Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Робот-пилосос Ecovacs Deebot Ozmo 900 White (DN5G)

Код :  205800307
Оцінка користувачів 4.1/5
  • Відгуки про товар продавця Vendedor
  • Грачёва Н***
    Продавець: Vendedor

Подскажите мощность всасывания данного пылесоса?

Представитель бренда Ecovacs

Надежда, добрый день! Мощность всасывания данной модели 1000 Па в классическом режиме.

• Игорь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупал в 2020 году, 6 лет пользуюсь, нареканий нет, с своей задачей ставляться хорошо. За время использования проблем и нареканий небыло!:)

• Олена І***

Безмежно задоволена покупкою.
    Великий плюс це великий резервуар для води.
    Через три роки замінила акумулятор і робот, як новенький.
    Коли перестав пилососити і просто щґзатихав без коментарів, думала, що прийшов йому кінець. Але ні, замінила акумулятор і вуаля, він знову розмовляє і працює.

Переваги:
    Великий резервуар.
    Можливість заміни акумулятора.
    Недоліки:
    Не розмовляє українською мовою (
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після двох років активного використання припинив працювати. Батарея не заряджається. Треба шукати іншого «помічника».
    Свої функції виконував на відмінно!

Переваги:
    Добре всмоктував пил, сміття, мив поли, проходив різні перешкоди
    • Сергій Н***

Замініть батарею. Продаються нові а також з "рівними руками" можна щамінити акумулятори самому. Там стоять 18650
      Буде ще працювати.

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь вже 2 роки, працює як годинник, нарікань не було, в дома 2 котів шерсті завжди повно було, а з ним набагато простіше стало боротися з нею, завжди все чисто. В програмі все легко налаштовується по обмеженням, плану уборів і т.д.. Одне лише питання де взяти новий фільтруючий елемент (картонний картридж), а то старий вже свій ресурс відганяв.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Протягом 2 років не виявив
  • Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нажаль пилесос попрацював 2 роки та почались збої. Скорше програмні, а потім й конструктивні. Починає прибирання й не рухається ((((

• Тетяна

Така ж сама проблема, завязок з інтернетом нормальний. Починає роботу і через звили 5 зупиняється, втрачає звʼязок і відключається. Ви знайшли помилку?

• Микола

Така ж проблема. Чи вдалось її вирішити? Чи шукати новий?

• Татьяна С***

Вітаю! У мене схожа ситуація після двох років активного використання. Не заряджається, батарея постійно розряджена :( Мабуть треба шукати іншого помічника.

• Юрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

каже, шо застряг бампер??
    1ий і останній раз зв'язувався з цим брендом

Переваги:
    спочатку працює
    Недоліки:
    зламався через 1 рік і 3 місяці(2 з яких не експлуатувався через війну)
  • Константин Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сервис Розетки и отношение к клиенту на сегодняшний день стал просто ужасным! Пылесос был приобретён 30.01.21 . Вышел со строя - перестал работать всас. 28.01.22 был принят Розеткой в ремонт и составлен соответствующий акт приемки.
    9.02.22 я узнаю, что в ремонте отказано, т.к. приёмка зафиксирована 3.02.????!!!!! Тут же был совершён звонок на горячую линию т.к. акт приёмки на ремонт 28.01 у меня на руках!!!
    Неоднократные звонки на горячую линию не приносят никаких результатов!!!
    Розетка, не хорошо так относиться к своим клиентам!!!

• Тимур А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Используется третий год. На сегодняшний день это уже устаревшая модель. И если выбирать то не его.

Переваги:
    Ещё работает и убирает, приходят обновления (не забывают о старичке!). Расходники ещё есть.
    Недоліки:
    Частенько глючит.
  • Олександр Р***

Сломался через пол года
    Работал раз в неделю

Переваги:
    Недоліки:
    Сломался

Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Олександре, доброго дня! Прикро, що у вас виникла така неприємна ситуація. Для вирішення вашого питання рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру за номером телефону 0 800 30-02-45. Будемо раді вам допомогти!

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Никогда и не за какие деньги не покупаете эту китайскую ерунду. Сервис не поможет, сброс карты тоже, карту рисует какую ему ужобно, 5 раз по кругу пропылелосил комнату 2 раза завис на проге и устал сказал уборка завершена, мол кухню и коридор сами уберете. Так вот вопрос к производителю, с какой части тела у Вас руки что бы создать такой тупой прибор?

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Обсолютно безполезная штука (бесит)

Людмила, доброго дня! Нам прикро, що у вас виникло таке враження від використання товару. Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутись на нашу гарячу лінію за номером телефону 0 800 30-02-43. Будемо раді вам допомогти, чекаємо на дзвінок!

• Татьяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь уже 2 года. Зарекомендовал "малыш" себя хорошо. Есть уже признаки износа, немного глючит его- ищет иногда станцию и сбивается карта. Для електровенника с влажной уборкой ,он показал себя отлично) но большего я от и него и не ждала.

Переваги:
    С поддержанием чистоты справляется на ура!
    Недоліки:
    Особо их нет.

Тетяно, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Ульяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Полностью устраивает пылесос, покупала по рекомендации подруги

Переваги:
    Хорошо убирает

Уляно, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Недоліки:
    Программное обеспечение - сплошная ошибка. Последние время алгоритм движения сбивается . Постоянно может крутится в одной точке на одном месте…

Олександр, доброго дня! Нам прикро, що у вас виникли подібні складнощі в роботі пилососа. Для детальної консультації, щодо допомоги у вирішенні питання, зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру, номер телефону 0 800 30-02-45 Будемо чекати на ваше звернення!

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Через півтора роки експлуатації (раз у тиждень) почав душе швидко розряджатися.

Андрій, доброго дня! Для ретельної діагностики пристрою зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру за номером телефону 0 800 30-02-45. Вдячні вам за розуміння!

• Ольга Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Робот- пилосо перші півроку працював нлрмально, далі - немождиво описати словами. Програма вибиває, постійно оновлюються карти, забуває де його зона зарядки, застрягає під меблями в тих місцях, де неможливо застрягти! Найгірше, це постійні збої саме тоді, коли найбільш потрібно швидко очистити. Оцінка - 0 із 10

Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Їй мільйон, неможливо описати одним реченням

Ольго, доброго дня! Нам дуже шкода, що з вами сталася така прикрість. Зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру, номер телефону 0 800 30-02-45, для вирішення цього питання. Вдячні вам за розуміння, чекаємо на ваше звернення.

• Марина О***

Все проблемы с пылесосом начались с марта этого года, после неудачного обновления программы, уж не знаю каких там разработчиков набрали, но что ни обновление - все хуже и хуже, на плеймаркете рейтинг упал ниже плинтуса. Пылесосом пользуюсь 2 года, была очень довольна, но последние полгода - уборка - куча нервов, круги наворачивает, по пол комнаты моет, в некоторые помещения заходить забывает.

Марино, доброго дня! Рекомендуємо оновити карту приміщення та скинути налаштування пилососу, щоб усунути складність. Якщо некорректна робота повторюється - зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру для детальної діагностики. Номер телефону 0 800 30-02-45. Будемо раді вам допомогти!

• Александр Х***

Годный пылесос, умнее ровенты

Олександре, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тупой как пробка, застревает под стулом, куда сам и заехал. Начал глючит спустя пол года. Пылесосит слабовато

Переваги:
    Собрал волосы жены... Не на долго
    Недоліки:
    Тупой, хотя чего ждать от француза

Олександре, доброго дня! Ми раді, що ви виправили свою думку стосовно цієї моделі робота-пилососа.

• Александра

Умер через 4 месяца
    Розетка забрала и сказала что ремонту не подлежит
    Брак

Переваги:
    Хорошо убирал.
    Недоліки:
    Поломался. Брак

Олександро, доброго дня! Нам шкода, що з вами трапилась така прикрість. Для уточнення більш детальної інформації стосовно вашого питання та допомоги вам, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45. Будемо чекати на ваше звернення!

• Николь У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сначало всё было хорошо, спустя чуть больше года перестал работать, не продает признаки жизни.

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Нам шкода, що з вами трапилась така прикрість. У випадку, якщо пристрій вийшов із ладу або функціонує некоректно, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру для детальної діагностики та допомоги вам, за номером телефону 0 800 30-02-45. Дякуємо за розуміння!

• Матюшенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хорошо убирает покупкой довольна

Переваги:
    Цена
    Недоліки:

Ганно, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Найтупіший робот пилосо з усіх існуючих …. Він настільки часто тупить і зависає на одному мфсці… просто катастрофа…. Обирав між Ксіомі і цим…. Нажаль обрав «німецьку» якість… отримав німецькі глюкі

Переваги:
    Білий.
    Миє підлогу
    Недоліки:
    Зависає на місці…
    Не може знайти дорогу до зарядки
    Максимум вистачає заряду на 60м2 без коврів

Андрій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження після використання нашого товару. Якщо у робота-пилососа виникають складнощі із поверненням на док-станцію, ми рекомендуємо встановити її згідно з інструкцією, тобто перпендикулярно до стіни, звільнити півметра по бокам та півтора метри спереду для коректної роботи пристрою. Також варто зазначити, що заявлена площа прибирання вказана при вимірах в ідеальних умовах, однак цей показник досить індивідуальний та може відрізнятися в залежності від потужності, схеми вашого приміщення, коврових покриттів, розташування меблів тощо. У випадку, якщо робот-пилосос вийшов із ладу або продовжує функціонувати некоректно, радимо звернутися до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45, для детальної діагностики. Вдячні вам за розуміння та гарного дня!

• Давид К***
  • Сергей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не представляю дальнейшую жизнь без данного девайса. Так же не понимаю зачем теперь нжен обычный пылесос. По крайней мере в моем случае ( квартира 35 квадратов без ковров)
    Раньше жена почти каждый день лазила с тряпкой. Сейчас это делает максимум 1 раз в неделю.
    Запускаем каждый день в режиме мойка пылесос. В квартире стала ощутимо чище.
    Просто кайф лежать и смотреть как техника сама все убирает.
    Было пару глюков. Не хотел запускаться.
    После полного отключения и включения всё ок. Как то по возвращению домой нашли его под кроватью. Оказалось отключали свет.
    В общем рекомендую.

Сергію, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрый день. Две недели работал исправно. Сегодня убрал только часть квартиры и вернулся на базу, сказав что уборка завершена. Запустила повторно, та же ситуация. В чем может быть проблема и как устранить?

Тетяно, доброго дня! На жаль, дистанційно допомогти у вирішенні цього питання досить складно, тому ми рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45, для детальної діагностики та допомоги вам. Дякуємо за розуміння!

• Валерий

Везите в сервис, у моего тоже самое было. Приняли брак, отправили в магазин за возвратом средств

• Діана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справляється з своїми обов'язками на відмінно!!! На ковра з середнім ворсом виїхав, хоч ми і сумнівалися, що в нього вийде)))), вичистив всі куточки! Задоволені на всі 100%!

Переваги:
    Чудовий помічник
    Недоліки:

Діано, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Андрей М***
  • Олеся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Півтора року не писала, щоб упевнитися в якості. Наш Жужик - найкраще придбання для квартири за певний час.
    Економно використовує комплектні.
    Будує собі карти, ретельно замітає.
    Я рада, що не повелася на розповіді про даремність відсіку з водою - бо після замітання ще й вологою насадкою - зовсім інша картина, свіжіше значно, аніж без води.
    Єдина образа на Розетку при доставці - не нарахували за нього нам балів, зажали )) - ну то таке, на їхній совісті.
    А роботик чудовий.

Переваги:
    Жужа - найкращий ))
    Недоліки:

Олесю, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Екатерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В характеристиках написано что держит заряд 90 мин ,мою квартиру убирает за 30 мин и полностью разряжен ,сдавала в сервисный центр ,сказали проблем не обнаружено

Недоліки:
    Не достаточная батарея

Катерино, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Нам шкода, що у вас залишилось таке враження після використання нашого товару. Хотіли би зауважити, що заявлена площа прибирання вказана при вимірах в ідеальних умовах, однак цей показник досить індивідуальний та може відрізнятися в залежності від потужності, схеми вашого приміщення, коврових покриттів, предметів, тощо. Дякуємо за розуміння, користуйтесь із задоволенням!

• Ивашов О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Полтора года служит верой и правдой

Переваги:
    Одно из лучших приобретений для дома, сухая и влажная уборка
    Недоліки:
    Когда становится на зарядку говорит: зарядка отменена, вместо включена, но начинает заряжаться, получается кривая озвучка

Олег, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Александр

Обновите прошивку.Сейчас он говорит-начинаю заряжаться.

• Алекс Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил в подарок родителям. Очень довольны.

Переваги:
    Качественно убирает.
    Недоліки:
    Недоработки в моб приложении

Доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Луценко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пылесос покупали на подарок, не могу оценить по достоинствам! Но спасибо магазину за такую оперативную доставку!

Наталіє, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Евгения Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Убирает хорошо. Если 2 раза включать уборку, то ничем не уступает обычным пылесосам.
    Нужно строго соблюдать все пункты прописанные в инструкции. Обратите внимание, что на пороги выше 2 см робот плохо заезжает.
    Не понравилось кривое программное обеспечение. Вместо того, чтобы сообщить что начинается зарядка устройства робот говорит "Зарядка отменена".
    НО Я ХОЧУ ОТДЕЛЬНО СКАЗАТЬ О ДОСТАВКЕ.
    Черт меня дернул выбрать доставку от МистЭкспресс. Доставка долгая, курьер вообще не согласовывает время доставки - мне пришлось это делать все за него. Никому не рекомендую такой способ доставки.

Переваги:
    все работает
    Недоліки:
    кривое програмное обеспечение

Євгеніє, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Евгения Д***

дополняю отзыв: пришло обновление для пылесоса и теперь функции озвучены соответствующе.
      Моющая функция тоже понравилась

• Елизавета П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приложение к пылесосу - огромный минус. Громкость голоса нельзя регулировать. Приходится сначала включать уборку без бака с водой,потом вставлять бак с водой и тряпкой и второй раз запускать уборку. Когда находишься дома - это не проблема, а вот дистанционно это увы не сделаешь.
    В остальном пылесос отлично справляется со своей функцией. Ребенку с ним интересно)

Переваги:
    Чистота и порядок каждый день с помощью дистанционного управления.
    Недоліки:
    Приложение к пылесосу. Иногда пылесос ездит на маленьком участке вперёд-назад (клинит), пока его не переместишь в другое место.

Єлизавето, дякуємо вам за відгук! Необхідно зауважити, що не має потреби виконувати зазначені вами дії для коректної роботи пристрою. У випадку, якщо у вас виникли складнощі з роботом-пилососом, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру, для детальної консультації, за номером телефону 0 800 30-02-45. Дякуємо за розуміння!

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нужно было перед покупкой скачать приложение и глянуть как оно работает, и что о нем пишут люди... может и не покупал бы.

Технически робот отличный, но програмно не доработанный. И кажется, что производитель не планирует выпускать какие-либо обновления, улучшать навигацию, добавлять режимы и прочее...

Честно, приложение для управления роботом откровенно кривое...
    - нет возможности разделить помещение на зоны вручную,
    - нет возможности ручного управления,
    - нет возможности отключения влажной уборки (если бак установлен),
    - все уведомления от робота собираются только в приложении - и ты их не увидишь, пока не откроешь... то есть уведомления от робота по сути не приходят, а собираются в "фирменном" приложении,
    - настроек кот наплакал

Конечно порадовала комплектация, запасные щетки, микрофибра. Очень удобно обслуживать (чистить) прибор.

В целом, покупкой не довольны, следующий раз deebot брать точно не будем.

Переваги:
    Отличное качество сборки, комплектация
    Недоліки:
    Приложение, навигация, уборка

Сергію, доброго дня! Хотіли би зауважити, що ви можете обирати окремі зони прибирання вручну за допомогою встановлення віртуальних стін у додатку, тобто розділити приміщення на зони. Для використання тільки сухого прибирання ми рекомедуємо не встановлювати контейнер OZMO. Повідомлення дійсно знаходяться у додатку та ви можете налаштувати їх самостійно на смартфоні для того, щоб вони з'являлися на екрані. У випадку, якщо вам необхідний робот-пилосос з більш широким фукціоналом та покращеними технологіями, рекомендуємо звернути увагун на OZMO T8, OZMO T8 AIVI та T9.

• Иван В*** Бунша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошо чистит моет, свое дело знает. На большие подьемы поднимается, нигде не застревает. Единственное что ему обязательно нужно дать при первом запуске тщательно(!) разведать местность и вообще ему не мешать(!)

Переваги:
    Почувствуй себя - Зоргом из фильма "5 Элемент" =)
    Недоліки:
    Приложение не рабает на планшете (андроид 10)

Іване, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.