- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Як завжди дуже смачно, дуже добротний.
- Продавець Fresco Gusto
Доброго дня, Андрій. Дякуємо за відгук:)
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Смачний.
- Продавець Fresco Gusto
Доброго дня,Юрій. Дякуємо за відгук:)
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Смачний
- Переваги:
- Недоліки:
- Погано відділяється
- Продавець Fresco Gusto
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за гарну оцінку нашого товару. Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині :)
- Савін В***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Дуже смачно!!!
- Продавець Fresco Gusto
Доброго дня! Дякуємо за відгук та гарну оцінку товару. Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині :)
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
хамон як хамон , nothing special
- Переваги:
- непогане співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- хамон как хамон
- Продавець Fresco Gusto
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
- Жанна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Отличный продавец, все быстро отправили, товар отличного качества
- Продавець Fresco Gusto
Доброго дня! Дякуємо за відгук та гарну оцінку нашого товару та роботи магазину. Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині :)
- Пушенко А***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Очень вкусный, даже не ожидал что будет такой
- Переваги:
- Цена вкус
- Продавець Pan d’Oro
Доброго дня! Дякуємо за відгук та гарну оцінку нашого товару. Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині :)
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
На упаковке не было срока годности
- Недоліки:
- Без срока годности
- Продавець Pan d’Oro
Доброго дня!
Термін придатності вказаний на лицьовій стороні товару в лівому нижньому кутку.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Заказывала хамон и шоколад, все отправили быстро. Продукты хорошие, вкусные
Дякуємо
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Рекомендую, очень вкусно.
Дякуємо Вам за відгук!
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto
Вкуснее не найти хамон за такие деньги!
- Переваги:
- Свежий!
- Pan d***
Щиро дякуємо Вам за відгук! Поставки товарів здійснюються декілька разів на місяць, тому у свіжості продуктів можете не сумніватись️
- Ольшанская А***Продавець: Fresco Gusto
Товар может и ничего, а продавцы - редкие бездельники. Вышли на связь через три дня (никак не нагулялись на праздники, хотя ещё два продавца за эти три дня не только отозвались , но и отправили мне товар). А когда эти горе-продавцы проснулись наконец, то ещё и не отправили сразу товар, а им, видите ли, позвонить мне надо лично (как будто Вайбера и смс не существует) и так и не отправили товар. А мне он не нужен с опозданием в 4 дня. Так что не связывайтесь, если вам срочно, не получите вовремя все равно. Не рекомендую продавца.
- Переваги:
- Недоліки:
- Продавец товара не достоин его продавать
- Продавець Pan d’Oro
Дякуємо Вам за відгук! І розпишемо Вас все тут, оскільки в телефонному режимі Ви не дали слова сказати нам.
- Продавець Pan d’Oro
У нашому магазині є графік роботи роботи, де вказано 7 та 8 січня державні вихідні. У суботу та неділю ми не працюємо. Проте 8 січня ми телефонували до клієнтів і до Вас також, але слухавку Ви на жаль не піднесли.
- Продавець Pan d’Oro
11.01 ми до Вас телефонували зранку і знову ніхто слухавку не підніс. Ви ближче 17.00 телефонуєте до нас і на підвищених тонах говорите "чому ви не відправили товар, я ще коли замовляла і що начебто було вказано не телефонувати".