Допомогай Superhumans разом з RZTK

Знайдено 525 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії в'ялене м'ясо

Татьяна Татьяна
Покупала на подарок мужу. понравился вкус палеты: свежий, не заветренный, как когда покупаешь уже в нарезке, ароматный. А так же был оценен сам процесс "добывания" себе мяса. В комплекте достаточно надежная подставка и приличный нож.
Ильяшенко Антон
Мама осталась довольной. Ибо не знала цену
Олександра Скомароха
Хамон очень вкусный, с приятным благородным запахом вяленого мяса, жил практически нет, жир срезала, но обрезков было не много, едим месяц - стал немного суше, но для меня так даже ещё вкуснее!
Рекомендуют срез смазывать оливковым маслом, но у нас он не успевает обветриваться!
Роман Максимчук
Свіже та смачне м'ясце. Гарний відповідальний продавець. Всім задоволений.
Ольга Драч
Хамон смачний, вся комплектація є, гарно виглядає. Задоволені покупкою. Але нам потрапив кусок з великою кількістю жира, порівнюючи з іншими покупцями.
Illya Slabkyy
Замовили як на подарунок та вийшло бомбезно!
Дмитро Гаврилюк
Чудова якість, смачно, оперативна доставка.
Артем Кононенко
Все гуд .
Мені сподобалось .
Трохи солена , Но під пиво взагалі гуд.
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

В'ялення, воно ж сушіння, — один зі способів оброблення м'яса, який полягає в повному зневодненні продукту за температури 40 ℃. Унаслідок такого оброблення в м'ясі починають утворюватися комплекси білків і жирів, що так само впливає на смак, аромат і поживні властивості м'ясного делікатесу. Саме з цієї причини всі так люблять в'ялене м'ясо: воно смачне, корисне для організму та здатне вгамувати голод. І сьогодні ми пропонуємо вам купити найкраще італійське й іспанське в'ялене м'ясо в інтернет-магазині ROZETKA за українськими цінами.

В'ялене м'ясо: різновиди й особливості

Сьогодні в'ялене м'ясо — почесний гість на святковому столі. Також його часто використовують як закуску до пінного напою. В'ялене м'ясо можна їсти як окрему страву, а також додавати до салатів, сендвічів або піци.

Серед усіх різновидів в'яленого м'яса треба виділити найпопулярніші м'ясні делікатеси:

  • Бастурма — для приготування використовується свіжа вирізка різних видів м'яса, але найчастіше яловичини. У м'ясному делікатесі міститься велика кількість вітамінів PP, A, C, B, корисних мікро- і макроелементів, які потрібні для розвитку здорового організму. Також завдяки великій кількості спецій бастурма має антибактеріальні та протизапальні властивості. Входить в'ялене м'ясо до національної кухні країн, розташованих на території колишньої Османської Імперії: Туреччина, Кавказ, Вірменія, Азербайджан.
  • Хамон — сиров’ялений свинячий окіст, який є національним м'ясним делікатесом в Іспанії. Подають хамон тонко нарізаними скибочками до червоного вина, хересу або пінного напою. Також сиров'ялене м'ясо додають до салатів, сендвічів, перших страв. Хамон добре поєднується з оливками, сиром, томатами, пастою й навіть фруктами.
  • Брезаола — це сиров'ялене м'ясо родом із сонячної Італії. І якщо більшість італійських м'ясних делікатесів готують зі свинини, то брезаола — єдиний м'ясний делікатес, приготований із яловичини. У готовому вигляді брезаола має циліндричну форму, м'ясо темно-червоного відтінку та пряний аромат. А щоб оцінити смак м'ясного делікатесу, бразеолу треба нарізати тонкими скибочками, завтовшки не більш ніж 0,8 мм. Тільки так ви зможете гідно оцінити м'якість, смак і аромат італійського в'яленого м'яса.
  • Коппа, вона ж капоколло — це в'ялена свиняча шийка родом з Італії. Коппа цінується за свій м'який аромат і ніжну, але злегка жирну текстуру. Італійська капоколло — справжнє джерело вітамінів, білка та мікроелементів (залізо, кальцій і фосфор). Вона добре поєднується з алкогольними напоями, овочами та сирами. Однак через жирність продукту їсти м'ясний делікатес потрібно в помірних кількостях.
  • Кулателло — популярний різновид шинки, що добувається із задньої частини свинячої тушки. Готують такий м'ясний делікатес в італійському містечку Парма. Кулателло не заведено додавати до гарячих страв, в'ялене м'ясо їдять як антипасто, тонко нарізаними скибочками, зокрема і з хлібом.
  • Прошуто — знаменита італійська шинка, яку готують зі свинячого окосту за допомогою засолювання. Прошуто подають як суцільним шматком м'яса, так і тонко нарізаними скибочками. На сайті ROZETKA ви можете замовити італійську шинку на кістці з витримкою 18, 22 і 24 місяці та вагою від одного до 8 кілограмів.
  • Шпек — італійська шинка з чітко окресленим присмаком ялівцю. Для шпеку характерна невисока солоність м'яса, а також особлива технологія приготування — холодного копчення. За традицією в'яленим м'ясом потрібно насолоджуватися в такий спосіб: нарізати тонкими скибочками та закушувати свіжоспеченим багетом у супроводі келиха сухого вина.
  • Віоліно ді Капра — італійський м'ясний делікатес, назва якого перекладається як "скрипка з кози". Готують його з лопатки або стегна кози за допомогою натирання м'яса сіллю і прянощами. А дозріває Віола ді Капра в середньому 3-6 місяців, у рідкісних випадках один рік. Вживають в'ялене м'ясо як самостійну страву.
  • Панчета — різновид бекону, приготованого в Італії. Для виготовлення панчети використовують свинячу черевну частину (м'ясо з прошарками сала), яку вивалюють у солі, спеціях і прянощах. Як і інші італійські м'ясні делікатеси, панчету їдять у сирому вигляді як закуску, а також додають до різних страв (салатів, пасти, піци, рагу тощо).
  • Пасторма — м'ясний делікатес із яловичини, що є традиційною стравою в Молдові й Румунії. Спершу м'ясо має гарненько замаринуватися, потім його коптять і заправляють спеціями, найчастіше перцем. Подається на стіл тонко нарізаними скибочками.

Поради й рекомендації щодо вибору в'яленого м'яса

Щоб купити органічне в'ялене м'ясо, яке не містить ГМО й консервантів, обираючи м'ясний делікатес, треба дотримуватися певних правил.По-перше, вивчіть склад м'ясного продукту. В'ялене м'ясо, як і будь-який інший м'ясний продукт, має бути виготовлене за ДСТУ чи ТУ (приватні технічні умови приготування, розроблені самим підприємством). Водночас інгредієнти, зазначені у складі м'ясного делікатесу, мають бути написані за зменшенням кількості кожного компонента. Найкращої якості вважається те в'ялене м'ясо, у складі якого вказано тільки м'ясо, сіль і спеції (прянощі).

По-друге, подивіться на зовнішній вигляд. Натуральне в'ялене м'ясо має бути з чистою поверхнею й рівно обрізаними краями. Якісний м'ясний делікатес не має виділяти жодного слизу і мати сторонніх запахів.По-третє, перевірте терміни й умови зберігання. В'ялене та сиров'ялене м'ясо може зберігатися від 6 до 12 місяців, залежно від різновиду.

Дотримуючись вищеперелічених рекомендацій, ви зможете обрати й купити натуральне в'ялене м'ясо. В інтернет-магазині ROZETKA представлений великий асортимент м'ясних делікатесів за доступною ціною. Доставка здійснюється на всій території України зручним для вас способом: кур'єром на адресу або до відділення пошти для самовивозу. З докладнішою інформацією, а також відгуками наших покупців можна ознайомитися в картці товару.

В'ялене м'ясо: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Хамон Espana Серрано Резерва на кістці в подарунковій упаковці + хамонера + ніж, 14 місяців витримки 6.5 кг (8428204004501) 4699₴
Хамон Pont Курадо міні в подарунковій упаковці + підставка + ніж, 8 місяців витримки 1 кг (8413387303732) 1299₴
Хамон Espana Курадо міні в подарунковій упаковці + підставка + ніж, 8 місяців витримки 1 кг (8428204007489) 1499₴
Хамон Espana Палета Бодега на кістці в подарунковій упаковці + хамонера + ніж, 8 місяців витримки 4.5 кг (8428204007007) 2999₴