 крепкого, сильного, с горчинкой имбиря на любителя :)- Переваги:
- Цена, можно брать в дорогу, как согревающий напиток
- SashaПродавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
пробовал разбавить содержимое пакета в 200 граммах воды, сделал глоток и запекло от имбиря до мозга-) , рекомендую разбавлять 250 граммами воды, тогда пить комфортно.
- Переваги:
- насыщенный, вкусный.
- ІванПродавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 600
чаї Асканія просто космос! смакує й теплим і холодним
кому шо там пече імбир, просто додайте води, пакетик і на 500 гр води і солодкий і насичений в міру- Переваги:
- різноманітність смаків
- Недоліки:
- вартість
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 600
Чай добрий. Але на 0,5 літра води. Дуже солодкий...
- Переваги:
- Чай, смак
- Недоліки:
- Багато цукру
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: BLENDCITY. Загальна вага: 600
Гарний напій, купую не вперше
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: BLENDCITY. Загальна вага: 50
Хотела купить порошок имбиря, а купила концентрат имбиря с лемонграсом. Чай понравился. Вкус насыщенный. Одного саше хватать на полторы чашки.
- Переваги:
- Насыщенный вкус
- Недоліки:
- Маленькие упаковки.
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
Еще порадовало то, что можно заливать холодной водой, получается освежающий вкуснейший напиток!
- Переваги:
- Вкус божественный!
- Недоліки:
- Не веся смесь выдавливается с упаковки.
- Лена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
приняли заказ молниеносно,оперативно просчитали,я оплатила,сразу же отправили--просто на высшем уровне всё! Хотела видео распаковки загрузить,но это надо сначала заливать в ютуб,потом сюда ссылку,в общем ограничимся словами.СПАСИБО-всё супер))
- Переваги:
- лучший чай - концентрат,а имбирь пробивает и добирается до мозга))
- Недоліки:
- всё ок,нет таких
- Вик т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
Очень вкусный и бодрящий чай, особенно в промозглую осеннюю погоду. В отличие от сухих гранулированных подобных изделий, мед в пакетике находится в естественном для меда состоянии. Вкус яркий и насыщенный. Удобная и хорошая упаковка. Рекомендую.
- Переваги:
- Очень вкусный и бодрящий чай
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: KavaBoom. Загальна вага: 50
Дякую,все згідно опису.
- Переваги:
- Потрібні та дієві очищуючі засоби для кавових машин.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 600
Чай класний
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
Чай на любителя. У меня дома все в восторге от него. Тем, кто на знает, что такое имбирь и не видел как его в действительности употребляют там где он растет - этот чай не понять.
- Переваги:
- вкусный чай
- Недоліки:
- мы не нашли
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
очень яркий и бодрящий! имбирь - активный!!!! во время простуды 5+
- Переваги:
- очень яркий и бодрящий! имбирь - активный!!!!
- Недоліки:
- кто не любит имбирь - не покупайте
- Вася Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 600
Згоден з деякими коментарями, що імбиру занадто на стандартну чашку, але якщо більше окропу, то нормально. В цілому нормальний напій, для різноманітності. Я купив три коробки різних напоїв цього виробника - тому перемежовую пакетики і задоволений якістю.
- Переваги:
- Ціна, порявняно з конкурентами
- Недоліки:
- Забаггато імбиру
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
Сподобався чай на WOG... оригіналу не знайшов.Спробував цей...не то(
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
Чай не дуже, досить пекучий і смак якийсь не натуральний. Перед тим замовляв імбирний від фірми Міл Тайм то він значно смачніший, хоча і дорожчий.
Для себе зробив висновок що більше цей замовляти не буду- Переваги:
- Дешевший ніж конкуренти
- Недоліки:
- Не смачний і не натуральний смак.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 600
Ніку не рекомендую купувати саме цей смак.
Беріть краще ягідний мікс(Асканія)- Переваги:
- Можливо комусь і сподобається
- Недоліки:
- Як на мене зовсім не смачний
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 12. Загальна вага: 50
не рекомендую ! більше ніколи не куплю !
- Недоліки:
- не натуральний