Відгуки покупців про Чай каркаде Curtis у новому дизайні Tea Moments Summer Melody з яблуком та малиною 20 пірамідок

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 44 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Beans&Tips
  • Виктория А***
    Відгук від покупця. Продавець: Beans&Tips. Кількість упаковок: 1

• Міцність

Этот чай с кофеином и имеет химический вкус. У меня непереносимость кофеина , и после нескольких глотков случился приступ . Это халатное отношение продавца !

Переваги:
    Недоліки:
    Все

Обожнюю цей смак.

• Світлана К***

Приємний смак

• Тетяна С***

• Міцність

подобається як в гарячому так і в холодному вигляді

Переваги:
    смак, склад
    Недоліки:
    не дуже насичений
  • Анна П***

Рекомендую

• Ольга Ж***

• Міцність

дуже люблю цей чай, смак відмінний

Переваги:
    дуже люблю цей чай
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай дуже смачний беру завжди.

Дякую

• Маргарита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Мій улюблений чай дуже смачний гарно упаковано дякую за швидку доставку

Переваги:
    Багато пакетиків дуже смачний
  • Наталя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Дякую, класний чайок Онуки дуже полюбляють фруктові чаї. Заказала ще з манго, ціна дозволяє. Приємно в холодну погоду посмакувати ароматами літа !

Переваги:
    Вага і ціна
    Недоліки:
    Не знайшли.
  • Оксана Я***

Вже купили

Переваги:
    Якість , смак , ціна
  • Ірина С***

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Не чай а якийсь пил з ароматизаторами.
    Чай слабкий та ніякий, треба брати від
    3-пакетиків на чашку, щоб щось відчути
    на вкус, але аромату немає зовсім.
    Краще взяти якийсь інший дорожчий чай
    та не викидати гроші на цей жах...
    Зря потрачені кошти та настрій.

Переваги:
    немає ніяких.
    Недоліки:
    лише дешеві ароматизатори.
  • Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай смачний. Легкий. На невелику кількість води. Хто любить такий слабенький час, то саме те.

Переваги:
    Смачний
    Недоліки:
    Не насичений
  • КОЦ Е***

Вкусний

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай смачний але дуже часто попадаеться ненасичений пакетік одні палкі нема чому заварюватися.

• Олег

Нормальний чай, дякую.

• Татьяна К***

Смачний. З нотками каркаде і малини. Рекомендую

• Тамара Д***

Дуже суперський , рекомендую

• Ольга Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Запах приємний і добре відчувається смак малини

Переваги:
    Немає неприємного присмаку
    Недоліки:
    Але колір чаю слабенький
  • Олена П***

Дуже смачний.

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Comida. Кількість упаковок: 50

Чудовий смак.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Comida

Дякуємо. Нехай смакує

• Илья Г***

Приятный вкус и аромат

Переваги:
    Цена,аромат
  • В'ячеслав П***

Кльовий чай.

Переваги:
    Все супер.
    Недоліки:
    Немає.
  • Андрій П***

Хорошо

Переваги:
    Вкусно
    Недоліки:
    Достойно
  • Андрій П***

Понравился

Переваги:
    Вкусный
  • Юлія С***

Сам чай класний но там не 50 пакетів а 40

Переваги:
    Смачний
    Недоліки:
    Замість 50 там 40 пакетів
  • Дмитро М***

• Міцність

Дуже приємна ціна, смачний, буду брати ще.

Переваги:
    Аромат, смак, якоїсь "хімічності" - невиявлено.
  • Ирина К***

Хороший недорогой чай

Переваги:
    Вкусный ,хорошая цена
  • Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Очень вкусный чай именно этот
    Другие вкусы не очень
    Беру не первый раз
    Рекомендую

Переваги:
    Цена, обьем
    Недоліки:
    Нету
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Вкусный чай с лёгкой кислинкой.

• Олена Г***

• Міцність

Недавно під час мандрівки Закарпаттям купила цей чай у пакетиках у формі пірамідки. Чай був просто бомба! Дуже смачний і насичений. Однієї пірамідки вистарчало на півлітровий термос і смак все одно був дуже насичений. Після повернення захотіла ще купити такий чай. Але в місцевих магазинах такого чомусь немає. побачила на Розетці, зраділа, замовила. Коли спробувала - була розчарована. Ні смаку, ні кольору. хіба споробувати 2 пакетика в одну кружку? ще й мінімальне замовлення 3 упаковки по 50 пакетиків. тепер у мене 150 пакетиків чаю, який я не хочу пити.

Переваги:
    дешевий, багато пакетиків.
    Недоліки:
    смак слабкий, колір - брудно бордовий. розчарування. ще й мінімальне замовлення 3 упаковки по 50 пакетиків
    • Лана Д***

Незнаю що у Вас за чай... Але сьогодні щабрала цей чай в розетці... чоловік сказав чудовий чай....колір насичений не хімозний та і смак так само.

• Лана Д***

Я замовила різного товару на 200грн і мені цей чай запропановано було по одній упаковці.

• Наталья О***

• Міцність

Легкий, літній напій, бажано вживати холодним

• Виктория Т***

Очень вкусный
    Обожаю
    Заказываю не первый раз

Переваги:
    Цена,вкус
    Недоліки:
    Нету
  • Лебедева Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Для мене смак взагалі не насичений
    П’єш як водичку але пофарбовану із ароматом
    Брати більше не буду

Переваги:
    Недоліки:
    Смак не насичений
  • Виктория Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Смачно, але як на наш смак-більше підходить на теплу пору року. Освіжає. Більше сподобався охолодженим. Але це все індивідуально.

Переваги:
    Смачно