Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ролет тканинний Roll deLuxe День Ніч Білий 90*160 см

Оцінка користувачів 4.76/5
на основі 33 відгуки
  • Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 55 x 160

Брала в цьому магазині у кольорі Металік у 2022 році, класні були, плотні, все ідеально. Тепер у 2025 році вирішила на одне вікно замінити, бо коти трохи пошкодили. Ця нова, геть не такої якості, тканина світиться, вони майже нічого не закривають, якщо дивитись на світло, все видно. Більше не замовлю((

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сріблястий. Розміри (ШхВ): 50 x 160

Дуже зручні ролети гарної якості. В комплекті все було для встановлення, але як для моїх вікон трохи короткі шурупи (та це все індивідуально). Продавець дуже швидко здійснив доставку. Загалом ролетами та сервісом задоволена. Замовляла також колір Рустик та Блекаут Олива. Особливо сподобався Олива. Він ніби хамелеон, при різному освітленні має відтінки сталевого, золотистого, оливкового кольору. Дякую.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Дуб. Розміри (ШхВ): 70 x 160

Чудові ролети, ввічливий продавець.

Дякуємо!

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Дуб. Розміри (ШхВ): 75 x 160

Якість чудова, дякую.

Переваги:
    Якість, менеджер все чудово пояснює і допомагає з замірами.
    Недоліки:
    Без інструкціі.
    • Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо!

• Ганна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 160

Ролети гарної якості. Вже висять два місяці. Гарно регулюються.

• Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо Вам! Нехай служать. Вам миру та добра!

• Ганна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 85 x 160

Ролети гарної якості. Вже висять два місяці. Гарно регулюються.
    Продавець - професіонал своєї справи (заставив переміряти два рази ) підійшли ідеально.

• Индутный В***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 115 x 160

Кому як в мене питань стосовно якості ролет не виникло.

Переваги:
    Гарна якість і колір
    Недоліки:
    Не видно
    • Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо за відзнаку!

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 125 x 160

Все супер!

Недоліки:
    Не має
  • Андрей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 140 x 160

Почти все хорошо, но - края ткани по бокам не обработаны. Поэтому просто торчат нити ткани и пришлось ножницами как-то их обрезать. Ставил ролеты других производителей и таких проблем не было вообще.

Переваги:
    Есть удержание леской ролета
    Недоліки:
    Некачественные края ткани.
    • Продавець  Roll de Luxe

Добрий день! Така проблема виникає, коли при транспортуванні заминаються краї коробки. Вам необхідно було звернутися до нас з цим питанням. Таке трапляється рідко, ми проводимо заміну таких ролет за свій рахунок поки вони не монтовані.

• Андрей Л***

Ответ продавцу. Упаковано было нормально (могло быть и лучше) и это не случай замятия краев. Лучше обратите внимание на производство и изготовление размерной ткани.

• Продавець  Roll de Luxe

Добрий день! Заторочені краї трапляються у випадку неналежного транспортування. Таке трапляється не часто і ми замінюємо пошкоджені ролети.

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Блакитний. Розміри (ШхВ): 50 x 160

Супер. Якісно, швидко, просто.

Переваги:
    Ціна, якість, колір. Менеджерка дуже ввічливо все пояснила, було приємно спілкуватись
    Недоліки:
    Трохи незрозуміла інструкція. Не кожен здогадається як кріпити волосінь правильно
    • Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо Вам за добру відзнаку!

• Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 160

Хороша якість

• Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 50 x 160

Хороша якість

• Индутный В***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 45 x 160

Якість гарантована підтримуємо власного виробника!

Переваги:
    Якісний
  • Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 60 x 160

Якісний товар

• Анастасия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 40 x 160

Якісні ролети, гарно виглядають. Відповідальний і дуже приємний продавець! Враховуючи ситуацію зі світлом в країні, виготовили і відправили замовлення в короткі строки.
    Підтримуємо українського виробника!:)

Переваги:
    Якісно, гарно, професійно, український виробник.
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Пісочний. Розміри (ШхВ): 135 x 160

Гарні ролети, прийшло все вчасно.

• Харэва А***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 50 x 160

Рекомендую, все вчасно і якісно!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 80 x 160

Роллеты супер, отличная цена. Пользуемся 4 месяца, довольны. Единственное что сложная конструкция, даже мастер по инструкции долго собирал

Переваги:
    Внешний вид, функционал, цена
    Недоліки:
    Инструкция
    • Продавець  Roll de Luxe

Добрый день. Спасибо Вам за отзыв!

• Любовь А***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 130 x 160

Отличные шторы по приятной цене! Внимательный продавец, быстро связался и помог с выбором и доставкой. Оформили и доставили быстро, несмотря на праздники!
    Очень красиво смотрится в интерьере.
    Рекомендую!

Переваги:
    Цена, качество, быстрая доставка, внимательный продавец
    • Продавець  Roll de Luxe

Спасибо Вам за приятные слова! Стараемся)))

• Анна

Прекрасные ролеты, цена качество на 100%. Единственное, что инструкция была сложновата, но мы справились. Штучка которая должна держать шнурки-регуляторы хлипковата.
    Спасибо за быстрое изготовление и доставку

Переваги:
    Качество, скорость изготовления и доставки
    Недоліки:
    Инструкция
    • Продавець  Roll de Luxe

Добрый день. Спасибо Вам за отзыв! Мы даем год гарантии на свои роллеты. К сожалению, не понимаю, какую "штучку" Вы имеете в виду. Но за несколько лет работы гарантийных обращений не было. Механизм служит исправно, ткань защищает, создает уют и радует глаз. Так что уверенно пользуйтесь нашими ролетами долго и с хорошим настроением! :)

• Евгений Ш***

Все отлично

• Евгений Ш***

Все отлично

• Олександра Р***

Дуже красиві ролети день-ніч,все прийшло вчасно.Нам передзвонили перевірили чи правильно зробили заміри.В комплекті все було.Дуже дякуємо!

• Продавець  Roll de Luxe

Доброго дня! Дякуємо за добрий відгук!

• Виталий К***

Отлично. все на высоте

• Продавець  Roll de Luxe

Супер! Спасибо вам за отзыв!

• Анна Ф***

Гарно дякую за ролети осталась довольна легко их збирати и гарна якисть

• Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо Вам за співпрацю! Нехай довго служать! Чекаємо нових замовлень :)

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Дуб. Розміри (ШхВ): 52.5 x 160

З трьох куплених ролет в одній не вистачало деталей. Проблему швидко вирішено.

Переваги:
    Гарні ролети. Легко збираються.
    • Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо за відгук! :)

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Дуб. Розміри (ШхВ): 62.5 x 160

Була невелика проблема з комплектацією. Все швидко вирішили.

Переваги:
    Гарні ролети. Легко збирати.
  • Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Дуб. Розміри (ШхВ): 42.5 x 160

Був не комплект. Не вистачало направляючої лемки та зажимів до неї. Вислали, але пересилка за мій рахунок, 46грн.

Переваги:
    Гарні жалюзі. Легко збирати.
    Недоліки:
    Був некомплект.
    • Продавець  Roll de Luxe

Доброго дня. У випадку допущеної нами недостачі в комплектації ролет, ми досилаємо комплектуючі за свій рахунок. Приносимо вибачення, що не доглянули! З Вами зв"яжиться менеджер, ми обов"язково компенсуємо Вам ці затрати на розрахунковий рахунок, наданий Вами.

• Вадим К***

Питання по оплаті досилання вирішено

• Владимир П***

Смотрится и работает очень даже не плохо. Установка не сложная, без какого либо опыта у меня получилось установить минут за 40, в краткой инструкции не описаны мелкие нюансы, минут 10 разбирался откуда выпускать леску из верхнего кронштейна, в итоге сделал как попало и... всё работает. В общем, рекомендую и роллеты и продавца.

Переваги:
    Всё красиво, относительно не дорого, легко устанавливается, есть краткая инструкция по установке.
    Недоліки:
    Необходимо подождать несколько дней (в моём случае - 3 дня) для изготовления под нужный размер. Инструкция краткая, т.е. без мелочей.
  • Victoria V***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 160

Ролети супер, рекомендую! Колір супер, доставка швидка , продавець ввічливий та професійно підійшов до замовлення ! Швидка зборка, стильно виглядають на вікні а головне захищають від світла ;)

Переваги:
    Захищають від світла, легка зборка
    • Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо Вам за гарну оцінку нашої роботи!

• Екатерина

Цвет ролеты потрясающий, сборка понятная (особенно понравилась ссылка на видео с ютуба), заняла отчитываю пол часа. Все детали приехали целыми. Солнечный свет перекрывает, но полностью комнату темной не делает. Поднимаешься и опускаешься шторка легко.

Переваги:
    Красивый цвет, идеальный размер, удобная сборка.
    Недоліки:
    Не обнаружено.
    • Продавець  Roll de Luxe

Дякуємо за гарну оцінку нашій роботі! :)

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Roll de Luxe. Колір: Сталевий. Розміри (ШхВ): 67.5 x 160

Итого, несмотря на пару недостатков остался очень доволен качеством. Но ребята, положите инструкцию, она ничего не стоит, но обычный человек, который первый раз видит такие шторы потратит пол жизни на сборку.

Переваги:
    Итого - отличное качество ткани, все очень ровно вырезано (есть с чем сравнивать), в комплекте есть струна для откидных створок
    Недоліки:
    1 - нет инструкции, 2 - нет двухстороннего скотча
    • Roll d*** Luxe

Дмитрий, спасибо за Ваш отзыв.
      Мы не комплектуем ролеты двухсторонним скотчем, потому что не смогли найти его надлежащего качества. Нам пришлось перепробовать много разных вариантов материалов и технологий установки, но тщетно – ролеты на двухстороннем скотче не держаться

• Roll d*** Luxe

Лучший результат, который мы получили – ролеты провисели 3 месяца. Мы использовали скотч знаменитого американского бренда, праймер этого же производителя и соблюдали все тех условия (температура, усилие, время)

• Roll d*** Luxe

Инструкция уже разработана и находится на печати в полиграфии. Начиная с 1.12.2020 все ролеты будут комплектоваться подробной инструкцией.

• Анна П***
    Продавець: Roll de Luxe. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 60 x 160