- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: BlackCupTrade. Загальна вага: 1000
Кава
- Переваги:
- Якісна. Смак збалансований.
- Недоліки:
- Нема.
Гармонійний
Не виражена
- Продавець BlackCupTrade
Дякуємо за високу відмітку
- Мирошниченко В***Відгук від покупця. Продавець: arcobaleno-caffe. Загальна вага: 1000
Відмінна кава
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Не виявила
- Мирошниченко В***Відгук від покупця. Продавець: SFL Service. Загальна вага: 1000
Швидко. Гарне пакування. Ну, а кава-чудова
- Переваги:
- Смак/ціна
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Coffee&marine. Загальна вага: 1000
Отличное кофе
- Переваги:
- Мне подходит
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Chess Markt. Загальна вага: 1000
Хороше співвідношення якості/ціни. З приємною гірчинкою, як на мій смак - середнього обсмаження. Брала через відсутність Brazil, до якої звикла. В порівнянні, ця менш міцна і насичена, але хороша.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Chess Markt. Загальна вага: 1000
Всегда беру
- Переваги:
- Мне подходит
- ЛінаВідгук від покупця. Продавець: Chess Markt. Загальна вага: 1000
Кава смачна, ароматна, доставили швидко, ціна влаштовує
- Переваги:
- Каву в зернах вигідніше купувати чим мелену по ціні, також аромат свіжозмеленої кави надихає на позитив...
- Недоліки:
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: arcobaleno-caffe. Загальна вага: 1000
Беру уже второй раз, кофемашина выдает отличную порцию бодрости по утрам.
- Переваги:
- все гармонично сбалансировано
- Недоліки:
- вызывает привыкание к хорошему)
Гармонійний
Помірна
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: arcobaleno-caffe. Загальна вага: 1000
Хочу написать о доставке. Продавец (не Розетка) отправила НП. Сработал человеческий фактор, несмотря на то, что я оплатила товар на банковскую карточку, продавец выставил счет как наложенным платежом. Исправили.
Новая почта прислала номер накладной посылки, которую я получила несколько месяцев тому назад, но цену правильную, т.е. перепутали номер накладной. Очень повезло что "Розетка" дублировала заказ и своими сообщениями уведомляла об отправке заказа. Иначе я в первый день не получила бы посылку, пришлось бы связываться опять с покупателем узнавать номер накладной, а это все время и неприятный осадок об обслуживании.- Переваги:
- Не знаю, еще не пила.
- Alexandr B***Відгук від покупця. Продавець: arcobaleno-caffe. Загальна вага: 1000
- kaushaВідгук від покупця. Продавець: arcobaleno-caffe. Загальна вага: 1000
Отличный кофе. Рекомендую
- ОлегПродавець: arcobaleno-caffe. Загальна вага: 1000
Давно знаю этот брэнд,держат марку,степень обжарки и купаж оптимальные,как и всегда,молодцы!
- Переваги:
- самый оптимальный вариант для домашней кофемашины,бодрит и радует утром!
Простий
Помірна