Картка Rozetka

Відгуки покупців про Робот пилосос Ecovacs Deebot Ozmo 950 (DX9G)

Оцінка користувачів 3.35/5
на основі 241 відгук
  • Відгуки про товар продавця YouTech
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: YouTech

Пилосос працює два місяці. Задоволений, так як не потрібно тратити час на прибирання підлоги. Єдиним, на сьогоднішній день, недоліком виявив то, що під час прибирання може створити неіснуючі стіни і площу квартири коли під’їжджав до дзеркала і скла. Пояснили це роботою лідара. Вирішив це питання я поставивши обмеження на карті. Він тепер не під‘їжджає до глянцевих предметів.

Переваги:
    Хороша економія часу, і підтримка чистоти
    Недоліки:
    Губився коли під’їжджав до глянцевих предметів
    • Продавець  YouTech

Доброго дня.
      Так працюютиь усі роботи з лідарами. Лідар це лазерний дальномір, який може віддзеркалювати від глянцевих поверхонь. Проблем через це не буде. Ви в свою чергу все правильно зробили.

• Дмитро Т***

Буде тупить, карта злітає

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Від коли купив, до сих пір працює без нарікань. Побачив багато негативу, вирішив написати свій позитивний досвід, адже ним мало хто ділиться.

Переваги:
    Працює, чистить все чітко. Є дві карти, для будинку на 2 поверхи те що потрібно.
    Недоліки:
    Інколи карти чомусь портить, але можливо через те що запускаємо не з бази
  • Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справно працював 4 роки, за цей час зробив більше ніж 1500 прибираннь, в якийсь момент почав некоректно малювати карту, а час прибирання збільшився в двічі. Особисто мені допомогла чистка сенсорів в голові пилососа, продув сжатим повітрям, та прочистив сенсори вушною паличкою зі спиртом, після цього пилосос знову працює відмінно, карта та траєкторія рівні.

Переваги:
    Чудово прибирає
  • Назарій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пропрацював 12 місяців. Вийшла якраз гарантія.
    Проблема здавалась була простою, не крутився лідар. Нічого йому не мішало. Я купив інший лідар, але це не допомогло.
    Відправив вже на платний сервіс, там сказали, що проблема в самій платі керування і треба міняти всю плату . При тому, що вартість б/в девайсу в районі 5-8 тис грн, платити 6 тис за ремонт сенсу жодного немає.
    Китайське барахло, не рекомендую взагалі Ecovacs. Деталей в Україні немає, все тільки через сервісні центри.

Переваги:
    Працює рік
    Недоліки:
    Не працює після року роботи
  • Лида Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ужасный пылесос! Три года и на мусорку! Не берите никакие ECOVACS. Китайское . За три года - севшая батарея и не замена на 3000 грн, два ремонта, постоянные сбросы карты и куча других недостатков. Как вишенка на торте - сейчас нужен третий ремонт, потому что датчики падения считают, что они загрязнены при абсолютно чистом пылесосе! Ужас просто. Опять поломаны мозги пылесоса. В добавок мозги в Измаиле не чинят и каждый раз приходится отправлять его в Одессу за наш счет ессессно. Просто летит в мусорку в этот раз

Переваги:
    Нет!
    Недоліки:
    Все!
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сам пилосос виконує свої функції добре: миє і прибирає сміття.
    Але от ПЗ, це біль… особливо після оновлення. Хочеться тільки запитати: нашо ви його правили?!
    Карти нормальні не малює, об‘єкти перестав визначати((( прибирання що раніше займало 15хв, тепер триває 30хв і більше, блукає по декілька разів на одному і тому місці, штори то взагалі смакота‍️

• Сергей Г***

Пилососить нормально.
    Миє теж більш меньш норм.

Але я шкодую, що купив його, бо: 1) Часто втрачає карту, 2) Малює лишні не існуючі кімнати і потім блукає в них, 3) Може почати прибирання вночі після ввімкнення світла.

Прошу представника фірми не дописувать різні припущення про дзеркала в кімнаті, перенос\вимкнення робота в процесі прибирання, сторонніх предметах на підлозі і т.п. (бо я спеціально перевіряв в найкращих для робота умовах).

Переваги:
    2 щітки (замість одної), заряд батареї, дизайн, нормально всмоктує сміття
    Недоліки:
    1) Встрачає карту 2) Малює лишні не існуючі кімнати 3) Може почити прибирання посеред ночі після ввімкнення світла 4) Портить нервову систему
  • Назарій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пропрацював 1.5 роки. Зараз зламався моторчик, який крутить лідар сенсор.
    Зателефонував до Ecovacs в Україні і спитав чи можна десь знайти сам лідар модуль або тільки моторчик, мене перенапрвили на технічний відділ. В технічному відділі сказали, що деталі для ремонту вони мені не продадуть, тільки можу дати в ремонт, який буде коштувати 3200 грн плюс доставка туди і назад за мій рахунок. Роботи там на 10хв.
    Що це за дивна політика компанії? Якщо ви вже працюєте в Україні, то надайте можливість придбати деталі для ремонту. Замовив лідар сенсор з Китаю за 1000грн, на початку березня має бути в Україні.
    Не буду більше купляти продукцію від Ecovacs. Компанія зацікавлена виключно у виманюванні грошей! Не рекомендую купляти продукцію даної компанії

Переваги:
    Поки працює, то виконує свою роботу справно. Зручний додаток і достатній функціонал
    Недоліки:
    Неможливо придбати деталі для ремонту.
  • Володя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На жаль, не можу рекомендувати. Перестав під'єднюватись до роутера і все.

Переваги:
    Працював непогано поки працював
    Недоліки:
    Часто поводився дивно, скидались карти, є баги в програмному забезпеченні, а зараз взагалі перестав під'єднюватись до роутера.
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює як папа Карло! Без перепочинку. Цілком задоволений...

Переваги:
    Ціна- якість
    Недоліки:
    Інколи злітає карта, але не часто...

Володимир, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Для детальної діагностики пристрою рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру. Номер телефону 0 800 30-02-45. Вдячні вам за розуміння.

• Юрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Проработал полтора года затем выдал ошибку о датчике отправил в Киев в сервисный центр сказали плату надо менять сейчас ее нет и когда будет не известно как по мне ответ более чем странный мало того что сервис только в Киеве так и там починить оперативно не могут. Выводы таковы что наверно придется новый покупать и вряд ли это будет Ecovaks

Переваги:
    Работал хорошо пока не сломался
    Недоліки:
    Терял карту часто
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шкодую що вибрав цю фірму а не іншу. Не раджу нікому. Мільярд проблем з ним.

Переваги:
    Недоліки:
    Барахло

Володимир, доброго дня! Нам шкода, що у вас виникле неприємне враження від використання пристрою. Якщо у вас виникають складнощі в роботі, ви можете звернутись до нашого сервісного центру, для детальної консультації з використання. Номер телефону 0 800 30-02-45. Будемо раді допомогти!

• Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбала пилосос на другий день видав щоб перевірили ведучі колеса і постійно зупинявся. Пробувала зробити відмову від товару забрали на перевірку, тепер місяць майже ні пилососа ні грошей(((

Переваги:

Євгенія, доброго дня! Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру. Номер телефону 0 800 30-02-45. Будемо раді допомогти!

• Дмитро Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Злітає карта, не може повернутися до зарядної станції після прибирання

Дмитро, доброго дня! Для вирішення цього питання зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру. Номер телефону 0 800 30-02-45. Наші менеджери обов'язково вам допоможуть.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуємось майже рік. Постійно злітає карта, навіть якщо нічого не міняти. Змінюються кімнати, можна навіть не намагатися їх розмічувати, або називати. До того ж абсолютно неоптимальний маршрут прибирання й застрягання на рівному місці. Краще б взяли Xiaomi

Денисе, доброго дня! Для вирішення вашого питання рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру за номером телефону 0 800 30-02-45. Сподіваємося на ваше розуміння та будемо раді допомогти!

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший робот. Добре пилососить. Щодня запускаємо і цього достатньо, щоб підлога в хаті була чистою. Вологе прибирання достатньо якісне. Його достатньо, щоб після генерального мокрого прибирання, підтримувати чистоту. В нас є собака і кіт, а шерсті на підлозі не видно. Правда в нас немає килимів. Дві щіточки - це перевага. Вони вимітають все з кутів і щілин. Батареї достатньо, щоб на максимальній потужності пропилососити всю хату (65 м2). Користуємся вже 10 місяців і якихось глюків не помітили. І застосунок, і робот працюють безвідмовно. Було раз, що злетіла wifi мережа. Швидко переналаштував і він знову готовий до роботи. Наш незамінний помічник тепер. Не знаю, як до того ми жили без такого девайсу.

Переваги:
    Якісно пилососить, робить вологе прибирання
    Недоліки:
    не помітив

Олег, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил 30 мая 2020. До прошлого месяца работал без нареканий. В прошлом месяце начались проблемы с зарядкой и ошибкой по датчику LDS. Пишет что датчик заблокирован и его нужно очистить, но он чистый тысячу раз перепроверял. В приложении пишет легонько нажать на датчик но это не помогает. Как то маловато он проработал для таких поломок.

Переваги:
    Убирает хорошо без пропусков
    Недоліки:
    Относительно быстро вышел из строя и походу это без пачки денег не починить

Владиславе, доброго дня! Для вирішення вашого питання та детальної консультації зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру за номером телефону 0 800 30-02-45. Будемо раді вам допомогти!

• Алекс

там скорее всего будет достаточно чистки лазера от пыли без пачки денег)

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Год пользовалась почти каждый день. Все было нормально, хорошо убирает, но программное обеспечение плохая. Вечно новую карту пытался строить, но выход есть: отменять уборку, возвращать пылесос на док станцию, и отмечать не все комнаты подряд а по одной.
    Потом прога слетела окончательно, удалила что бы переустановить и подключить пылесос заново и вылазит такая вот красота. Подключится невозможно теперь, оба девайса подключены к одному вайфаю, видно вверху значок, что телефон подключён к вайфаю, но все равно вылазят эти ошибки.

Переваги:
    Хорошо убирает
    Недоліки:
    ПО - плохое, приложение постоянно слетает, невозможно приконектиться заново, стоит железка теперь

Наталіє, доброго дня! Для вирішення вашого питання зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру в зручному для вас месенджері за посиланням: посиланняТакож, для коректного функціонування карт, рекомендуємо не змінювати положення меблів, док-станції чи інших предметів під час прибирання. Сподіваємося на розуміння, чекаємо на ваше звернення!

• Олег Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пилососом задоволений.Працює вже рік, майже кожен день.

Переваги:
    Відносно непогано писососить.
    Недоліки:
    Коли заїзжає під штори, інколи втрачає навігацію.

Олег, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Игорь З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непогано підтримує чистоту але в цілому це не те що вам потрібно

Переваги:
    Миє підлогу, гарно збирає сміття
    Недоліки:
    Через скілька місяців просто почав їхати задом в стіну. В сервісному центрі сказали що все ок і вони нічого не міняли проте те що після подорожі в СЦ він почав знову працювати нормально з‘являються сумніви. Кожен плюс мінус місяць треба скидати карту бо пилосос починає їздити по одній і тійже області по 3-4 рази. Після цього деколи їде прибирати решту квартири а деколи ні. Якщо у вас хоч колись пропадає світло хоча б на секунду то варто забути про сон. Коли світло з‘являється він просто їде прибирати. Не рекомендую до покупки, краще розгляньте інші бренди, так як 12к це не вартує. Єдине що його виправдовує це те що він непогано протирає підлогу.

Ігор, доброго дня! Нам прикро, що у вас виникло таке враження від користування товаром. Коли пилосос починає некоректно їздити по карті дійсно потрібно оновити карту приміщення, оскільки на його роботу можуть впливати зміни в приміщені чи складнощі в роботі Wi-Fi мереж, чи інші перешкоди, наприклад вимкнення світла. Щоб уникнути активації пилососу під час неполадок з електромережею рекомендуємо вимикати пристрій та зарядну станцію від мережі живлення. Сподіваємось на ваше розуміння.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Абсолютне і тотальне розчарування! Через пів року роботи перестав себе знаходити серед 2 карт! Постійно запускає новий цикл, карти повністю ігнорує, ніяку окрему область запустити не вийде! Можливо це коряве оновлення ПЗ (до оновлення все було ок), а можливо це його термін роботи (то це якось малувато пів року). Як результат: не раджу купувати, кожне прибирання це квест по визначенню робота!

Переваги:
    Були, але уже немає
    Недоліки:
    Загубився, себе не знаходить

Ірина, доброго дня! Для коректної роботи пристрою рекомендуємо не змінювати положення меблів в кімнатах, не змінювати розміщення станції та відчиняти двері перед кожним прибиранням. У випадку змін пилосос дійсно може некоректно зорієнтуватись у приміщенні. Якщо перед прибиранням виконуються ці умови, зверніться до нашого сервісного центру для ретельної діагностики пилососу. Номер телефону 0 800 30-02-45. Вдячні вам за розуміння!

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сдох сначала лидар через пол года, теперь и турбощётка, и года не прошло. И это на фоне постоянно слетающей карты

Переваги:
    Бренд?
    Недоліки:
    Стоимость, качество, ПО

Сергій, доброго дня! Нам прикро, що у вас сталась така неприємна ситуація. Для вирішення цього питання зверніться до нашого сервісного центру, в зручний для вас месенджер: посиланняНаші фахівці усі зауваження та проведуть ретельну діагностику приладу для виправлення несправностей.

• Серая Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Уберает хорошо, но непрошло и месяца не находит пилесос и слитело всё с приложения и не настраивается повторно

Недоліки:
    Не подключается к приложению

Юлія, доброго дня! Дякуємо за відгук. В подібному випадку рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру, номер телефону 0 800 30-02-45, для детальної онлайн консультацій та допомоги у вирішенні цієї складності.

• Олексій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Долго выбирал робот пылесос. После пересмотра многочисленных видео обзоров и сравнений. Не пожалел что выбрал этот. В своей ценовой категории идеальный. Со своими задачами полностью справляется.

Переваги:
    Отличный сенсор ориентирования. Отлично прорисовывает карту квартиры. Справляется с порогами 2см. В препятствия не врезается. Никого не давит. Не пропускает участки. Удобный в плане чистки. Находит много мусора. Удобное приложение.
    Недоліки:

Олексію, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Евгений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Работает на 5+, Умный аж страшно почти все видит, котов не давит. За неделю не нашел к чему хоть чуть-чуть можно придраться даже. В доме впервые можно ходить босиком и ничего не прилипает к ногам. Сколько не убирай веником или шваброй такого результата не добиться. С под плинтусов подоставал кучу мусора... Фильтры отличные, полы блестят. Ковры с низким ворсом поддерживает в чистоте. Функционал на высшем уровне.

Переваги:
    Качество, комплектация, цена, функционал
    Недоліки:

Євгенію, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь вже місяць. Я і раніше знав що робот-пилосос це круто, але не здогадувався що настільки круто. В мене невелика квартира, суцільна плитка без порогів + диван та ліжко на ніжках. Робот спокійно заїжджає усюди, в такі місця де я і не можу прибрати.

Нормальний застосунок, с підключенням не було ніяких проблем, є підказки та ознаки нормального зробленого софту. Робот малює детальну карту приміщення.

Лотки від'єднуються та чистяться зручно, це великий плюс. Вологе прибирання напевно теж, але подрібно розуміти що робиться воно тільки водою, без додавання миючих засобів. Тому тут скоріше вологе протирання від пилу.

Робот дуже класно оминає перешкоди, а обходить їх по периметру. Та і взагалі потискується з маленькими зазорами.Може поштовхати трохи стілець (але не дуже сильно), та взагалі він доволі потужний.

Мінус те що він не бачить кабелі, капці, миски для собачої їжі та тупо їх штовхає.

Дуже задоволений роботом, однозначно 10 з 10. Може буди і краще, але за цю ціну думаю що все і так ТОП.

Сергію, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Богдан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Погоджуюсь із відгуками, що не-заїжджання на килим в режимі миття - недолік, хоч і не такий значний. Я це вирішив таким чином, що на щодень робот лише пилососить: я не вставляю бак для води, тим паче, що після миття бак все одно треба вийняти і обслужити. І довелось посунути великий килим, щоб робот мав "коридор" для проїзду... Ще бажано килими позначити на карті як "No-Mop Zone", бо іноді робот не дає собі ради, коли на найкоротшому шляху лежить килим, на котрий заїжджати не можна )

За півроку один раз злетіла карта, та й то після виключення, а поза цим свою роботу робить!

Богдане, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Богдан Р***

@ecovacs ще якби Ваша служба підтримки свого часу відповіла на мій запит, коли я не міг зрозуміти, чому він не заїжджає на килим - було би взагалі чудесно ;)

• Мельник А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь 3 місяці, спочатку все було добре. Тепер почалося... то він карту забув, то в нього лазер заблокований, то програвала не працює, то не бачить мережі. кароче сплощена нервотрьопка. Я вже не знаю як з ним боротися, хочу нажати на кнопку і він пилососить, так нє, треба кожен раз розбиратись шо з ним сталось цього разу. Я обурена!!!!!!!!!!
    Скажіть як це вирішити??? Сил моїх немає!!! Віднесу назад в розетку по гарантії і хай тільки попробують не прийняти!!!!
    Прикладаю фото, які він канти малює, плакати можна. І видно як він мучиться з ковром на 1 фото.

Переваги:
    Якшо працює то пилососить гарно
    Недоліки:
    Постійно якісь помилки, якшо коврик лежить і він в режимі миття то взагалі з розуму сходить. Програма глючна

Анастасіє, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. У випадку, коли в приміщенні, яке сканував робот-пилосос, відбуваються зміни це може призвести до некоректного функціонування карт, тому ми рекомендуємо вам не зачиняти двері, не переміщати меблі, базу для зарядки та інші предмети під час прибирання для коректної роботи девайсу. Хотіли би зауважити, що роботи-пилососи підтримують тільки бездротові мережі 2,4 ГГц. У випадку, якщо виникли складнощі з підключенням до мережі Wi-Fi, рекомендуємо перевірити ім'я користувача й пароль домашньої мережі Wi-Fi, переконатися, що пристрій розташований у зоні покриття сигналу домашньої мережі Wi-Fi, оновити операційну систему смартфона та перепідключитися до мережі. Також, дана модель робота-пилососа має датчик розпізнавання покриттів під час вологого прибирання, що дозволяє об'їжджати килими, тому для прибирання коврових покриттів рекомендуємо не встановлювати контейнер OZMO та використовувати функцію сухого прибирання. У випадку, якщо при дотриманні вищезазначених умов складнощі не були усунуті, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру для детальної консультації, за номером телефону 0 800 30-02-45. Дякуємо за розуміння!

• Назар П***

Ідентична ситуація,3 місяці працював добре.Зараз карту не зберігає,кожен раз намагається її відновити,в одному місці проїжає прибирати 1 раз з 10,то станцію губить,взагалі не відображається !Однозначно не рекомендую це чудо техніки за 12к на 3місяці…1/10.

• Лилия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

К пылесосу никаких претензий. Главное успевай чистить пылесборник и набирать воду по необходимости. У меня живут 2 котика, поэтому такая техника скорее необходимость. Всю шерсть собирает и моет заодно. Вообщем довольна

Переваги:
    сам убирает, и это главное
    Недоліки:
    особых недостатков нет, только перед уборкой надо убрать мелкие предметы и желательно ему не мешать

Ліліє, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Nazar П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ок(Тому як це мій перший робот пилосос і нема з чим порівняти,бра по відгуках.

Переваги:
    Вид,прибирає не погано.Тим у кого є тварини в дома,необхідна річШерсть прибирає на Ура
    Недоліки:
    Дуже складно опреділяє карту,часто тупить,застряє у вузькому проході(хотя місця щоб проїхати йому хватає,але він часто їде зупиняється в кінці вузького проходу і їздить по ньому разів 10-15,потім вертається звідки приїхав ігноруючи місце де треба поприбирати!З 10 разів сам туди заїде 2рази,в інших випадках треба в ручну його туди поставити.Виїжає звідти без проблем,в чому причина не зрозуміло.ПО також тупить(

Назаре, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Для того, щоб робот-пилосос коректно просканував карту приміщення, ми рекомендуємо прибрати всі предмети навколо робота, не змінювати положення меблів та бази для зарядки під час сканування. Також, ми рекомендуємо виконувати зазначені дії під час прибирання для коректної роботи пристрою та використовувати його виключно згідно з інструкції. У випадку, якщо при роботі девайсу йому щось заважає, ми рекомендуємо прибрати даний предмет для коректного функціонування пристрою, оскільки сканування приміщення залежить тільки від самого приміщення та є індивідуальним.

• Nazar П***

Можу скинути фотографію цього місця(Простір між стіною і ліжком)Зупиняється іменно в місці де закінчується ліжко і йде простір для прибирання.Пробував скидувати до заводських,заново сканувати карту разів 10,не допомагає!Всеодно тормозить на цьому місці і все(Деколи все ж вирішує поїхати поприбирати в заданній точці 2/10разів.Ніяк не можу зрозуміти в чому причина,роботу нічого не заважає проїхати.Користуюся роботом 3.5 місяці.

Назаре, доброго дня! На жаль, дистанційно допомогти у вирішенні цього питання досить складно, тому ми рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45, для детальної діагностики та допомоги вам. Дякуємо за розуміння та гарного дня!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вообще - он работает, но не более того.
    Ощущение от продукта в целом - "как-то работает и в красивой обертке". Думаю, можно было бы получить то же самое в два раза дешевле.

Несмотря на кучу датчиков на борту, позиционирование у робота странное - для него совершенно нормально тыкаться в гитару, стоящую у стены, пока она не упадет. Или пихать миску кота на метр в сторону. Миску я верну на место, а вот гитару жалко.

Удивляет, что он может обернуться раз пять вокруг ножки стола. Не знаю зачем, одного достаточно.

А ещё он умеет терять карту, если сдвинуть его на метр в сторону. Или начать рисовать карту доме поверх текущей в случае наезда на провод, от чего робот отказывается работать по старой карте. В таком случае, производитель рекомендует вернуть робота на зарядную станцию и запустить автоматический режим, чтобы он проехал сам по всему дому и сгенерировал новую карту. Это неудобно, ведь в таком случае вы теряете красные зоны, размеченные в приложении - они остались на старой карте. В моем случае, там как раз те места, где робот начинает теряться. В итоге приходится заново размечать дом, а перед этим как-то ограничивать движения робота, чтобы он не потерялся, пока строит новую карту.
    Мне лично было бы проще, если бы можно было откатить состояние карты в предыдущее состояние и вообще иметь возможность выбрать её руками.

К слову, о мобильном приложении. Что на Android, что на iOS, неприятно напоминает китайский софт от Xiaomi. За пол года эксплуатации, в мобильном приложении не появилось полезных функций, оно не стало удобнее, но зато два раза поменялся экран загрузки, что очень важно, ведь с нуля приложение запускается секунд за 10, причем на флагманах.
    Кстати, когда приложение всё-таки откроется, нужно будет ещё подождать пока робот станет доступен для управления. Обычно это ещё секунд 10, но может вообще не завестись.

Мытье полов - таскание влажной тряпки по полу. Если хотите чтобы было без разводов - пол должен быть заранее чистым :). Ну или мыть кусочками по 20м2, вручную вымывая тряпку.

Переваги:
    Пылесосит
    Недоліки:
    Программное обеспечение, функция мойки полов

Андрію, доброго дня! Дана модель робота-пилососа дійсно не має можливості розпізнавати предмети невеликого розміру перед собою. У випадку, якщо вас цікавить пилосос з подібною функцією, рекомендуємо звернути свою увагу на OZMO T8 AIVI, T8 або T9. Необхідно зазначити, що модель OZMO 950 має LDS-датчик, інфрачервоні та оптичні датчики, які забезпечують ефективну орієнтацію у просторі. Ми дійсно не рекомендуємо змінювати положення меблів, док-станції чи інших предметів під час прибирання для коректої роботи пристрою, адже в такому випадку робот-пилосос не зможе розпізнати карту, на якій він знаходиться. Важливо розуміти, що всі роботи-пилососи призначені для підтримання чистоти приміщення, тому система OZMO орієнтована саме на звичайне вологе протирання поверхні. Однак, у зазначених вище моделях присутня технологія OZMO PRO, яка є покращеною версією та натирає підлогу, позбавляючи її від стійких забруднень. Дякуємо за розуміння!

• Богдан Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зламався через півроку пилосос: бокові щітки крутилися, пилосос рухався, але пил не втягував. Відправив на гарантійний ремонт, але в ньому мені відмовили зіславшись на те, що на пилососу були потертості і пилюка. За півроку звісно будуть потертості і пилюка, бо це ж не телевізор, який просто вісить в залі. І зовсім не зрозуміло до чого тут потертості, якщо він не втягує пилюку. Особисто сам я пилосос не розбирав. Гарантійний термін вказаний 2 роки. Не знаю чи це проблема на стороні Розетки чи самого Ecovacs, але відчуття лишилися погані. Було б в мене бажання, то можна було б ще й посудитися за порушення закону про захист прав споживачів.

Недоліки:
    Гидезне гарантійне обслуговування
    • Оля

а до чого тут розетка? сервіс виробника має вам відповідати

Богдане, доброго дня! За інформацією від АСЦ такий випадок не зареєстровано. Авторизований сервісний центр не відмовляє у сервісному обслуговуванні через вказані вами причини. Уточніть, будь ласка, серійний номер робота для перевірки інформації та ситуації, яка склалась. Серійний номер знаходиться під пилосборним контейнером робота. Також ви можете звернутися напряму до нашого сервісного центру за номером 0 800 30-02-45 для врегулювання та вирішення вашого питання.

• Любовь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

После покупки данного пылесоса возникает только один вопрос: Почему? Почему мы не купили его раньше?
    Это просто счастье какое то. Лучшие потраченные деньги. Пылесосит качественно, если запустить повторно, то ничего не соберёт, т.к чисто.
    Влажная уборка тоже мелочь, а приятно, но все же обычной шваброй надо проходиться периодически, полноценную мойку полов не заменяет.
    Рекомендую!

Переваги:
    Счастье для спины. Чистый пол.
    Ничего к ногам не липнет.
    Шерсть кота во всему дому не валяется.
    Лежишь - а он работает...
    Недоліки:
    Необходимость все таки периодически докупать тряпочки...
    Если выдернуть базу с розетки, начинает сходить с ума, ездить по комнате и искать ее...
    Разок терялся, забывал комнаты...то вроде отпустило...

Любове, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Анатолий

Сепер устройство в доме!
    Очень хорошо всасывает пыль, шерсть кота с ковра, особенно под кроватью и другими труднодоступными местами.
    Через месяц работы полетели датчики высоты, большое спасибо сервисному центру - вместо ремонта, выдали новое устройство.

Переваги:
    Качество уборки
    Сервисный центр
    Недоліки:
    Иногда сбивается карта, но только если сдвинули базу

Анатолію, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень довольна этим пылесосом, со своими задачами вполне справляется, понятно, что полноценную уборку не заменит, но для поддержания чистоты- супер вещь! Единственный недостаток- не видит зеркальных преград (металические ножки стульев и металический низ барных стульев). В целом очень классная штука

Переваги:
    Вполне хорошая уборка и сухая, и влажная
    Недоліки:
    Не видит металических преград, ударяется об них

Світлано, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. При наявності великої кількості дзеркал, ми рекомендуємо обмежити ці участки приміщення через додаток для коректної роботи пристрою. Користуйтесь із задоволенням!