Картка Rozetka

Відгуки покупців про Вертикальні тканинні жалюзі Roll Group Лайн 127 мм 120х180 см Коричневий

Оцінка користувачів 5/5
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 110 x 150

Все влаштовує і якість і ціна

Переваги:
    Все зібрано охайно,все ціле
    Недоліки:
    Трохи чекати треба ,доставка не швидка
  • Хоменко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Рожевий. Розміри (ШхВ): 150 x 220

Добрий день) Щиро дякую
    Швидко, якісно, бистро .
    Рекомендую!

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 230 x 150

Все ок, зробив замовлення, через повідомлення уточнили всі деталі та скорегували розміри, все доставили на пошту так як і домовлялися.

• Наталья И***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 240 x 180

Чудовий товар. Брала чотири жалюзі великого розміру. Все підійшло ідеально. Продавець ввічливий і порядний. Рекомендую.

Переваги:
    Якісний товар. Швидка доставка. Гарно запакований
    Недоліки:
    Не має
  • Евгений Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 150 x 250
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Слонова кістка. Розміри (ШхВ): 200 x 200

Швидко і зручно. Якість.
    Дякую.

Переваги:
    Швидко
  • Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Абрикос. Розміри (ШхВ): 100 x 180

за таку ціну найкращий варіант.

Переваги:
    ціна та непогана якість
    Недоліки:
    відсутні
  • Кузнецова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Гірчичний. Розміри (ШхВ): 120 x 200

Жалюзи отличные!
    По крайней мере, меня вполне устраивает и качество, и цена.
    Карниз не широкий, ламели пошити качественно, все комплектующие имеются. Нужно было только дюбеля купить, чтобы к стене (потолку) прикрепить карниз.
    Все круто! Спасбо)
    На почте, правда, произошёл казус: мне забыли выдать карнизы. А я и сама не поняла, пока домой не приехала. Но мне в тот же вечер перезвонил работник почты и я забрала недостающие комплектующие на следующий день. Так что, будьте внимательны, посылка состоит из двух частей.
    Я брала два кар6тза по 120 см - в ширину, и 200 см - в высоту - на одно окно. Все работает супер!

Переваги:
    Лёгкая установка, лёгкий уход, не тяжёлые, отлично защищают от утренних солнечных лучей.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Виктория М***
    Продавець: Roll's Company. Колір: Слонова кістка. Розміри (ШхВ): 100 x 150

Это не продавец,а просто ужас

• максим К***
    Продавець: Roll's Company. Колір: Гірчичний. Розміри (ШхВ): 120 x 150

Замовив 25 грудня. Перерахував завдаток 100 грн. Станом на 10 січня ні слуху ні духу.

• Продавець  Roll's Company

Добрый день. Отправка заказа 12 января